reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIA8118-a kiedy wy jedziecie ???i tez samochodem??
A powiedz jak Krystian znoisl podroz,bo nie wiem czy pisalals o tym,albo ja nie pamietam:no:
Jejku bo ja sie obawiam o tego mojego malego szkraba:-)

Doris78 tak my też jedziemy do Polski samochodem z lipca na sierpień już trzeci rok z kolei :tak:.Krystian w miarę fajnie znosi jazdę samochodem.Jak jechaliśmy w zeszłym roku to w sumie ostatnie dwie godziny były już bardzo męczące bo strasznie zaczął marudzic i już nic mu się nie podobało:baffled:.Wszystko zależy od dziecka:sorry2:.No i najlepiej większosc trasy pokonac w nocy z wiadomych przyczyn,ale to pewnie już wiesz:tak:;-).Wy to macie fajnie bo jest dwóch kierowców to pewnie szybciej bedziecie na miejscu u nas lipa bo ja nie mam prawka:-(i mój musi sam się męczyc tyle godzin:-(.

No ja tez jestem ciekawa jak ten Dawid sie zachowa:baffled::baffled:o Kubusia sie nie martwie bo to juz duzy chlopak,ale ten Dawid:shocked2:on mi potrafi ryczec jak jade do Bradford:dry:

Doris78 no to może byc problem skoro płacze na tak krótkich trasach:baffled:.Krystian bardzo lubi jezdzic samochodem:tak:.Aż się trzęsie jak słyszy że mamy gdzieś jechac samochodem:tak::-D.A na jak długo jedziecie do Polski?

Hej

U NAS 5 RAZY SIKU DO NOCNICZKA- HURRRRRRRRRRRRRA
I zaczyna padac a ja chcialam pranie na dworze wywiesic:wściekła/y:
Kasiaj- ten twoj to rzeczywiscie nie umie na pupie usiedziec:-D:-D:-D
Doris78- za ta cene lepiej bierz. My tak zwlekalismy w grudniu i byly potem po 200f. Chociaz jak jechalismy do Paryza w sierpniu , kupowalismy na dzien przed po 80f wiec ryzyk fizyk jak to mowia:baffled: taniej raczej nie bedzie;-)
Kasia8118- te kulki w shipley troche za straszne- jak juz to te w bradford:tak:
A w srode bedziesz rano w domu czy masz plan? Bo artur jedzie do warsztatu to moze bysmy wskoczyly na te kulki kolo ciebie?
natalka90- glowa do gory;-) A niedoszla tesciowa chociaz w porzadku?

Szymon przestal jesc:szok::-( gryzie rano chleb 2 razy i moze z 5 lyzek obiadu i to wsio. Do tego litry mleka bo tylko to chce:no: nie wiem czy to przez kaszel czy co:baffled:

Ampar3 ja to chyba od pon do sob będę uwięziona w domu do południa tyle dupereli zamówiłam na ebay że teraz nigdzie się nie ruszę jak coś to zapraszam na kawę:tak::-D;-).

doris tak te unit to jednostka badz czesc
a my z wiki wlasnie wrocilysmy z spacerku zdazylysmy przed deszczem a teraz poszla spac musze isc obiadek przygotowc bo o 17tej fryzjerka a nie wiem ile jej zejdzie wiec obiadek bedzie na 19ta jak prawie zawsze :-p:-D:-D:-D

TYNIA I WKI-a ta fryzjerka to juz cie wczesniej obcinala??/
Dzieki ,za odpowiedz.Tak myslam ze to to,bo tak wynika z sensu zadania,ale wolalam sie upewnic niz zeby dziecko zle zrobilo,przez mame:-D:-D
AMPAR-no widzisz jaki zdolny chlopczyk:-)super,jeszcze pzrzed wyjazdem waszym sie nauczy:-D:-D
Mi sie wydaje ,ze beda razem chodzic:-)
KASIA8118-Wow to ile ty tego zamowilas???:szok::-D

reklama
ampar no jego mama wporzatku sama sobie teraz z nim rady nie daje i jego rodzina jest tak jakby po mojej stronie chca mi pomoc , tylko nikt nie wie co mu sie stalo jakos dziwnie zaczol sie zachowywac :baffled: i wszyscy sie z nim kluca :baffled::baffled: moze przestraszyl sie ojcostwa sama nie wiem:-( no i gratulacje dla Szymonka :tak: to juz chyba nie bedziesz musiala w pieluchy bawic ;-)

dziewczyny a wy farbowalyscie wlosy w ciazy ? bo mnie nastraszyli wszyscy ze nie wolno i nie farbuje ale juz wytrzymac nie moge :hmm:

Do góry