reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Zapomniałam zapytać o najważniejsze. Czy któraś z Was używa chust do noszenia dzieci??? Ja teraz rezygnuje z nosidełka bo niby jest do roku, ale Majka siakaś duża...
No i teraz ogarnęła mnie chustomania:-D:-D:-D

roksanaa1oczywiscie bardzo mi milo sie siedzi z matyldzia praktycznie to ja sama z wiki siedze bo ty ja usypiasz ale ostatio wstala i byla sraszniezdziwiona jak mnie zobaczyla i tylko powiedziala ze mamy nie ma mika jest jej i taty tez nie ma usmiechcnieta byla i odrazu zaczely sie bawic :-D:-D:-D:-D:-D

Roksanna wcale nie zanudzasz:no:przykra sprawa
Sylwia młoda koza jestem jeszcze:-Dperzeciesz na starosc to bede wnuki pilniowac,chociasz moi rodzice zostali z dziecmi na sylwestra,juz tutaj w Angli , a my poszlismy do znajomych,wyobraz sobie ze wrocilismy koło 2 a oni jeszcze sazleli z dziemi:-Dmuzyka grała ,stoł zastawiony, ja doznałam szoku:szok::-Dtakich mam rodzicoe,młodzi duchem:tak:
Marta84 ja za tydzien umowiłam sie z kolezankami na zakupy ale do leeds, jedziemy same bez dzieciow i facetow bedzie super:tak: tez mi szkoda czsu na siedzenie w domu,lubie jak cos sie dzieje:tak:

Czesc :-)Ale wieje:szok::szok::szok:myslalm ze mi glowe urwie ja szlam do sklepu:wściekła/y::wściekła/y:
ROKSANA-to tutaj lekarze Ci zaproponowali jakim systemem chcesz ja leczyc???
A jak tutaj by ja leczyli??
Wiesz z drugiej strony Ci sie nie dziwie ze chcesz dalej w Polsce,bo juz tam bylas i wiesz co cie czeka.A tutaj??

Ale jak my przezyjemy jak nas opuscisz:-:)-:)-:)-(
KATIN-oj to fajnych masz rodzicow:-D:-D
No i faktycznie rozrywkowa z Ciebie dziewczyna:-)no ale to fajnie,ja tez nie lubie jak jest jakas monotonnia:tak:a u mnie prawie jest ona zawsze:-D:-D
BOZENA M-no to tearz jak jestes mobilna,to nie masz wyscia bedziesz musiala na jakies spotkanie przyjechac:-)

u mnie juz leje i troszke plany mi sie zepsuły:-(miałam isc do miasta
Doris u Ciebie to napewno blokuje troszke praca na nacki Twojego mezulaka.
moj Dawid juz dzis konczy prace o 14.30 i weeken.wiec cos trzeba robic zeby nie wpasc w monotonnie:tak:

Doris jakby Ci tu odpowiedzieć. Panie profesor Dudkiewicz w Polsce robi to trochę inaczej. Szybciej. I to znacznie szybciej. Wyprzedza całą procedurę jakieś 8 lat. Gdyby to była różnica 2,3 lat, to może bym nie panikowała. Procedury którymi posługują się tutaj obowiązują prawie wszędzie. A ja już zaczęłam w Polsce i tam chcę dokończyć. Zwłaszcza że to fachowiec ze złotymi rękami.

Ostatnia edycja:
jasmina - jasne, pisz duzo, bo kiedys kazda z nas moze sie znalesc w takiej sytuacji :-( choc mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie; a nie chca jej stracic wlasnie przez to ze dobrze sie uczy, tutaj to sie bardzo liczy w roznych rankingach szkol

katin - to tak jak u nas, tylko troche wolnego i od razu cos planujemy, tez sie nie mozna u mnie nudzic :baffled: moj maz jest z tych co nie lubia w domu siedziec

roksanna - jesli masz zaufanie do tej pani doktor to ja tez bym podjela taka decyzje, powodzenia

A my dzis odebralismy autko, fajnie sie jezdzi, ale wyszla pierwsza usterka :dry: i Bartek z powrotem wrocil do salonu, bo mamy gwarancje, wiec niech to od razu naprawia. Kuba znow odstawil histerie, ze on do szkoly nie pojdzie :baffled: chyba znow posiedzi popoludniu w domu. A Maciek standardowo bawi sie tatusiowym kaskiem do roweru.

reklama
Mam pytanie, w zasadzie do tych dziewczyn, ktore maja mezow mechanikow. Gdzie tu najblizej nas mozna zezlomowac auto? Jak ktos bedzie cos wiedzial to prosze o odpowiedz, bo chyba musimy dzis zezlomowac nasz stare auteczko :-( Och alez mi smutno z tego powodu, ja sie tak przywiazuje do rzeczy.

Do góry