reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

WITAM
Kasia 8118 ja swoim dziecia sciagałam pampersa zawsz latem,bo wtedy wiekszosc czasu spedza sie na dworze,i jak juz cos pocieknie to na trawke :-D
tylko z torba ciuszkow chodziłam na przebranie,ale to długo nie trwoło,dziecko szybko zajarzy:tak:

Kasia j Ty gdzie jedziesz ,wspominałas cos o Chorwacji ??

Jasmina111 nasza corcia nie miała takich problemow,wrecz odwrotnie,zostały przydzielone dziewczynki ktor sie nia opiekowały ,chodziły z nia wszedzie,ale to tylko na poczatku:tak:Teraz radzi sobie sama,ale zawsz chodzi do szkoły chetnie i opowiada z taka rodoscia a szczegolnie o przerwach.Jak twoj corka radzi sobie z jezykiem?

Ostatnia edycja:
reklama
Tynia i Wiki prosze przestan:angry: na brzuszek nie musisz miec zadnej diety,tylko brzuszki, moze jakies lekkie jedzenie,bo po schabowym i kapuscie to i ta idealna bedzie miała wielki brzuch:tak:Ty kobieto chcesz mnie w kompleksy wpuscic?:wściekła/y:

Dziendobry

Ale mi sie cos ostatnio z lozka nie chce wstac :-( Moglabym lezec caly dzien :baffled: A tu ciagle ktos cos chce ode mnie.
Kuba ma dzis szlaban na wyjscie z domu, a tu taka piekna pogoda sie zrobila. I wiecie co on dzis powiedzial do taty z rana. Ze chcialby dostac klapsa i jednak wyjsc na pole :confused::baffled: Poprostu szczena opada.
A Maciejka juz od pol godziny bawi sie rowerowym kaskiem tatusia. Jest taka sprzaczka, ktora on zapina i potem mi przynosi, zebym ja odpiela. Nie wiem dlaczego, ale on zupelnie nie bawi sie zabawkami przeznaczonymi dla jego wieku :baffled:

katin - tak, mamy w planach Chorwacje,juz sie nie moge doczekac

jasmina - to faktycznie macie problem z jasminka, a skad takie problemy sie wziely? mowila cos dlaczego dzieci sie z nia nie chca bawic? wiem, ze tutaj jakies dziewczyny mialy telefon do kobietki, ktora pomaga znalesc miejsce w szkole, dla dzieci, ktore jeszcze nie chodza, jest Polka, tylko, ze ona tu pracuje w Bradford, ale mysle ze przynajmniej cos by Wam doradzila

jstysiak - jaka fura, poprostu auto w ktore sie zmiescimy :tak: jak kiedys bede miala mini to bedzie mozna powiedziec ze mam fure :-D oj bardzo mi sie to autko podoba

A tu cos na dobry poczatek dnia :-)

KidsAreQuick

TEACHER: Maria, go to the map and find North America .

MARIA:
Here it is.
TEACHER: Correct. Now class, who discovered America ?

CLASS: Maria.

TEACHER: John, why are you doing your math multiplication on the floor?

JOHN: You told me to do it without using tables.

TEACHER: Glenn, how do you spell 'crocodile?'

GLENN: K-R-O-K-O-D-I-A-L'

TEACHER: No, that's wrong

GLENN: Maybe it is wrong, but you asked me how I spell it.

TEACHER: Donald, what is the chemical formula for water?

DONALD: H I J K L M N O.

TEACHER: What are you talking about?

DONALD: Yesterday you said it's H to O.

TEACHER: Winnie, name one important thing we have today that we didn't have ten years ago.

WINNIE: Me!

TEACHER: Glen, why do you always get so dirty?

GLEN:
Well, I'm a lot closer to the ground than you are.

TEACHER: Millie, give me a sentence starting with ' I. '

MILLIE: I is...

TEACHER: No, Millie...... Always say, 'I am.'
MILLIE: All right... 'I am the ninth letter of the alphabet.'

TEACHER: George Washington not only chopped down his father's cherry tree, but also admitted it. Now, Louie, do you know why his father didn't punish him?

LOUIS: Because George still had the axe in his hand.

TEACHER: Now, Simon, tell me frankly, do you say prayers before eating?

SIMON: No sir, I don't have to, my Mom is a good cook..

TEACHER: Clyde , your composition on 'My Dog' is exactly the same as your brother's. Did you copy his?

CLYDE : No, sir. It's the same dog.

TEACHER: Harold, what do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested?
HAROLD: A teacher

Kasia 8118 Huber szybka,on jest ze stycznia wiec w nastepnym roku na lato sciagłam mu pampersa,czyli miał 20 miesiecy.Oczywiscie kazde dziecko jest inne,i napewno trzeba duzo cierpliwosci:tak:
Kasia j na pewno zaliczycie Polske po drodze,ale bedziesz miała urlop.:happy2:
A co takiego Kuba przeskrobał?:-(

U nas w tym roku kicha:-(tesciu jest po wypadku,i tesciowa wybrała juz cały urlop, a on dalej potrzebuje opieki 24 godziny na dobe,wiec mysle ze liczya na to ze swoj urlop w Pl poswiecimy i bedziemy u nich cały ten czs:-(trudno takie zycie ,rodzie jednak kiedys tez od nas potrzebuja pomocy.Jedziemy na trzy tydodnie i juz 6 siernia bedziemy w UK ,Natalia na pewno zostanie, u moich rodzicow, ktos ja odwiezie autobusem,takie mamy plany

katin kobietko nie chce cie wpuscic w kompleksy tylko pawel zamowil mi bluze na ebayu i ledwo sie zapielam moze dlatego ze jest orginalna i i rozmiar rozmiarowi nie pasuje kazda firma robi inaczej ;-);-);-)czekam na przepis:tak::tak::tak:

kasia.j dowcipy o uczniach sa niesmiertelne :-D:-D:-D
doris78 ksiazka jest po polsku i kupiona na ebay'u ja tez bylam zdziwiona ale jakos tak z nudow wpisalam 'polish books' i surprise! jest tez sporo pozycji dla dzieci W sumie ksiazka ktora kupilam nie jest wogole zniszczona (co i tak w tym przypadku nie ma znaczenia :-D) nie mniej jednak uwazam ze po co przeplacac skoro mozna miec taniej,do kazdej pozycji dolaczony jest krotki opis ;-)
czasami mnie to troche wkurza ze nie moge sie powymieniac z wami doswiadczeniami :baffled: jednak zbieram informacje na przyszlosc-napewno sie przydadza :tak:

reklama
hej
Ja dzisiaj wyskoczylam z malym do otley nad rzeke i po second handach poganiac:tak:
Kupilam tez 2 ksiazki za 1f:tak:
mojadzidzia- nie przejmuj sie. Jak nie zapamietasz wszystkiego spytasz drugi raz i ci powtorzymy;-)
kasia8118- jak tam ci sie udalo dogadac?
jasmina111- bardzo mi przykro z powodu twojej corki. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czuje i ty razem z nia:no: Moze lepiej byloby rzeczywiscie przeniesc a w nowej szkole od samego poczatku pilnowac zeby ktos ja wzial pod swoje skrzydla- naciskac na nauczycieli albo poszukac zeby byla chociaz jedna polska dziewczynka- sama nie wiem ale tez sie tego boje
kasiaj- no braku inteligencji to nie mozna dzieciom zarzucic:-D:-D:-D:-D
sylwiam- i co sie chwalisz ze jedziesz do mamy:-p:-p:-p:-p

Do góry