reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

4MUCHY-no to musze sie tam na ta farme wybrac:-)a ciekawe ile ten zolw ma lat,po wielkosci mozna stwierdzic ze bardzo,bardzo duzo:-D

KATIN-A Ty ostatnio tez troche milczaca jestes:-(
NATALKA-no to juz jest ok miedzy Wami,tak??

A co do spotkania wieczornego to jak dla mnie nie musi byc koniecznie w piatek :tak:

reklama
witam kobietki z wieczorka:-)mnie dzis ogarnelo jakies szalenstwo sprzatania,pomylam okna posprzatalam cala chalupke az lsni...,ale przyszla kolezanka ze swoim synem i juz dawaj wszedzie zabawki:zawstydzona/y:Pozdrawiam i zycze milej nocy:-)

Doris strasznie jestem ostatnio zaganiana,ale wszystkiemu winna to ładna pogoda,jak tylko nie pada to gdzies wychodze ,i wracam padnieta.
Natalka pochwal sie swoim szczesciem:-)miłosc wrociła?
Sylwia a moja siostra pojechała na wywoływanie porodu nic jej nie ruszyło:no: wyszła na wekennd ,zaliczyła wesele i we wtorek urodziła sama bez pomocy

hej
Ja dopiero przysiadlam do kompa. Mama z ciotka szaleja na zakupach a ja robie za przewodnika. Do tego jeszcze to szkolenie. Oby za dwa tygodnie. Moje laski wyjezdzaja w poniedzialek a ja jeszcze przyszly tydzien mam szkolenie. Dzieki za pamiec i na obiadek rodzinny bardzo jestem chetna.
Nowe suwaczki sa super :tak:

Dziewczyny- w nastepny weekend jest otwarcie tego hotelu w ktorym bede pracowac i moge zaprosic kogos- bedzie jakies zarelko i 2 noclegi. Zabieram tez artura i szymcia. Moze jest ktos chetny

Padam na buzie bo dzisiaj mialam prawie 9 godzin kursu i jestem detka.
Szymonek daje rade beze mnie bo jest babcia i ciocia i nimi dyryguje:-D:-D:-D

Ide lulu. Moje babki jutro w harrogate- narysowalam im mape- mam nadzieje ze sie nie zgubia:szok:

Hej:-)

Katin ja zdaję sobie sprawę, że mogę jeszcze przez 5 tygodni nie urodzic ale ja jestem z tych co lubią byc przygotowane na wszystko i chyba tylko nieporzebnie bym się stresowała że nie zdąrzę:baffled:
No i ma cichutką nadzieję, że tak długo nie będę musiała czekac:sorry:

Natalka integruj się ze swoim, integruj;-) Przecież to dla dobra maleństwa:tak:

Witam z rana:-).Zapowiada się ładny dzień:tak:.A moje dziecko zrobiło mi wczoraj niespodziankę i samo zasnęło w swoim łóżku wieczorem:tak::szok:.Fakt było już pózno ale i tak jestem dumna i szczęśliwa że nikt nie musiał siedziec i czekac koło łóżka aż zaśnie jak to jest zazwyczaj wieczorami:tak:.Tata umył mu zęby mały wskoczył do łóżka a tata zapytał tylko czy sam zaśnie a on na to odpowiedział SAM!Pewnie to tylko jednorazowe ale i tak się ciesze:tak:.I tak spał u siebie do 6 rano co tez często sie nie zdaża bo lubi wędrowac w nocy do naszego łóżka:tak:.Jakie macie plany na dzisiaj?

Cześć dziewczynki.
Chyba spotkanie wieczorne trzeba przełożyć. Może to i lepiej, zgłosi się więcej chętnych. Wydaje mi się natomiast, że należy ustalić konkretnie dzień i godzinę, bo trochę niezdecydowane jesteśmy. Przypominam, że w piątki drogo w chińskiej. ;-):rofl2::rolleyes2:
Natalka dobrze, że Ci się układa. Wszystko się ułoży zobaczysz.

Kasia8118 Ja się dziś wybieram na zwiedzanie Bradford. Chcę pokazać koleżance ciekawe miejsca, no powiedzmy ciekawe, trochę zieleni. Dobrze że pogoda dopisuje. super że młody usnął sam. Ja czasami robię myk i mówię że idę siusiu i już nie wracam, albo wracam długo po czasie i wtedy już śpi. Może to było dobre, ze strony męża że pozwolił mu zadecydować samemu.:-)

reklama
Witam
Sylwia tak to moze byc pozniej,ale i wczesniej tez:tak:czego oczywiscie czy zycze,bo juz na pewno jestes umeczona.Mam nadzieje ze jeszcze przed porodem sie spotkamy.
Roksanna dobrze pomyslałas ,wiec moze w poniedziałek??zaplanujemy wyjscie
Ampar obgadam z D ten wypad o ktorym pisałas.zapowiada sie fajna inpreza:tak:
Kasia8118 to moze jednorazowo,ale juz dobry znak:tak:brawo dla syncia

Do góry