reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
roksana-ale to sa jakies potaknia z dziecmi???czy bez??/ile za to sie placi???i tam dzieci moga sie pobawic???
Jutro jest dzien matki w polskiej szkole:-)i pyatlam sie Katin i 4 much czy beda bo ich dzieci tez tam chodza:-)
4MUCHY-NO To kiszka z domkiem:-(
MOJADZ\IDZIA-Z twoim tez:-(

bo malzenstwo do ktorego nalezy mieszkanie rozwiodlo sie no i mieszkanie nalezalo do meza ale jego malzonka wystapila do sadu o przydzielenie jej tego lokum jako ze ma troje dzieci no i oczywiscie wygrala :-( ale zamotalam :-D

www.polacy-polakom.org.uk to jest strona internetowa tego stowarzyszenia, można zostać członkiem. Składka roczna 5f. Organizowane są różne imprezy a nawet wycieczki. A w soboty od 12 do 15 są sptkania w Temple Row. Jest aerobic, dzieci się bawią wspólnie, potem dzieci maja kurs tańca, a dorośli uczą się angielskiego. Za to wszystko się płaci, za aerobic 2f a angielski chyba 1f.

mojdzidzia-:-D:-D:-Dnapisalam ze z domem 4 much kiszka i z twoim tez,ze musicie sie wyprowadzac:-(
ROKSANA--CZYLI JA Z MOIM Dawidem sie nie nadaje jeszcze:-(ale fajna sprawa:-)jak podrosnie to bede ich tam posylac a ja sobie pojde na aerobic:tak::tak:

reklama
doris78 :-D:-D:-D:-D:-D:-D to prawda Jedna wielka klapa,ogladalam 3pokoje na parkside road,ale nie spodobaly mi sie za szczegolnie-cena moze i rozsadna ale trzeba by bylo kupic troche mebli :confused:

Do góry