reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
mojadzidzia moze i masz racje ale ja teraz jestem w takim stresie ze nawet o tym nie pomyslalam moj dostal wymowienie z pracy ,wrescie ciaza ,ciagle ktos u nas choruje a ja na dodatek jakos dziwnie przechodze ta ciaze .Pierwsza byla inna bylo wszystko dobrze itd a tu nawet nie raz sie zastanawiam czy ja czuje ruchy dziecka ci lekarze mnie przerazaja .

Wiecie ci u mnie na blogu napisałam wszystkie dane dotyczące tej fundacji i jak ewentualnie to zrobić. :-):-):-)
Nie będę musiała wszystkim tłumaczyć po kolei :-):-):-)
W razie jakichkolwiek pytań, odpowiem najlepiej jak potrafię. :-D:-D
A my dziś z Tynią i wiki pół dnia robiłyśmy krokiety i pierogi. Tzn Tynia robiła a ja chwaliłam jak to jej się robota pali w rękach. :szok::szok::-D:-D
Tynia i wiki Łukasz powiedział że pyszne
Halinka666 współczuje, chyba nie ma nic gorszego niż drżeć o dziecko.
Mojadzidzia a Ty już się przeprowadziłaś?
Doris jak jesteś głodna to zapraszam na pierogi i krokiety:-D:-D:-D a gdzie jest Twoja siostra? Wszystko w porządku?

A my niedawno wrocilismy z małym od lekarza.Naszczescie to tylko zwykle rpzeziebienie powinno lada chwilka przejsc:)
Ale kazano nam uwazac bo panuje ospa:baffled:Mam nadzieje ze do wyjazdu do PL nas ominie szerokił łukiem:).

Halinka- wszystko bd ok. Bądź dobrej mysli.
Dziewczyny jak któras ma mieszkanko z Accentu to jak jak z aplikacja dostalam wykaz domów jakie maja to jest tylko to naprawde?!
Jak tak to ja bede chyba wieki zcekala na 2 pokojowe w Bradford:-(Jutro wysyłam aplikacje ale zastanaiwam sie czy w takim wypadku jest sens?!

Dziewczyny ja tylko wpadłam się zameldowac że jestem już w domku.Wyszłam dzisiaj z domu pare minut po 13 a 18 wróciłam:szok::tak:.Jestem wykończona idę odpocząc :tak:.Pogoda cudowna :-):-):-).Halinka666 trzymaj się kochana będzie dobrze:tak:;-).

Bozenko to dobrze ze to tylko przeziebienie,o ktore teraz nieproblem,a kiedy wyjazd do pl.
Roksanna,no to robiłyscie smaka:-p
Halinka666 głowa do gory,u wszystkich teraz choroby,a dziedzius po prosty moze spokojny:tak:
Ja tez mam pytanie z zwiasku z mieszkaniami, ktoras z was ma mieszkanie przez Homehunter ? nie wiem jakie sa tam szanse.

reklama
Czesc z wieczorka:-):-):-)
Sylwia sie nie odzywa bo nie internetu:-p:-pi juz wariuje :-D:-D:-D
ROKSANA-A gdzie ty piszesz ten blog??daj stronke:-)oj a o tych pierogach i krokietach moglas dac wczesniej znaka ,to bym sie pojawila napewno:tak:
BOZENA M-tam nie ma wszystkich mieszkan,bo my mamy na bd 12 a tam na tej aplikacji chyba nie ma:no:
HALINKA666-ja tez mam niedaleko bd5:-)no i zdrowka dla was wszystkich:tak:no i udzielaj sie czesciej:tak::tak:
MOJA DZIDZIA-a Ty juz przeprowadzona jestes?/
KATIN-JAK dzisiaj Hubercik??

Do góry