reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki:-):-):-)
witam wszystkie przy pięknym dzionku:-D
słoneczko świeci aż żyć się chce:-D
cfgirl-bardzo bym chciała wpaść do ciebie i poznać się ze wszystkimi dziewuszkami ale niestety z przyczyn finansowych nie dam rady:-(..przykro mi ale mam nadzieje,że do następnego razu jakoś się nam poukłada:tak::tak::tak:
kasia8118-jak dzisiaj? lepiej się już czujesz?
nefteretete- to gdzi ty mieszkasz,że już śniegu nie macie?:szok:
mi tam śnieg nie przeszkadza tylko ten lód pieruński:baffled::baffled::baffled:
wszędzie ślisko,bo się śnieg ubił i nie posypane:crazy:lodowisko normalnie..jeszcze tu górki w tym Bradford jak w San Fransisco:-):-):-):rofl2:..

reklama
Hej dziewczynki ja już od rana przy garach:tak:.Dzisiaj mamy imprezkę bo mój mąż ma urodzinki:tak:.Noc była fatalna do 2 w nocy walczyłam z zatkanym nosem normalnie nie mogłam oddychac:no:.Teraz jakoś się czuje bywało gorzej :tak:.Najgorsze są wieczory:tak:.Ok.uciekam gotowac:tak:.Przyjemnej soboty laseczki:tak:.

Aniteczka, Brydka ma racje. U mnie na imprezę nie płaci się za wstęp. Jedzonka będzie wbród i picia też, więc ja Cię proszę, ty mnie nie denerwuj. Nie obowiązują też stroje wieczorowe. Tzn jak koś chce w różowym boa i sukni balowej to nie ma problemu...:-)

kasia8118 wszystkiego najlepszego dla mezusia a dla ciebie duzo zdrowka i udanej imprezki
ja dzisiaj mialam sie wybrac na zakupy do centrum ale tez mnie jakis kaszel zlapal wiec tylko do morrisona pojechalismy Na szczescie odkad jestem w ciazy to nie choruje bo wczesniej to co pare tygodni jakis wirusik :sorry2:
aniteczka czy u ciebie sytuacja jest az tak beznadziejna? wogole jak dlugo jestes w anglii? a czy twoj malzonek ma HO bo chyba skoro dostal kontrakt to musi miec no i w sumie to on moze sie ubiegac o benefity,kurcze mam nadzieje ze juz niedlugo ci sie poprawi,jezeli chcesz to osobiscie zapytam w tej piekarni na bd4 czy nie mogliby cie zarejestrowac i zebys chociaz te 3dni pracowala to juz by bylo ok bo dostaje sie ok 150 :happy: co myslisz?

moja dzidzia bardzo chętnie bym sie zatrudniła..dzięki za propozycje..zapytaj sie chociaz i bede kombinowac
ja jestem w angli 2 miesiace dopiero..a moj maz dostal kontrakt mimo braku HO ale musi szybko wyrabiac..nie mamy zasilkow zadnych jeszcze..
dziewczynki ja musze sie skontaktowac z roksana jeszcze bo tez miala jechac...

aniteczka1981 ja bede w pracy w poniedzialek wiec zapytam sie i dam ci znac ale dopiero we wtorek bo ide na noc,chociaz postaram sie zadzwonic wczesniej ale osobiscie to zawsze lepiej,mam nadzieje ze bede ci mogla pomoc;-);-);-) a tymczasem trzymaj sie cieplutko i koniecznie spotkaj sie z dziewczynami bo takie siedzenie w domu to ci wniczym nie pomoze a jeszcze nam w jakas depresje wpadniesz :-D:rofl2::-D a i dla dzieciaczkow frajda :happy::happy:

chciałyśmy wszystkich poinformować ,że jest ZAJEBISTA IMPREZA i kto nie wpadł , niech żałuje. Chociaż co ważniejsze osoby chyba są, bo jednak kilku brak. Szkoda ,że niema naszej dzidzi, ale może następnym razem :) Sylwia i Dorota szaleją w Polsce i też szkoda ,że ich z nami nie ma

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry