reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej laseczki.Widzę że szykuje się spore spotkanie:tak:.Ja dzisiaj od rana zabiegana ale to dobrze przynajmniej człowiek się nie nudzi.Jakieś 30minut temu wróciłam z małym do domu po długim spacerku:tak:.W końcu można było wyskoczyc na długi spacerek bo pogoda niczego sobie:tak:.Jeżeli któraś potrzebuje adres to podaje nazwe tego kulkolandu można sprawdzic :tak:TIDDLEY PEEPS.

Żadna nie napisała godziny:baffled: więc ja proponuję 11:-) Na kulkach.

Roksanna nie wiem o ile jest droższe ale jest:tak: Nawet w n-power i w british gas to potwierdzili

Witam laseczki!
Kurcze ale Wam fajnie same spacerki, spotkania......a ja normalnie eldwie sie tocze po rpacy autobusem do domu 1, godz:/i biedne dziecko nie am ze mne zabardzo pozytku:/:no:<ale chchialam prace to mam>:-)
Jedyne co sie pocieszam ta praca to ze oprócz kasy mam nadzieje ze te moje 24km chodzenie pomze mojej opnce:d:-):-)oczywiscie spaść:):-D:-D:-D:-D
Monika1213- i co wiadomo juz cos z tym domem?!

MarzenaM - słyszłam ze jutro idziesz do pracy na kilka dni do Prospectu?!....A jak tam mały juz lepiej!?

Dzisiaj mój Marecel dostał mala paczke z Pl od stesknionych dziadków i oramlnie moja mamma mówi z enie to dziecko stwierdzil dzisiaj ze "jak codziennie bd dostawal paczki to bd bardzo grzeczny"/.:-)
A od piątku nam sie zacznie Marcel zaczyna nowe przedszkoleL:):-):-)

Ja dzis zwariowany dzien mialam, wszystko w biegu robilam, teraz chwila wytchnienia. Tatus kapie szkraby, cisza w domu :-)
Jutro bede troche wczesniej, tak po 10, bo o 12 juz sie bede zbierala zawiesc Kubusia do szkoly. Monika1213 szkoda, ze Was nie bedzie, Kubus mialby z kim poszalec. Chetnie bym Was zabrala, ale nie wejdzie mi 3 fotelik z tylu :-(

BozenaM - moj tez dostal dzis paczke, chcialam ja schwowac i dac za kilka dni na urodziny, ale pilnowal kiedy listonosz przyjdzie. Widocznie babcia mu dala cynk, ze wysyla :-)

Moze ktos by sie chcial zapisac na kurs salsy? U nas na razie nie ruszaja lekcje z powodu braku chetnych. :-( Kosztuje 6f od osoby we srody od 18 do 19, w klubie tenisowym w Heaton.

ROKSANA-Amparpewnie potem odpisze Ci,jak zwykle Marta jest aktywna wieczorem:-D:-D:-D:-D
Monika-NO to pewnie troche zawiedziona wyszlas od lekarza:-(
MARZENA-zdrowka dla Damiana,pewnie zlapal od kogos jakiegos wirusa:-(
JASMINA-oj ja z Kuba tez mama takie jazdy:wściekła/y:oj czasami tam mnie potrafi wnerwic,ze musze wyjsc z pokoju policzyc do 10 :-D:-D
ANITECZKA-a Ty bedziesz??cos sie ostatnio nie odzywasz???
MOJADZIDZIA-no to nastepnym razem musisz byc:tak:koniecznie:tak::tak:

Kasia.j dzięki wielkie jeszcze będzie okazja na spotkanie-poznanie :tak::-);-)
Dorota no troszku tak bo niby wszystko ok,ale dietę stosować ,a dzisiaj dostałam pismo że mam się zgłosić do przychodni diabetycznej ,i bądz tu madry ,zostanę chyba przy kontakcie z moim lekarzem z Polski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Monika1213- niom to szkoda, że juz nieaktualne ale ponoć było naprawde ładne. Zreszta co nowe to ładne::):-):-)

Tak te babcie maja to do siebie z ewysyłaja a zanim paczka rzyjdzie to i tak sie wygadaja:-):-)

Do góry