reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete oto skład imprezy
Niunka, Kasia i Fabian, Aniteczka, Brygida, Kasiaj, Danka, Monika, Roksanna,Noami, i ja czyli cfc girl.Frekfencja dopisała , bo brakowało tylko Dorotki, Sylwi, Ciebie i mojejdzidzi. I całe forum sie spotkało
a oto część zdjęć.Wklejam je lekko zawiana, ale po 3 butelkach whiskey trudno być trzeźwym.Może skuszona zdjęciami zjawisz się an następnej imprezce:-)Zdjęcia są bardzo grzeczne bo na początku robione ;-)
Noami buziaki z agenta. Kolejne imprezki ustawione i odliczamy dni...Pozdrowienia kochane dziewczynki. Dziękuje ,że wpadłyście
pict3175fa1.jpg

pict3176lh0.jpg

pict3184cf3.jpg

pict3186ns2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana widzę że większosc nas imprezowała w sobotę:tak:.U nas też imprezka udana mąż zadowolony z urodzinek a teraz odsypia a my z małym już dawno na nogach:tak:.Mnie męczył kacyk nad ranem :tak:i musiałam biegac do kuchni żeby się napic wody.Ampar3 jak Szymek?Wczoraj mały faktycznie kiepsko wyglądał:-(.Żal mi biedaczka było:-(.Oby szybko wyzdrowiał :tak:bo to nie ten sam urwis którego znam:tak:.Mały dzisiaj znowu o 4 nad ranem miał napad kaszlu:-(.Oj kiepsko z tymi naszymi maluchami:-(.A ja czuje się chyba odrobine lepiej :tak:ale wczoraj po wyjsciu gosci chyba głos straciłam:sorry2:.Ledwo co mogłam mówic:tak:.Mojadzidzia dzięki za życzonka dla pana R przekaże jak raczy sie obudzic:tak:.

Hej
Widze dziewczyny ze sie super wczoraj bawilyscie:tak:
Kasia8118- z szymonem juz duzo lepiej:tak: nawet nie mial juz goraczki. Dzieki za super wieczor i pyszna kolacje bo bylam bardzo glodna
nefretete- doszlo zaproszenie?
Mojadzidzia- a do kiedy zamierzasz pracowac? Kiedy zaczynasz macierzynski urlop?
aniteczka- i co zadowolona jestes ze poszlas? Lepsze samopoczucie?

A ja dalam rade nawet na sunday market podjechac do leeds:-p

Ampar3 i co dużo było sprzedających na rynku?Może jak już będziemy zdrowi na dobre i ogólnie ociepli się to też przejedziemy się w jakąś niedziele na rynek do Leeds:tak:.Dawno mnie tam nie było:tak:.

Kasia8118- bylo troche mniej niz zwykle chociaz ja i tak nie mialam glowy do zakupow:-D:-D Ja to sie wogole dziwie ze ty dzisiaj cokolwiek mowisz jak cie wczoraj slyszalam:-D:-D

cfcgirl ja rowniez mam nadzieje ze niedlugo sie spotkam z wami wszystkimi,szczerze mowiac moglam przyjechac na ta imprezke ale nic nie wiedzialam :baffled::no::baffled::confused:
ampar3 ja pracuje caly czas dla agencji i nie mam stalego kontraktu,coprawda 2,5roku w tym samym zakladzie nie mniej jednak z tego co wiem to nie przysluguje mi w tej sytuacji urlop macierzynski :crazy:
kasia8118 super ze imprezka sie udala,mam nadzieje ze glos ci wrocil a ty jak sie czujesz?

Kasia8118 - spoznione Happy Birthday dla Twojego meza, szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Ampar - podziwiam z ta poranna wycieczka, mnie jakos nic nie jest w stanie w niedziele wyrzucic z lozka :sorry::baffled:

Kuba jakis podekscytowany mi tutaj lata i nie isc do lozka. Jakis bunt mi tu odstawia :-( A za oknem niezle sypie. Ciekawe czy jutro beda szkoly otwarte :confused:

reklama
hej dziewczynki:-)
ampar3- pewnie,że lepiej się poczułam..dobrze tak raz na jakiś czas się wyrwać do ludzi i odetchnąć w babskim towarzystwie:-p
kasia8118-to chyba niezłe śpiewy u Ciebie odchodziły,że struny głosowe Ci posłuszeństwa odmówiły:-D:-D:-D
mojadzidzia-jak będziesz coś wiedzieć to daj znać:tak::tak::tak:
właśnie znowu teeeen śnieeeg sypie:eek::eek::eek:. znowu paraliż chyba będzie ze wszystkim jak tak dalej pójdzie:no:
pozdrówka dla wszystkich:-)

Do góry