reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc

Ja w koncu moge czytac i pisac normalnie. Nasz landlord zgodzil sie, bysmy mogli sie podpiac do jego netu :tak:
Mama wlasnie wylatuje :-( bedzie pewnie ciezko przez kilka najblizszych dni znow wrocic do swojej rutyny. Ale za 2 tygodnie przylatuje tesciowka :tak:

Dziewczyny jakby ktos byl chetny, to mam do oddania dwie szafki za darmo, takie garazowe do przechowywania roznych gratow. Tu podaje linki:
5 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
free 3 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
Jak ktos chetny to czekam na info, a jak nie to jutro je wywozimy na wysypisko.

reklama
Hej,no i stalo sie ,dwie juz z Was znam:tak:a wszystko dzieki corce,gdyby nie ona tak bysmy siedzialy kolo siebie:-D:-D4 muchy z doris udalo mi sie zamienic kilka slow,a ty mi jakos zniklas,ale nastepnym razem napewno porozmawiamy,a bedziesz jutro w kosciele i na Dniu Matki ?;-) Jak wracalam z polskiej szkoly ,to Hubcio zasnol mi w wozku i dalej spi,wiec wieczor bedzie dluuugi:-) juz myslala ze dzis bedzie taki spokojny dzien ,ale przed chwila zadzwonili znajoni ze wpadna wieczorem na drineczka :rofl2: no i inprezka sie zapowiada.

No pogoda cudna:-)My juz po obiedzie i zaraz jedziemy do parku,ale najpierw Kubus niech zje obiad,modli juz sie nad nim 20 minut:wściekła/y::wściekła/y:
KATIN-no to szykuje sie imprezka,milego wieczorku:-)A Ty jutro bedziesz?/
4MUCHY-no wlasnie a Ty ??i jak tam domek?
KASIA J-no to macie wesolo w domku,zwsze ktoras mam jest z wami:-D:-D:-D
roksana-I co dotarlas do tego Kieghley?/

Hej ja tylko wpadłam się zameldowac że jesteśmy już w domku :tak::-).Wycieczka bardzo udana pomimo tego że farma i kolejki były nieczynne. :tak:;-).Pogoda była cudna:tak:;-).Marta84 dzięki za miłe towarzystwo:tak: było super i czekam na następny wypad w większym gronie:tak:;-).Idę trochę odpocząc bo kręci mi się w głowie:tak:.

witam ja juz po pracy i po obiedzie.dzis pracowalam do 15+30min na nogach do domku:-(bo nikola spala i remi po mnie nie przyjechal.zaraz czeka mnie mycie garow;-)doris78-to prawda:tak:-jestem UZALEZNIONA od BB:-D. moj maz ostatnio do mnie mowi:"wy baby nie macie co robic ze caly czas na forum siedzicie?? i wy matki jestescie??:-D:-D i zaczal sie smiac. chyba jest zazdrosny:-Dtynia i wiki-wyslalam ci zaproszenie na NK.
lece do kuchni porzadki zrobic.napewno odezwe sie wieczorkiem:-)

Ostatnia edycja:
No my tez po spacerku bylismy w Shobden Park i juz z gory jak jechalam widzilam korek na parking do tego parku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i pol godziny stracilismy w aucie:wściekła/y::wściekła/y:
Pojezdzilismy ciuchcia sobie,Dawid oczewiscie plakal:-D,Kuba sobie poplywal na rowerku wodnym i zaraz uciekalismy bo tam strasznie wialo,a jak slonca nie ma to jest jednak zimno:-:)-(
AGNIESZKAUK-ja pamietam jak ja pracowalam dwa dni w tygodniu i moj sie siedzial z Kubusiem w domu,oczewiscie obiad zawsze byl jak wrocilam z pracy i zaje....sty balagan:wściekła/y:i w kuchni i w pokojach:wściekła/y::wściekła/y:

Już dotarłam z powrotem. W Keighley było bardzo fajnie. To jakaś oficjalna organizacja. W autobusie od kierowcy się dowiedziałam jaki bilet mam kupić, był to K-day (3 funty). Wycieczka fajna. Przejeżdżałam przez Bingley i bardzo mi się to podobało. Umówiona byłam na dworcu z kobitką, ale ja się zpóźniłam i jak zajechałam na dworzec to nikogo nie spotkałam. Trochę się zdenerwowałam, ale wzięłam mapę do reki kogoś zapytałam i trafiłam. Jak się potem okazało Halinka :-):-) na mnie czekała, ale w innym miejscu.
Doris Czy jutro jest jakieś spotkanko? Czegoś nie wiem?
Kasia8118 cieszę się że wycieczka sie udała.
Tynia i Wiki Ja to Cie chciałam przeprosić, bo zawsze tak działam pod wpływem impulsu, zaczepiam ludzi na ulicy a potem w domu sie zastanawiam że mogłam przesadzić. Zaraz Cię odnajdę na naszej klasie.
KasiaJ no wreszcie;-)

Witam
Widzę że dzień się udał, u nas niestety nie tak fajnie. Domek okropny:szok::szok::szok::szok: Szafki w kuchni niby nowe a się rozpadają. Panele w sypialniach które są całkowicie ruchome. Ogród od północy i sąsiadka z mnóstwem kotów.

roksana dotarłaś na spotkanie, opowiadaj

katin ja musiałam szybko zmykać na zakupy, ale jutro będę więc pewnie się spotkamy

kasia8118 a w jakie dni farma jest otwarta

reklama
witajcie dziewczynki!
My rowniez wybralismy sie do bolton abbey kolo 13 na spacerek i strasznie nam sie podobalo :-):-):-):-) szczegolnie ze pogoda super,wzielismy mojego mlodszego brata i od powrotu do domu spi, tak go zmeczylo swieze powietrze :-D:-D
cholera,dzisiaj malo sie nie zagotowalam :wściekła/y: zadzwonil do mnie landlord ze dostali pismo z sadu o nakazie oproznienia mieszkania do konca przyszlego tygodnia :angry: zaraz jadeogladac jakis flat kolo polskiego kosciola,odechciewa mi sie wszystkiego :baffled:

Do góry