reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki :-)

doris widze ze spodobal Ci sie ten zolwik :-D

no nie wiem wlasnie jak to do konca jest miedzy mna a ''bylym'' ale chyba wszystko idzie w dobrym kierunku ja sie boje troche ze nie wyjdzie a juz sie w sumie przyzwyczailam ze go nie ale chyba jednak sprobujemy narazie mamy w planach we wrzesniu razem zamieszkac no ale to sie wszystko okaze jak bedzie ;-)
kasia8118 no to milo Cie zaskoczyl Krystianek :-)

wlasnie moze w tygodniu do tej chinskiej czy gdzies sie umowimy ??

reklama
CZESC:-)
KASIA8118-no to ladnie Krystian zasnal,napisz potem jak dzisiaj poszlo:-)
Jan tam na dzisiaj w sumie zadnych palnow nie mam,jak Dawid wstanie jade do Sylwii a potem z Kubusiem na pilke:-)
ROKSANA-mi poniedzialek idealnie pasuje bo J ma wolne i nie musialabym sie spieszyc z powrotem:-)
A tez mailam pisac ze w piatek to moze nie do chinskiej ,bo po co tyle im placic:eek:
NATALKA-zycze Wam wszystkiego dobrego,moze -byly-:-D:-Dpoprostu sie przestarszyl ze zostanie ojcem,musial sie z tym oswoic sam:tak:
mi chinska oczewiscie pasuje,ale moze tez ten pub polski kolo kirgeta:-)tam moze beda wygodniejsze siedzenia:-D:-D:-D

Doris ja o tym samym pomyslałam:tak: warto pozac miejsca i umawiac sie w roznych pubach:tak:
Natalko rozumie jak sie teraz boisz,bo za chwile moze skrzywdzic juz nie jedna tylko dwie osoby:-(powodzenia trzymam kciuki:tak:

Dziewczyny ja też jeszcze nie byłam :no:ale przechodziłam tam ostatnio i tak sobie pomyślałam że muszę tam kiedyś zawitac:tak:.To moze i ja się z wami tam wybiorę :tak:.A wy planujecie skoczyc tam na jedzonko czy drinka?Czy jedno i drugie?

Oleska ja mieszkam na Royd Moor Rd. na wprost netto jest ulica i nią się jedzie w dół a potem w prawo na takie nowe osiedle :tak: może mamy się blisko ??:szok::-)

Hej ja tez sie pisze tylko w poniedzialek nie moge bo moj ma koledz hmmm najwyzej nie pojdzie:-p strasznie duszno...
kasia8118. No to mieli meska pogadanke:laugh2:Faceci gadaja w innym jezyku ... poprostu:-p Moja natomiast dalej sie buntuje(teraz jak ja wkladam do lozeczka to pluje:baffled::eek:) i chyba bedze taki uparty osiolek jak tata ech nic na sile wszystko mlotkiem.

reklama
doris dobry pomysl z tym polskim barem :tak: bo w tej chinskiej te siedzenia naprawde nie wygodne :baffled: mi pasuje poniedzialek i widze ze juz nawet sporo osob sie pisze na pon :tak::-) tylko ustalicie jeszcze godzinke ;-)

Do góry