reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia pisałam o imprezce. musiał ci post uciec. Szczegóły też na forum Mamusie z West Yorkshire (zapraszamy do zaglądnięcia) . No ale nic, mam nadzieje,że na następnej imprezie, a juz niebawem się szykuje dasz radę być.Co się odwlecze to nie uciecze :-):-):-)
Aniteczka cieszę się,że ci się podobało:-);-)

reklama
Maly uspiony. Mam czas dla siebie;-)
Nefretete- no to super ze bedziecie. Bo wiesz ja to z tych mniej waznych jestem wiec myslalam ze nie przyjedziecie:-D:-D
Kasiaj- musialam wyjsc bo innaczej chyba bym sie z lozka dzisiaj nie poderwala:tak: A jak tam karmienie cyckowe? Maly mial dasy?
Aniteczka1981-No to super ze dzisiaj juz lepszy nastroj;-) ja tez uwielbiam wyjsc czasami w babskim gronie. mam tu u mnie na wsi angielskie wariatki z ktorymi nie mozna sie nudzic:tak:
kasia8118- Artur chyba zajedzie jutro po pracy do knajpki i spyta czy nie potrzeba rezerwacji na walentynki bo tak mi sie jakos pomyslalo ze moga byc potrzebne:baffled::dry:
mojadzidzia- ja nie pracowalam w ciazy tylko przed zajsciem w ciaze i tez mialam macierzynski. Musialam wyslac gdzies tam 26payslipow i placilo mi panstwo a nie praca

OOOOOOoo jak milo. Maz mi zrobil goracej herbatki

Oj jakoś głos mi nie chce wrócic:no:.Mały ma dzień dziecka i jeszcze buszuje bo poszedł spac o 17 i teraz nawet nie myśli o spaniu:no:.Biedaczyna dzisiaj rzygnął sobie przez ten okropny kaszel:-(.Kurcze kiedy my w końcu będziemy zdrowi:baffled:.

Ostatnia edycja:
witam z ranka
ampar3 wiesz akurat na 22lutego nie mamy zaplanowanej czarnej mszy więc możemy wpaść:-D:-):-D

ech co za pogoda... w nocy troche popruszyło śniegiem i znów będzie ślizgawka na ulicy:wściekła/y: a miałam iść sobie na zakupy:szok::baffled:

kasia8118 może gripexa sobie zapodaj o ile już nie łykasz i zakładaj ciepłe gacie;-) mąż jak z pracy wroci niech Ci zrobi okład z jajek i zobaczysz jaka będziesz pełna życia:-):tak:

Ampar - Maciek dlugo beze mnie nie wytrzyma :-( Bartek siedzial w aucie z mlodymi i ich wozil jak sie budzili, mlody do 9 pozwolil mamusi poszalec, ale zauwazylam, ze juz w nocy nic nie je, jestem tylko "smoczkiem"

Kasia8118 - jest taki srodek citrosept w kroplach, podobno rewelacyjny, znajoma mi polecila, jeszcze nie wyprobowalam, ale ona daje to swoim dzieciom od dawna i jest zadowolona, to tez dorosli moga brac

Niestety wszedzie sa konowaly. Nie mozna narzekac, ze tu w UK zle lecza, poprostu maja inne procedury. Ale nie o tym chcialam napisac. W PL jakas "wspaniala" lekarka tak leczyla przeziebienia u mojej chrzesnicy, ze jest teraz w szpitalu z obustronnym zapaleniem pluc i lakarze sie zastanawiaja, czy uda sie uratowac jedno pluco :-( Moja kuzynka musiala dostarczyc karte z przychodni, zeby lekarzowi w szpitalu udowodnic, ze to niej jej zaniedbanie, bo lekarz ja prokuratorem straszyl :szok:

Hej to ja jeszcze żyje:tak:.Kurcze noc minęła spokojnie ale o 6 rano mały miał atak kaszlu :-(.Normalnie codziennie to samo tylko godzina się dzisiaj zmieniła bo zawsze była to 4 rano:tak:.No nic trzeba było wstac chociaż chęci było brak:no:.Najgorsze jest to że mały juz nawet nie chce pic syropów a ja w sumie to już sama nie wiem czy jest sens mu wciskac bo mam wrażenie że i tak nic nie pomogły:baffled::confused:.Nefretete greipexs jeszcze nie brałam:no: moze się skusze:baffled:.A jeżeli chodzi o ten obkład z jajek to nie wiem czy cos pomoże bo to juz są lekko stare jajka:baffled: może gdyby udało sie zdobyc jakieś młode i jędrne to kto wie może by pomogły:confused::baffled:.Ale mój mąż pewnie by Ciebie wychwalał za twe porady:tak:.Kasia.j a ten preparat o którym piszesz to on też jest dla takich maluchów jak Krystian?I na co dokładnie on jest?A co do lekarzy to się zgadzam w Polsce konowałów nie brakuje.A jak jest tu to jeszcze się nie wypowiadam bo nie miałam okazji chodzic po lekarzach :no:.Ampar3 dobry pomysł żeby Artur się zapytał o rezerwacjie :tak:.Nefretete a wy co robicie w Walentynki może wpadniecie tam gdzie zawsze na obiado kolacjie tak około 17.30?Godzina troche pózna bo Artur pracuje:tak:.

hej kochane !!!
Nie odzywam sie ostatnio bo nie bardzo mam czas i juz 2 tydzien panuje u nas grypa wiec nie ciekawie :-(
Ale jeszcze Olivia sie trzyma;-)
Bylam z Abi u lekarza i dostala Ibuprofen ktory oczywiscie jej nie pomogl co za leczenie tak mnie to tutaj wkurza:wściekła/y:musisz byc umierajacy zeby sie za ciebie pozadnie wzieli ci lekarze...ach szkoda gadac.
Mam nadzieje ze wy czujecie sie lepiej niz my :tak:
Lece bo porakarmienia...Buziaki

Hej
U mnie slicznie i slonecznie. jako ze robie przerwe od przedszkola- przynajmniej ten tydzien- to bylismy sobie tylko na spacerze:tak: Szymon wstal dzisiaj o 6.40:szok: wiec juz spi:tak:
kasiaj- widze ze z ciebie to taka twardzielka jak i ze mnie:-D:-D:-D Moje pierwsze wyjscie samej bylo jak mial 1.5 roczku i to wyszlam dopiero o 23 jak juz naprawde twardo spal:-D Te dlugocyckowe dzieci chyba tak maja:tak: A co do lekarzy to ja naprawde sie ciesze ze mam tego pediatre w rodzinie na telefon. Nie lubie tego uzywac bo wiem ze spoczywa na niej w tym momencie ogromna odpowiedzialnosc ale zawsze sie mniej denerwuje jak cos doradzi
Nefretete- ale ze mnie fuksiara w takim wypadku:-p A jak tam ten kolega- bedzie pracowal z dominikiem- bo cos rozmawiali na ten temat?
Oleska- wybralabys sie wreszcie na jakies kulki i pokazala malenstwo. Ostatni raz to cie chyba u ewy widzialam
Kasia8118-ja sobie przypomnialam ze mam takie cos do psikania w gardlo zeby nie drapalo- i psikam szymciowi. Widzialam ze tu w aptece tez to jest;-)
Szymon zjadl obiad i nie wymiotuje od wczoraj:-)

No wlasnie- moze ktos jeszcze ze wzgledu na posiadane potomstwo nie moze spedzic romantycznego wieczoru we dwoje i ma ochote dolaczyc do nas w sobote wieczorem na obiado-kolacje z pociechami

hej dziewczynki..dzieńdoberek wszystkim:-)
mam dobry humorek,bo jadę do pracy jutro..
właśnie dzwoniła babka z agencji,że mam być jutro na 6am pod agencją :-D:-D:-D
nie wiem gdzie,bo nie zakumałam tak szybko mówiła ale gdzieś koło bingley i keighley nie wiem nawet czy dobrze piszę:-D:baffled:
co to może być za zakład?:confused: może wiecie?
no nic jakoś dam rade..tak się cieszę

reklama
Witam dziewczyny:-)
aniteczka super, cieszę się razem z Tobą:tak:
przez jaką agencję idziesz do pracy ?

A jutro idę pierwszy dzień do collegu:-)
nie wiem jak sobie poradzę, w mojej grupie nie ma ani jednego Polaka a uczyć mnie będzie Fransuska:tak: zapisałam się bez znajomości języka to chyba jakoś i tutaj sobie poradze:tak:oby....

Ostatnia edycja:
Do góry