reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
kain- na pewno lustra pogrubiajace byly:tak:;-) A z tym dolewaniem do chlopaka tez slyszalam:-D:-D:-D
kasiaj- tylko ten wyjazd jakos mnie trzyma przy tej pogodzie:wściekła/y:
Doris78- no wlasnie u mnie wszystko bylo w porzadku do badania ginekologicznego w polsce. Ja jakos ufam tu lekarzom. Jak w 37 tygodniu zadzwonilam ze mam uplawy to mimo ze byla 16 godzina od razu mi kazali przyjechac do lekarza- i nawet miedzy nogi mi zajrzala:-D:-D:-D:szok:
Bozenam- czyli jednak poszlas do nexta- no to super;-)
mojadzidzia- ja tez w kolejce jestem do ksiazki:cool2: I niezle sie wciagnelas:-p:-p
Kasia8118- mam nadzieje ze sie mylisz co do pogody:-):angry:

Nie mialam deseru to pozjadalam szymonowi troche cukierkow:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja po ciezkim dniu wkońcu chwila relaksu:-)Wkoncuuuuuu....
A wiec tak ,byłam dzisiaj w szpitalu i musze powiedzieć ze wkońcu natrafiłam na porządnego lekarza który naprawde stara sie nam pomóc.Mała bedzie na diecie jeszcze przez pół roku,a póżniej wykonane bedzie miała testy na alergeny:-)i zobaczym jak długo jeszcze.....Do tego ktos wkońcu wpadł na to,ze dziecko z alergia powinno być konsultowane z dietetykiem,do tego jeszcze zrobili jej badania i maja być winiki za tydz.i wtedy wszystko sie okarze.Jestem dobrej myśli ;-)
sylwia m ciesze sie strasznie ,ze u was dziewczynki wszystko wsio:-)
Katin Masz w 100% racje .Niema chyba nic gorszego jak choroba dziecka:no:Ja troche przeszłam z mała i wiem co to znaczy:angry:Jak kiedyś sie spotkamy to ci opowiem jak u nas było.bo na forum to za długa historia i nie chce przynudzać.Najwazniejsze ze to juz powoli za nami.:happy2:
Kasia8118 Wszystko bedzie dobrze:tak:bez nerwów tam tylko pytania zadaja.Napisz po powrocie jak wrazenia:-)
Doris 78 Ja moze niemam takiej fury jak kasia j ( gratuluje Kasia j dobrego wyboru,napisz jak sie jezdzi)Ale ma cztery kulka i prowadzi sie nieżle.Ja mam teraz micre czrwoną:-)czuje jak bym prawą ręke odzyskała:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny w ten sloneczny dzionek:-):-)Tylko troche wiatrzysty:-D
My dzisiaj do mamci jedziemy wiec nas nie bedzie caly dzien:tak::tak:
JSTYSIAK-A to jest twoj pierwszy samochod tutaj??Ja tez zaczynalam od micry:-D:-D:-Dzielonej:-D:-D:-D
MOJADZIDZIA-a ty ebayu ja kupilas???to ona jest po polsku,czy po angielsku???bo juz nie kumam:happy2::confused:

Witam z rana:-).Słoneczko pięknie świeci od wczesnego ranka tylko ten wiatr przeraża :confused:.Roksanna i jak Matylda czuje się bez pampersa?Woła jak chce coś zrobic czy załatwia swoje potrzeby z majtki?Ja tez dawno temu już kupiłam chyba z 15 par bawełnianych majtek ale jakoś nie mogę się zmobilizowac żeby zdjąc małemu pampersa:zawstydzona/y:.Ale myślę że lada chwila to zrobie:tak:;-).

ja równiez się witam w ten wietrzysty poranek dzis mam ochote na placek wiec moze cos upichce:-):-) nadal czekam na przepis na placek ze slonecznikiem KATINto sie dotyczy ciebie byl przepyszny a moze ty chcesz zebym przyszla po niego osobiescie??????????:-D:-D:-D:-D

reklama
zaczelam sie odchudzac wiem ze wysadzicie ze nie ma z czego ale ten brzuch to mi strasnie przeszkadza wczoraj zakupilam sobie slim figure jedynka na pcatek stosuje sie ja 14 ni 3 razy dziennie potem 2 i 3 7 dni dotego sobie robie brzuszki i ograniczam jedzenie ostatni posilek wczoraj to jogyrt bo obiadu nie jadlam zobaczymy co z tego wyniknie;-);-);-)

Do góry