reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc

Ja w koncu moge czytac i pisac normalnie. Nasz landlord zgodzil sie, bysmy mogli sie podpiac do jego netu :tak:
Mama wlasnie wylatuje :-( bedzie pewnie ciezko przez kilka najblizszych dni znow wrocic do swojej rutyny. Ale za 2 tygodnie przylatuje tesciowka :tak:

Dziewczyny jakby ktos byl chetny, to mam do oddania dwie szafki za darmo, takie garazowe do przechowywania roznych gratow. Tu podaje linki:
5 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
free 3 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
Jak ktos chetny to czekam na info, a jak nie to jutro je wywozimy na wysypisko.

reklama
Hej,no i stalo sie ,dwie juz z Was znam:tak:a wszystko dzieki corce,gdyby nie ona tak bysmy siedzialy kolo siebie:-D:-D4 muchy z doris udalo mi sie zamienic kilka slow,a ty mi jakos zniklas,ale nastepnym razem napewno porozmawiamy,a bedziesz jutro w kosciele i na Dniu Matki ?;-) Jak wracalam z polskiej szkoly ,to Hubcio zasnol mi w wozku i dalej spi,wiec wieczor bedzie dluuugi:-) juz myslala ze dzis bedzie taki spokojny dzien ,ale przed chwila zadzwonili znajoni ze wpadna wieczorem na drineczka :rofl2: no i inprezka sie zapowiada.

No pogoda cudna:-)My juz po obiedzie i zaraz jedziemy do parku,ale najpierw Kubus niech zje obiad,modli juz sie nad nim 20 minut:wściekła/y::wściekła/y:
KATIN-no to szykuje sie imprezka,milego wieczorku:-)A Ty jutro bedziesz?/
4MUCHY-no wlasnie a Ty ??i jak tam domek?
KASIA J-no to macie wesolo w domku,zwsze ktoras mam jest z wami:-D:-D:-D
roksana-I co dotarlas do tego Kieghley?/

Hej ja tylko wpadłam się zameldowac że jesteśmy już w domku :tak::-).Wycieczka bardzo udana pomimo tego że farma i kolejki były nieczynne. :tak:;-).Pogoda była cudna:tak:;-).Marta84 dzięki za miłe towarzystwo:tak: było super i czekam na następny wypad w większym gronie:tak:;-).Idę trochę odpocząc bo kręci mi się w głowie:tak:.

witam ja juz po pracy i po obiedzie.dzis pracowalam do 15+30min na nogach do domku:-(bo nikola spala i remi po mnie nie przyjechal.zaraz czeka mnie mycie garow;-)doris78-to prawda:tak:-jestem UZALEZNIONA od BB:-D. moj maz ostatnio do mnie mowi:"wy baby nie macie co robic ze caly czas na forum siedzicie?? i wy matki jestescie??:-D:-D i zaczal sie smiac. chyba jest zazdrosny:-Dtynia i wiki-wyslalam ci zaproszenie na NK.
lece do kuchni porzadki zrobic.napewno odezwe sie wieczorkiem:-)

Ostatnia edycja:
No my tez po spacerku bylismy w Shobden Park i juz z gory jak jechalam widzilam korek na parking do tego parku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i pol godziny stracilismy w aucie:wściekła/y::wściekła/y:
Pojezdzilismy ciuchcia sobie,Dawid oczewiscie plakal:-D,Kuba sobie poplywal na rowerku wodnym i zaraz uciekalismy bo tam strasznie wialo,a jak slonca nie ma to jest jednak zimno:-:)-(
AGNIESZKAUK-ja pamietam jak ja pracowalam dwa dni w tygodniu i moj sie siedzial z Kubusiem w domu,oczewiscie obiad zawsze byl jak wrocilam z pracy i zaje....sty balagan:wściekła/y:i w kuchni i w pokojach:wściekła/y::wściekła/y:

Już dotarłam z powrotem. W Keighley było bardzo fajnie. To jakaś oficjalna organizacja. W autobusie od kierowcy się dowiedziałam jaki bilet mam kupić, był to K-day (3 funty). Wycieczka fajna. Przejeżdżałam przez Bingley i bardzo mi się to podobało. Umówiona byłam na dworcu z kobitką, ale ja się zpóźniłam i jak zajechałam na dworzec to nikogo nie spotkałam. Trochę się zdenerwowałam, ale wzięłam mapę do reki kogoś zapytałam i trafiłam. Jak się potem okazało Halinka :-):-) na mnie czekała, ale w innym miejscu.
Doris Czy jutro jest jakieś spotkanko? Czegoś nie wiem?
Kasia8118 cieszę się że wycieczka sie udała.
Tynia i Wiki Ja to Cie chciałam przeprosić, bo zawsze tak działam pod wpływem impulsu, zaczepiam ludzi na ulicy a potem w domu sie zastanawiam że mogłam przesadzić. Zaraz Cię odnajdę na naszej klasie.
KasiaJ no wreszcie;-)

Witam
Widzę że dzień się udał, u nas niestety nie tak fajnie. Domek okropny:szok::szok::szok::szok: Szafki w kuchni niby nowe a się rozpadają. Panele w sypialniach które są całkowicie ruchome. Ogród od północy i sąsiadka z mnóstwem kotów.

roksana dotarłaś na spotkanie, opowiadaj

katin ja musiałam szybko zmykać na zakupy, ale jutro będę więc pewnie się spotkamy

kasia8118 a w jakie dni farma jest otwarta

reklama
witajcie dziewczynki!
My rowniez wybralismy sie do bolton abbey kolo 13 na spacerek i strasznie nam sie podobalo :-):-):-):-) szczegolnie ze pogoda super,wzielismy mojego mlodszego brata i od powrotu do domu spi, tak go zmeczylo swieze powietrze :-D:-D
cholera,dzisiaj malo sie nie zagotowalam :wściekła/y: zadzwonil do mnie landlord ze dostali pismo z sadu o nakazie oproznienia mieszkania do konca przyszlego tygodnia :angry: zaraz jadeogladac jakis flat kolo polskiego kosciola,odechciewa mi sie wszystkiego :baffled:

Do góry