reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Nie mam siły do tego mojego internetu. Raz działa raz nie. To wszystko trwa godzinami.
Doris acha w polskiej szkole, bo już myślałam że o czymś zapomniałam, np o jakimś Lister parku.
Ja też nie zamierzam tam jeździć co tydzień, raczej co drugi, a moż nawet co miesiąc. Ale warto, chyba zwłaszcza że organizują wycieczki jakieś, itp. Tak sobie pomyslałam, że w Bradford my nie mamy czegos takiego.:no::no::no::no:
Tam kobitki spotykają się z dziećmi, fakt te dzieci dużo starsze. Moja i jeszcze jedna 2-ulatka były najmłodsze.
Tak wrócił trzeźwy :-):-):-):-)

No właśnie a gdzie jest Ulcia.

Mojadzidzia zdania są podzielone co do tego do kogo to moje dziecko podobne. Ja czasem jak patrz na nią to widzę siebie (oczywiście ze zdjęć) jak byłam mała, ale rzadko. Czasem widzę mojego brata, a czasem moja mamę. To taka mieszanka. Ale oczy ma taty :-D:-D:-D

4muchy a Ty się wybierasz w środę na Manningam, bo ostatnio zdawało mi się że nie chcesz?:baffled::baffled::baffled: Nie jestem pewna.
Czy o czymś nie zapomniałam? Jak cos to mi przypomnijcie.

tynia i wiki-fajna ta twoja corcia:-):-)
roksana-ja tez nieraz przeklinam na ten internet,ale teraz to sie ciesze,bo mam 100 godzin za 15 f,a juz leci 125 godzina i jeszcze dziala:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny czy szczepiliscie swoje pociechy tutaj szczepionka MMR1 to szczepionka przeciw (odra,swinka,rozyczka)bo ja mam w poniedzialek szczepienie z malym i boje sie tyle sie naczytalam o tej szczepionce

Czesc dziewczyny!!!
Dopiero co wrocilismy mala zjadla i padla:-D
Kasia8118 - dziekuje rowniez bylo super. No to widze, ze nie poszaleliscie na kolejce:-D:-D:-D
Czy ktos sie jutro gdzies wybiera???

Witam z wieczorka.Strasznie tu dzisiaj cichutko:tak:.Ja tam żadnych wielkich planów nie mam na jutro tylko rano wybieramy się ze znajomymi na ten duży rynek do Leeds :tak:.Dawno mnie tam nie było:tak:.Niby mały tyle godzin dzisiaj spędził poza domem a wcale nie był śpiący a w samochodzie spał góra 10minut:baffled:.

Czesc:-):-)
I KASIA8118- bylas na tym rynku?bylo cos ciekawego?
Za tydzien zaczyna sie carboot na lotnisku,kto bedzie????pewnie pelno osob sie spotka:-D:-D:-D

My zaraz lecimy do kosciola,potem do klubu ,potem na spacer do Lister parku-chociaz pewnie dlugo nie bedziemy bo pogoda strasznie wietrzna:wściekła/y:pojdziemy zobaczyc czy Kubus juz wisi w muzeum:-D:-D:-D
a potem do pierogarni na obiad-ciekawe czy cos bedzie nowego w menu:happy::rofl2:

Milej niedzieli kolezanki drogie:-):-):-):-)

Witam wszystkich Glowa troszke boli :rofl2: ale na spotkanie do pl.szkoly sie wstawie:tak: przyjde tylko z Natalia,bo Hubert w nocy troszke goraczkowal:-(ma ropny katar i ropieja mu tez bardzo oczy:blink: podaje mu narazie tylko krople do nosa i paracetamol,mysle ze to wystarczy zycze milej niedzielki

rksanna1 nie mam sz mnie za co przepraszac bardzo sie ciesze ze mnie zaczepilas przynjamniej mozna sie gdzie wybrac na spacer albo nawet do alfabetycznego zoo jest tak super a dzieci sie bawia tam ile chca

reklama
hej dziewczyny:-)
aleeeeeee się znowu opuściłam,dwa dni mnie nie było i znowu nadrabiałam jakieś :confused:10 stron:confused:
widzę,że na NK to serwery żescie przeciążyły:-D:-D:-D:-D:-Dzaraz poszperam po Waszych profilach:tak::tak::tak:
tynia i wiki-rowniez witam na forum;-):-):-):-)
ale dzisiaj dzień do bani..wieje jak cholera:angry::angry::angry:całe żaluzje mi chodzą..a okna plastiki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry