reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia.j dzięki za linka.Mam jeszcze kilka pytań jeżeli chodzi o szkoły a mianowicie czy mam się kierowac przy wyborze?I czemu przy nie których jest napisane że są od 2-11at a inne od 3-11 lub 4-11 czym się różnią skoro wszystkie są Primary School?I czy ma znaczenie ilosc uczni w szkole?

reklama
Hej
U mnie tez padal snieg, tez nienawidze zalatwiania spraw przez telefon-wlasnie tocze boj z BT, tez mam dola bo szymonek mi powiedzial ze go ucho boli- dalam ibuprom i pewnie rano do lekarza polece:-:)-(
Roksanna1- zainteresowana sie odzywa;-) Jeszcze nie wiemy na ktora godzine ale z tym sie dogadamy- mozemy umowic sie przy mc donaldzie w centrum kolo kirgate bo ten autobus nie jedzie z interchange:tak:
Doris78- zaraz sie biore za poszukiwania przewodnika. Jak nie znajde to poszukam strony w internecie z ktorej zamawialam bo to i tak taniej. Hotel byl 10min od stacji pociagu i potem ok 20min np do wiezy eifla
MarzenaM- ja najpierw robie liste obiadow na caly tydzien w piatek zanim pojade po zakupy i jest to najgorsze co moze byc wlasnie to wymyslanie. A jeszcze pytam meza : co zrobic na obiad w przyszlym tygodniu? A on: a rob co tam chcesz- bardzo pomocny jest:wściekła/y::-p

Kasia8118 czyżbyś za mną tęskniła:confused::-D Byłam u rodziców jak zwykle:-p:-p

Ampar czyli Twój tak pomocny jak mój:sorry2: U nas też zawsze jedna odpowiedź "piersi z kurczaka":sorry::wściekła/y:

Roksanna ciesżę się, że do nas dołączysz:tak:

Kasia8118 - bo niektore szkoly prowadza zajecia typu preschool, takie na jakie moj Kubus chodzi, 2,5h dziennie bez oplat i polecalabym Ci to, zeby wyslac Krystiana. Bedzie mial kontakt z dziecmi i zacznie sie uczyc angielskiego, co mu sie przyda jak pojdzie do szkoly. A co do ilosci uczniow to nie wiem czy ma znaczenie, na pewno wplywa na to wielkosc szkoly i ilosc nauczycieli, mysle ze tu maja okreslona maksymalna ilosc uczniow w klasach

Ampar - moj to mi mowi, ze nie musze gotowac wcale, bo on jest gruby :wściekła/y: a my to co powietrzem mamy zyc, ale jak wraca z pracy to od razu pyta co na obiad (mam ochote mu w leb wtedy dac)

4 muchy - dobry i wyjazd do PL (rodzinka,snieg, saneczki, balwany, nie mozna narzekac :)), ja tu utknelam niewiadomo na ile, chyba sie musze w koncu dodzwonic do konsulatu i troche ich pomeczyc co z tym paszportem, a co Wam pokrzyzowalo plany, jesli mozna wiedziec?

MarzenaM - na jutro robie ogorkowa i nalesniki z serem i z powidlami (do wyboru)

Sylwia.m co za pytanie oczywiście że tęskniłam:tak:.Ampar3 widziałam te łóżka fajne i cena dobra;-):tak:.A co z firankami?Kasia.j straszny mam dylemat bo kompletnie się na tym nie znam :sorry2:.Wiem jedno że musi byc blisko żebym była wstanie tam dotrzec na pieszo:tak:.Ok.zmykam cwiczyc:tak:.Ktoś się dołączy ?Może Ampar3 bo wiem że lubi sport:-D.

Nefretete-ja tez mialam dzisiaj schab,tylko ze pieczony:-D:-D:-D
ROKSANA-to sie poznamy w srode.fajnie:tak:
4muchy-szkoda ze nie pojedziecie wygrac sie w sloncu,ale w Polsce tez jesr fajnie,sniegu po pachy,Adas sie bedzie cieszyl:-):-)no i nad morze mozesz sobie isc i pomarzyc ze jestes na Gran Canara:-D:-D:-D
SYLWIA-no spotykamy sie,ale gdzie???:sorry::dry::dry::dry::dry:
MONIKA-a jak tam u lekarza bylo??wszystko ok???

Monika1213 - z tego co mi znajoma mwóila to miedzy 450 - 500 ale to nowy domek jak mój wiec warto ja etz place 500/miech wode malutko i cieple domki wiec na ogrzewaniu zaszczedzam:):-)
A nr tel to:079444436640i poiwedz ze masz od znajomych z esłyszłas z echche wynajac ponoc nawet ez bondu ynajmie:d:-)

KASIA8118-Wejdz sobie na stronke upmystreet.com i tam wpisz swoj kod i sie pokarza najblizsze szkoly i mozesz tam zob sa dobre czy zle.Patrz na procenty z egzaminow:tak:

reklama
Kasia8118 - sprawdzalam i ten od ktorego kupowalam nie ma narazie nic wystawione
Kasiaj- moj nigdy nie jest za gruby jezeli chodzi o obiad:-D:-D:-D:-D

A na ktore kulki idziemy-te kolo kasi? i o ktorej sie umawiamy?

Do góry