reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KASIA8118-ta szkola jest od 4 lat,i chce wtedy dac Dawidka,ale to wtedy bedzie chodzil nie do szkoly,tylko do przedszkola,a kosztuje ta szkola 30 f za semestr,a w ciagu roku sa 3 semestry,w sumie nie jest tania ta szkola,ale przynajmniej maja kontakt z polskimi dziecmi i z polka nauka:-)
kasia8118
Fanka BB :)
Doris78 a ile tam jest klas?Chodzi mi o to jak oni dzielą dzieci wiekowo.U Kuby w klasie są tylko dzieci z jego rocznika?
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Kasia8118-tego to nie wiem,ale w jednej klasie dzieci sa po dwa lata,podejrzewam ze moga byc albo w jego wieku albo rok starsze tylko,ale napewno nie mlodsze:-)
Witam!
Ja własnie wrociłam od Katin której robiłam pazurki, mam nadzieje ze jest zadowolona:?:]
A ja mialam znowu okazje poznac kolejna kobitke z BB.
Roksana miala racje szybciej Was poznm przez tipsy niz na jakis spotkaniu, ale mam okazje indywidualnie kazda z osobna
Odnosnie rpzedszkola Polskiego to gdzie to sie zapisuje dzieci?!
Ja własnie wrociłam od Katin której robiłam pazurki, mam nadzieje ze jest zadowolona:?:]
A ja mialam znowu okazje poznac kolejna kobitke z BB.
Roksana miala racje szybciej Was poznm przez tipsy niz na jakis spotkaniu, ale mam okazje indywidualnie kazda z osobna
Odnosnie rpzedszkola Polskiego to gdzie to sie zapisuje dzieci?!
jasmina111
Fan(ka)
;-)
Ostatnia edycja:
kasia8118
A ja dziewczyny nie mogę dzisiaj oderwac się od zakupów na ebayu .Normalnie to jest jak narkotyk.A co tu taka cisza?Jasmina wcale nie jestem zdziwiona że podjeliście decyzje o zmianie szkoły.Ja jestem prawie pewna że bym tak samo postąpiła;-).Oby się wszystko ułożyło pomyślnie tak jak sobie tego życzycie .
katin
mama Natalki i Huberta
Bozena jestem bardzo zadowolona,długosc odpowiednia nie czuje nic sztycznego,a tak sie bałam, wszystko robie,super dzieki
Jasmin111 decyzja trudna,ale jezeli chodzi o dobro dziecka trzeba działac,szybko
AgnieszkaUK powodzenia w pracy.
Kasia 8118 a ja czesto bywam na ebayu,tylko jeszcze sie powstrzymuje od kupna,bo jak jeszcze tam zaczne robic zakupymieszkania braknie
Strasznie zimno,oczywiscie cetralne właczyłam,bo jak tu inaczej wysiedziec
Jasmin111 decyzja trudna,ale jezeli chodzi o dobro dziecka trzeba działac,szybko
AgnieszkaUK powodzenia w pracy.
Kasia 8118 a ja czesto bywam na ebayu,tylko jeszcze sie powstrzymuje od kupna,bo jak jeszcze tam zaczne robic zakupymieszkania braknie
Strasznie zimno,oczywiscie cetralne właczyłam,bo jak tu inaczej wysiedziec
ampar3
hej
Ja wreszcie mam chwile zeby posiedziec Bylam w bradford na ostatnich zakupach przed wyjazdem i nog nie czuje
Doris78- a co do tej szkoly to nasze chlopaki sa z tego samego rocznika. Myslisz ze beda w jednej klasie? Ciekawa jestem jak to klasyfikuja
Kasia8118- moze macie ochote na obiad i kuleczki w niedziele- zakupoholiczko ty
Jasmina111- ja tez sie nie dziwie ze tak postanowilas. Wydaje mi sie ze tu kolezanki maja juz wyrobiony stosunek do twojej corki i balabym sie ze jaki kolwiek przymus ze strony nauczycieli jeszcze to pogorszy Zycze powodzenia i oby wszystko poszlo jak najlepiej;-)
katin- no to teraz pazurki zrobione i gotowa na imprezke jestes, co?
Agnieszkauk- twardzielka z ciebie Ja to sie zastanawiam czy jak pojde do pracy to 20h podolam
Milego weekendu zycze i chociaz troche slonca
Ja wreszcie mam chwile zeby posiedziec Bylam w bradford na ostatnich zakupach przed wyjazdem i nog nie czuje
Doris78- a co do tej szkoly to nasze chlopaki sa z tego samego rocznika. Myslisz ze beda w jednej klasie? Ciekawa jestem jak to klasyfikuja
Kasia8118- moze macie ochote na obiad i kuleczki w niedziele- zakupoholiczko ty
Jasmina111- ja tez sie nie dziwie ze tak postanowilas. Wydaje mi sie ze tu kolezanki maja juz wyrobiony stosunek do twojej corki i balabym sie ze jaki kolwiek przymus ze strony nauczycieli jeszcze to pogorszy Zycze powodzenia i oby wszystko poszlo jak najlepiej;-)
katin- no to teraz pazurki zrobione i gotowa na imprezke jestes, co?
Agnieszkauk- twardzielka z ciebie Ja to sie zastanawiam czy jak pojde do pracy to 20h podolam
Milego weekendu zycze i chociaz troche slonca
reklama
jasmina111
Fan(ka)
zzz
Ostatnia edycja:
Podziel się: