reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia
POMARANCZE I BANANY NIECH CI TANCZA DZIONEK CALY.
NIECH WESOLO CWIERKA PTASZEK,GOSCIE NIECH NANIOSA FLASZEK.HIPOPOTAM ZEJDZIE Z DRZEWA,NIECHAJ DODA CI ZASPIEWA.USMIECH TOWARZYSZY WIERNIE-MOC USCISKOW MASZ ODE MNIE:-):-)
0011737052.jpg

reklama
ANITECZKA-no jak ktore ma??18 jak co roku w tym wieku....:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj wlasnie Sylwia zaprosila nas do pubu na jedzonko iwc obiad mam z glowy:tak::tak:super:tak:

Kasia.j-NO to super ze taki duzy,mi tez tutaj przestrzeni wiekszej brakuje,chociaz moj salon nie jest maly ale reszta tak

Ostatnia edycja:
SYLWIA M...

Życzę Ci dobrego dnia,
dnia bez gonitwy i stresów,
dnia, w którym słoñce czas odlicza
i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi
być sobą, bez zakłamania i picu,
uniesienia się dumnie ponad wszystko
i pewnie wzięcia udziału w życiu.

Życzę Ci słońca i deszczu,
na przemian, żeby się nie nudziło,
kiedy Ci słońca będzie za wiele,
to deszcz Cię może ostudzić.

Życzę Ci bezpieczeństwa,
ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,
azylu, który Ci da schronienie
i nie powie o niczym nikomu.

Życzę Ci fantazji,
ozdób Twe niebo skrzypcami,
zatańcz ze szczęściacia na ulicy
i marząc rozmawiaj z kwiatami.

Życzę Ci zdrowia
dla ciała, miej zdrową duszę,
bo kiedy dusza jest chora,
to ciało przeżywa katusze.

Życzę Ci kolorów,
czarownych barw wesołej tęczy,
barw letnich pachnących ogrodów,
czegóż można chcieć więcej?

Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie,
i czego jeszcze nie wymieniłam,
a chciałabyś by się spełniło w tym szczególnym dniu!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ.... Sylwuś ;-);-);-);-);-)

Sylwia i ja dołączam się do życzeń.
A co?
Zdrowia, szczęścia pomyślności a wieczorem dużo gości.
4muchy
super, że będziesz na tym spotkaniu
Aniteczka a Ty się wybierasz? Anita, szukasz jeszcze tej pracy? Bo mi się przypomniało, że tam gdzie chodzę na play grupę raz na dwa tygodnie są spotkania z panią z job centre i ona pomaga. W czym dokładnie pomaga, nie wiem. Ale zawsze warto pogadać.

A my dziś na szczepienie. Mamy zaległości jeszcze z Polski i teraz gonimy. Co miesiąc chodzimy. A i tak jeszcze mi brakuje kilku szczepień. Ja już nie ma siły do tego mojego dziecka.:-):-):-)

Bardzo dziękuję wszytskim za życzenia:-):-) Teraz to już nawet nie czuję, że są moje urodziny:szok: nie to co jak się miało 10 lat:-D:-D

Aniteczka dokładnie tak jak Dorota napisała mam 18lat:-D plus 9 lat vatu:-D:-D

Hej
Sylwiam- ja nie znam zadnych wierszykow ale i tak zycze spelnienia marzen, suuuuuuper fury, slicznego i zdrowego bobaska i smacznego na dzisiejsza kolacje;-)
A vatem sie nie przejmuj i tak wszyscy wola kupowac bez:tak:
Kasia8118- jak krystian? Jak nie dasz rady w piatek to moze wpadniecie w niedziele na kawke i wino? Jak z nowym tapczanikiem? Skonczyly sie juz nocne wedrowki? A jak usypianie?
Doris78- no koniecznie musze jeszcze cos zrobic z jego grzywka bo teraz nie pasuje do calosci tylko nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrac:szok: A jak Dawid? Aha no i nie moglam ze smiechu jak napisalas o swoim nowym kolorze:-D:-D:-D
kasiaj- super ze macie domek:tak: A kiedy sie wyprowadzacie?

Ja dzisiaj zaplacilam zaliczke za sale na szymusia urodziny no i zaczynam kombinowac menu:-p i zabawy:dry:- jakies podpowiedzi:crazy:

reklama
Sto Lat, Sto Lat Sylwia
Słonecznych dni jak najwięcej
Spełnienia marzeń i realizacji planów,
Zdrowia i jeszcze raz zdrowia,
Wielu szczęśliwych i ciekawych przygód
na szerokim stepie życia.

Do góry