reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzieki dziewczyny za info, jutro z rana bedziemy na szybko cos szukac. Moj maz mnie w koncu poinformowal kiedy jedzie do PL. Ot tak sobie powiedzial, wiesz jutro wieczorem mam prom. Nie wiem za co mam sie wziac, co pakowac, co jeszcze kupic, za to mam ochote go tak porzadnie walnac :wściekła/y:
Zmykam dalej sie pakowac :(

reklama
jasmina - wydaje mi sie, ze najbardziej tu zawinili nauczyciele, ktorzy nie dostrzegli problemu, pomimo, ze zwrociliscie im na to uwage, moj Kuba tez na poczatku zawsze jest niesmialy, dopoki nie pozna sie na ludziach i nauczycielki traktowaly go w sposob szczegolny, bo przeciez jeszcze do tego wszystkiego nie znal jezyka, wspaniale sie zaaklimatyzowal, ale uwazam, ze to w duzej mierze zasluga jego wychowawczyni, pamietam jak ona na samym poczatku przejmowala sie tym wszystkim, codziennie nam mowila co Kuba robi, jak sie zachowuje, jak zaczyna sie bawic z dziecmi, jak zaczyna rozmawiac z nimi, ze ma takiego prawdziwego przyjaciela, ale to wlasnie kwestia podejscia nauczyciela, mam nadzieje, ze w nowej szkole bedzie lepiej Jasmince

dziendobry dziewczynki :-)
a wy co tak dlugo spicie :szok: ??

kasia.j no to zalatwil Cie maz :tak::-p a Ty jedziesz z nim czy pozniej dojedziesz ?

milego weekendu :tak::tak::-):-D:-D:-D:-D

czesc dziewczynki z rana sliczna dzis pogoda penie zalicze spacerek
kasia moj pawel jakby tak zrobil to bym go chyba zastrzelila ale ci zrobil niespodzianke pewnie sie musialas ppakowac pol nocy

Witam
Mamy upragnione słoneczko,tylko planow brac.Troszke ogranicz nas nawigacja.Własnie Dawi pojechał moze uda sie ja po prastu zwrocic:-(noc nawola ostatnio.Gładko poszły mi pozadki z nowymi pazurkami:-D
W nocy zostałam ciocia,mam pierwszego brtanka Pawełka:tak:
Kasia J zostajesz sama:-(
Jasmin111 najlepiej jak skontaktujesz sie z matkami z leeds ktore juz maja dzieci w szkołach,i poprosisz o ich pinie.Jakis czas temu miałam w planach przeprowadzke do Skipton i nawet przez Nasza Klase nawiazałam kontak z mamami z tamta i duzo mi pisały na temat tamtych szkoł:tak:
Doris jeszcze nie mam biletu na prom:-(

Wutam!
ja tylko sie przywitać wdepnełam, bo takie mam sprzatanie ze na sama mysl mi sie nie chche:/.
Katin - Castelford tak sie nazywa to centrum.
a w Manchesterze Trafordcenter:), ale uprzedzam ceny w wiekszosci w Manch....kosmos:o

Co do naszego spotkania to nie wiem jeszcze nic bo maz mi nie odp bo cąły zcas zajety od rana a jeszcze ma skosic ogrodek tak wiec, jak cos to moze nie czekajcie jak si WAM cos nadarzy:D

Spadam sprztac pozdr

Bozena własnie miałam Ci pisac,zebys sie nie przejmowała jezeli cos Wam wypadnie,rano wpadł sasiad na kawe, a ze zna sie na komp.:tak:wie juz nam problem rozwiazał:happy2: oczywiscie jezeli tylko bedziesz miała ochote na mozesz wpac tak bezinteresowni;-)

katin gratuluje bratanka :tak::tak::tak::-D

ja sie zbieram do sprzatania pokoju a tak mi sie nie chce :-( jakos humoru nie mam dzis moze przez to ze wczoraj rozmawialam z mojego bylego mama i tak jakos mi przykro jest :-(

Witam:-).U nas dzisiaj spokojniutko nigdzie się daleko nie ruszamy bo mały jakiś niewyrazny :baffled:.Katin no to gratulacje :tak:;-).natalka nic się nie martw kochana dzidzia Ci wszystko wynagrodzi, a facet jeszcze za tęskni jak zobaczy co stracił ;-).Ampar3 my chyba jutro odpadamy jeżeli chodzi o obiadek a co do kulek to sama jeszcze nie wiem :baffled:.Zależy jak mały się będzie czuł :confused:.Jak będzie ok.to może spotkamy się na tych kulkach w Shipley albo tam koło Lidla gdzie jeszcze nie byłam:blink:.Co myślisz?Kiepsko się czuje bo maly większosc nocy spał z nami i strasznie mnie kopał po brzuchu:confused:.

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
KASIA J-to twoj maz tak na zywiol idzie:-D:-D:-Ddobry:-D:-D:-DA jak Ty na lotnisko sie dostaniesz sama???
Oj ale fajnie macie ze lecicie:-)
Ja dopiero za 3 miesiace:-(
KATIN-wy juz kiedys kupowaliscie bilety na prom,tak??i powiedz jak jest z cenami,czy blizej lata duzo wzrosna,czy stanieja???bo ja nie mam pojecia,Teraz kosztuje 90f ,wiec nie wiem czy to tanio czy drogo:no:
Gratuluje bartanka :))
JASMINA-mi tez sie wydaje ze moze lepiej zapisz ja tam gdzie sa polskie dzieci,no i wczesniej wywiedz sie od rodzicow co i jak:-)
Albo powiedz dyrektorce co i jak,zeby miala na Nia wieksza uwage:-)Mam nadzieje ze sie ulozy:-)
OWOCELLA-a Ty juz sie zdecydowalas na szkole???

Wiecie co dziewczyny mam prosbe,Kuba z zadanie z matematyki takie;One ten and one unit take away 3 units =8 units
A co to jest ten unit????bo ja nie kumam:no::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::baffled:cZY to jest jednostka??

Do góry