reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ejoooo:-):-):-)

Ale wiosnę mamy dzisiaj, co??:-) Piękna pogoda i jak ciepło:szok::szok::szok: My u lekarza byliśmy bo Marcel ostatnio jakieś plamy podostawał. Smarowałam mu tym kremem od lekarza i jeszcze w tesco kupiłam Oilatum do kąpieli ale zamiast mu sie poprawiac to nowe lamy wychodzą:wściekła/y: Zganijcie co mi dał?:confused: Ten sam krem i to tego jeszcze Oilatum do kąpieli:-D:rofl2::rofl2:
Jeszcze dzisiaj zauważyłam, że o tego jeszcze jakaś wysypka:szok: Doktorek stwierdził, że to wirusowe i dał Calpol:baffled: zobaczymy:sorry2:
Teraz bąbel śpi. jak wstanie to mykamy na spacer:tak: Do jakiegos parku pojadę sobie, tylko jeszcze nie wiem gdzie:baffled:

Kasia8118 mi też się wydaje, że Krystian samym mlekeim najada się ale tylko na chwilę, ale nie wiem co Ci dorazic skoro już wszytskiego próbowałaś:-(

Doris to dlatego nie chciałaś do centrum jechac:-D:-D Na pewno nie jest tak źle. Pierwsze wrażenie zawsze jest dziwne bo wygląda się poprostu inaczej:tak:

Sylwia - dlugo sie ta pogada nie nacieszylysmy, po poludniu u mnie juz padalo

Doris - za 2 dni sie przyzwyczaisz i pewnie zacznie Ci sie podobac, mnie tez czasem nie wychodzi ten kolor co trzeba, od ciazy ciagle mi wychodzi taki rudy poblask i nawet fryzjerki sobie z tym nie moga poradzic, ale sie juz przyzwyczailam

Kasia8118 - jedyna rade jaka Ci moge dac, to byc stanowcza i twarda, nie zjesz chlebka nie dostaniesz mleka, w nocy dac mu wode, i jestem pewna, ze bedzie po problemie z jedzeniem, Kuba tez by pil tylko mleko, jak go nie zapytasz na co ma ochote, co by zjadl to odpowiedz zawsze jest mleko albo czekolada.

Jeden domek ruina :-( a drugi boski, bedziemy sie zastanawiac, bo 7 stowek facet chce. :dry:

Zdecydowalismy sie jednak na ten domek :-) A co tam zaszalejemy. Facet go bedzie chcial sprzedac, wiec jak nam sie spodoba w nim mieszkanie togo kupimy. Przeprowadzamy sie na przelomie lutego/marca.

4 muchy - nie ma go na rightmove, jest inny jego dom, ktory wystawil, ale w koncu wynajal jakiemus znajomemu, i ten dom tez mi sie bardzo podobal, byl 100f tanszy
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-11822724.html?locationIdentifier=REGION^2657&minBedrooms=3&maxBedrooms=4&pageNumber=1&backToListURL=%2Fproperty-to-rent%2Ffind.html%3FsearchType%3DRENT%26locationIdentifier%3DREGION%255E2657%26radius%3D0.0%26displayPropertyType%3D%26minBedrooms%3D3%26maxBedrooms%3D4%26minPrice%3D%26maxPrice%3D%26maxDaysSinceAdded%3D%26sortByPriceDescending%3D%26_includeLetAgreed%3Don%26primaryDisplayPropertyType%3D%26secondaryDisplayPropertyType%3D%26oldDisplayPropertyType%3D%26oldPrimaryDisplayPropertyType%3D%26oldSecondaryDisplayPropertyType%3D%26letType%3D%26letFurnishType%3D%26houseFlatShare%3Dfalse%26x%3D77%26y%3D24

Slyszalyscie dziewczyny dzisiaj o tych osmioraczkach co sie urodzily w USA:szok::szok::szok::szok::szok:waza od 850gr do 1,5 kg i maja duze szanse na przezycie:tak::tak:
Jejku padlam bym normalnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dzisiaj do Kuby prszyszli koledzy z klasy ,zaraz po szkole juz byli i glodni byli i zjedli mi prawie cala lodowke :))))))))))
A u nas chyba tez grypa zoladkowa zawitala :((((Kube po szkole brzuch bolal i potem wymiotowal.Mam nadzieje ze to jednorazowo

KASIAJ-ten domek co wyslalas linka jest super,u nas w wyku za ta cene sa o wiele gorsze:-(ale jak ten jest fajny to wasz to juz wogole musi byc wypasiony:tak::tak::tak::tak:a garaz jestt???
4muchy-no to jak jutro sie tam wybierasz to wez ze soba kartke i dlugopis i rob notatki,please :tak::tak::tak::tak::tak:potem zdasz nam relacje:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Doris - nie ma garazu, ale strych jest zaadoptowany do uzytku i tam powrzucamy wszelkie pudla i walizy, a rowery powinny sie zmiescic w takiej kanciapce kolo kuchni. Domek jest duzy, przede wszystkim pokoje olbrzymie, po kuchni mozna na rowerze jezdzic. Jestem bardzo zadowolona. :-)
Moze Twoj Kubus ma to co moj mial. Tez po szkole pare razy zwymiotowal, a potem mu przeszlo.

kochana Sywluniu w DNiu Twoich urodzin
kwiotek22hs5.gif

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym,
pokręconym świecie
potrafił odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedział po co i dla kogo warto żyć
i o co walczyć.
Abyś kochał i był kochanym.
kwiotek22hs5.gif

Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać.
Aby to o czym tak marzysz się spełniło,
a to co tak kochasz, aby Twoje było.
kwiatek4ke3.gif

Żyj tak, aby każdy kolejny dzień,
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ją z radością.
kwiatek4ke3.gif

Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
kwiatek4ke3.gif

Spełniaj się!
Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów.
Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbował,
nie będziesz wiedział co tracisz...
Idź przez życie z odwagą w sercu, o
toczony ludźmi, których kochasz... :*
kwiotek22hs5.gif

reklama
KOCHANA SYLWIO WSZYSTKIEGO NAJ NAJWSPANIALSZEGO W DNIU URODZIN
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ
POCIECHY Z CHŁOPA I DZIECI