reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia masz racje bardzo duzo dziewczyn dochodzi do tego samego wniosku ,co Ty.ze tu nie dzieje sie zadna krzywda kobieta,tylko moze lek.angielscy maja racje z tymi lekami ,nie sztuka brac ,tylko sztuka zdrowe dziecko urodzic po kilku miesiecznej kuracji lek.:-(Bedzie dobrze dzidzia rosnie tylko juz daje znac o sobie:-D ja druga ciaze tez znosiłam gorzej,a te skurcze tez miała:tak:

reklama
hej
Ja dzisiaj mniej depresyjna, cieplej troche, nie pada i coraz blizej urlopu:tak:
Sylwiam- niestety trzeba zaufac i dobrze ze tak zrobilas. Ja poszlam w polsce na badanie i zaczelam krwawic:szok: a tu mnie za to ochrzanili i wcale sie nie dziwie:no:
Kasia8118- a ty kiedy? Jutro? Gadalam z sasiadami- jak cos to moge grila zrobic w weekend na naszej trawce- nawet mi pozycza wszystko za polska kielbaske. Wiec jak bedzie ladna pogoda????????
mojadzidzia- ale sie nasmialam bo ja dzisiaj 40min bekon do obiadu kroilam przez to ze mam nowa ksiazke. Ja znowu mam grishama: ,,ostatni sedzia,, tym razem. Musimy sie w koncu powymieniac poki jeszcze masz czas czytac:-D:-D:-D
owocella2- a ta ksiazeczke o tym nocniczku masz? Super pomysl- moze to rzeczywiscie by zadzialalo na te uparte dwulatki:angry::cool2: Moj szymus tez z lutego:-)
tyniaiwiki- odpisalam juz bo dopiero zauwazylam . Taka zakrecona wczoraj bylam:-p:sorry2:

Kurcze zjadlam obiad i tak mi sie chce deserku. Buuuuuuuuuuuuuuu:-p:-p:-p:-p:-p:-p Pamietacie kogel mogel- jak ja to moglam jesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Powiem Wam szczerze, że po tym jak lekarz tutaj powiedział, że jest ok i na pewno wszystko będzie dobrze to mi od razu humor się poprawił:tak:
I chyba właśnie o to chodzi, lekarze powinni podtrzymywac na duchu a nie dobijac:baffled:

Mojadzidzia jak u Ciebie wizyta?? Jak Nadia jest ułożona? Główką do góry tak jak przeczuwałaś?? U mnie narazie tak właśnie jest:tak:

Doris kupiłam kredy dla Kubusia. Jutro wezmę je do rodziców:-)

Ampar nie jedź, tutaj taka fajna pogoda:-D Jeszcze będziesz tęsknic za deszczem i wiatrem:-D

sylwia.m ja przy okazji tego poczatkowego krwawienia tez pytalam w szpitalu o lek-luteine i uslyszalam ze od dawna sie jej nie stosuje a dziewczyny z polski z ktorymi pisalam straszyly mnie ze moge poronic jak szybko nie zaczne przyjmowac tego leku,zalatwilam sobie nawet numer do polskiego gina z londynu ktory mial mi za niewielka oplate wystawic recepte na ten lek-nie skorzystalam i... z dzidzia wszystko ok,to prawda ze polscy lekarze faszeruja nas prochami bo maja 'umowy' podpisane z firmami farm. i nie zawsze jest to dobre Odnosnie ulozenia Nadii to nie mialam racji,jest glowka do dolu ale mw powiedziala ze jeszcze wiele razy moze sie przekrecic :-D
to dobrze ze cie uspokoili bo w tym stanie to jest najwazniejsze i moze masz racje ze to terapia slowami ale czesto pomaga :-)
ampar3 ja sie tak zawzielam ze skonczylam ksiazke i poczulam sie lepiej bo czasu na rozmyslania nie mialam-kolejne dobre lekarstwo :tak: ksiazka b.dobra POLECAM

Sylwia- A gdzie kupilas te kredy??
MOJADZIDZIA-tak pisalas o tej ksiazce,ze az tez przeczytalam recenzje i powiem Ci ze faktycznie moze byc ciekawa:-)
Jak bede w Polsce sobie ja kupie:-)
OWOCELLA-dobry pomysl z ta ksiazeczka ,zaraz sobie zobacze w tej polskiej ksiegarni czy jest:tak:
AMPAR-ale Ty masz dobrze z tym urlopem:tak:
Ja tez czyatlam o tym ze tutaj nie badaja w ciazy ze wzgledu na to ze moze wystapic krwawienie albo przedwczesny porod:dry::sorry2:
KASIA8118-no to powodzenia jutro:-)
4MUCHY-i jak spi Ci Julka w ciagu dna???

Ja tez uwazam ze lekarze w Polsce przesadzaja,jak Kuba byl maly to wiecznie tylko antybiotyki mu zapisywala lekarka na przeziebienie:baffled:i w aptece zawsze 80 zl zostawilam:shocked2:a tutaj jakos jak jest przeziebiony to mu bez antybiotuku przechodzi i jest ok:tak:

Witam!
tlko na chwiluni luknełam, bo dopiero wróciłam z collegu.
Dzisiaj dostalismy wyniki zaliczyłam:-D:-D:-D:-D I teraz babka mnie namawia na zdawanie w czerwcu nastpenego......

w pracy dzisiaj pierwszy dzien w miare spoko....

Roksanna- tak myslam z ety chyba na 2 zminaie jestes.Ja wygladam jak na NK:-D:-Dmoze ciut wieksza:-(

Katin - włansie dzisiaj słyszłam od Adama ze macie wspolna znajoma od "tipsow".Bo Adam pracuje z emna teraz.CO do naszego spotkania to pozniej skrobne na priv.

Ni piszcie tak duzo bo nie wiem kiedy nadrobie zaległe......

sylwia - no to tym razem dobre wiesci i oby tak dalej :tak: ja juz z dystansem podchodze do diagnoz polskich lekarzy, a jak juz dostane jakies recepty to dokladnie pytam na co jest dany lek, bo potem sie okazuje, ze polowa jest nie potrzebna :baffled:

ampar - masz to samo co ja, juz mysle o walizkach i co tam wsadzic....

Juz mam piekne wloski. Jestem bardzo zadowolona. Troche sobie je przyciemnilam i musze stwierdzic, ze znacznie lepiej sie czuje :tak:

dziewczyny ja ta ksiazke kupilam na ebay'u znacznie taniej niz w polskiej ksiegarni :tak: jezeli macie ochote przeczytac to ja oczywiscie jestem chetna sie podzielic ;-)

reklama
Mojadzidzia jak dawno czegos dobrego nie czytałam,moja mama kilka ksiazek mi podała,ale nic ciekawego:no:wiec ja tez jestem chetna
Bozena jezeli nie masz czasu w tym tygodniu to mozemy to zostawic na przyszły:tak:wiem ze masz tesciowa,i teraz praca:tak:
Doris ale jak to jest ,bo ta sama sytuacja była u mnie:tak:Natalia wiecznie na antybitykach,a tu sam paracetamol ja ze wszystkiego wyciaga:baffled:
Sylwia wyobrazam sobie jaka jestes szczeliwa,tylko z tym bzykaniem uwazaj,zebyscie siuraczka nie dorobili:-D:-D
ampar3 ja ostro unikam deserkow,po ostatnich zakupach:angry:jakos dziwnie we wszyskim wygladałam:baffled: i ostro sie wziełam za latanie na fitnes:tak:moze choc troszke zgubie

Do góry