Witam
Byłam rano, poczytałam ale jak się wzięłam za odpisywanie to mój internet zaniemógł. Więc żeby się nie denerwować niepotrzebnie zamknęłam komputer, spróbowałam znowu za kilka chwil. Na szczęście działa.
:-):-):-)
A na nerwy proponuje meliskę. Też jestem nerwus. A tak swoją drogą to myslałam że już dzieci w wieku pięć lat tak nie nerwują rodziców.
Ale kiedys jak widziałam w akcji córkę mojej przyjaciółki któa ma 3 lata, to mówiłam że myslałam że 3-latki. Ech, jak sobie pomyśle co mnie czeka z moją.
Ampar3 mój też mi odpowiada tak na pytanie co mam ugotować. Pomocni są, taaaa. Oni chyba nie rozumieją, że można mieć z tym problem.
Spotkamy się w takim razie koło Mc donalda, tylko napisz o ktorej. Jeśli nei będzie mnie na zewnątrz to pewni będę jeść frytki
w środku. Ja chodzę w szarym płaszczu, Mati ma czarny wózek z zielonym daszkiem, brązowa krtkę. Chyba nie powinno być problemu.
4muchy strasznie ci współczuje, wolałabym ci zazdrościć że balujesz. Swoją drogą fajnego masz nicka
Monika chyba się trzeba przyzwyczaic że tutaj do wszystkich schorzeń opodchodzą tak lekko.
Sylwia M dzięki za linka, zajrzałam tam, stronę zapisałam. W między czasie był facet z n-power i też mi mówił że mam coś tam nie zapłacone , no i ja znowu apiat od nowa. Poczekam dwa tygodnie i zobacze jesli sie nic nie zmieni to już się tam wybiorę. Poza tym powiedział, że skoro jest tak to można rozważyć liczniki na karte. Ale ja nie wiem co o tym sądzić. Mój mi mówi , że gdzieś tam kiedyś mieszkał to strasznie dużo im wychodziło. Czy to prawda że prąd jest i gaz jest droższy na karte???????????????????? Jeśli tak to i ile???????
Ufff chyba wszystko, mam nadzieję że nic nie przeoczyłam. Z resztą idę tylko ululać dziecko i wracam. Obiad mam od wcozraj to co tu robić :-):-):-):-):-)