M
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Hej laseczki.Widzę że szykuje się spore spotkanie.Ja dzisiaj od rana zabiegana ale to dobrze przynajmniej człowiek się nie nudzi.Jakieś 30minut temu wróciłam z małym do domu po długim spacerku.W końcu można było wyskoczyc na długi spacerek bo pogoda niczego sobie.Jeżeli któraś potrzebuje adres to podaje nazwe tego kulkolandu można sprawdzic TIDDLEY PEEPS.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Żadna nie napisała godziny więc ja proponuję 11:-) Na kulkach.
Roksanna nie wiem o ile jest droższe ale jest Nawet w n-power i w british gas to potwierdzili
Roksanna nie wiem o ile jest droższe ale jest Nawet w n-power i w british gas to potwierdzili
Witam laseczki!
Kurcze ale Wam fajnie same spacerki, spotkania......a ja normalnie eldwie sie tocze po rpacy autobusem do domu 1, godz:/i biedne dziecko nie am ze mne zabardzo pozytku:/<ale chchialam prace to mam>:-)
Jedyne co sie pocieszam ta praca to ze oprócz kasy mam nadzieje ze te moje 24km chodzenie pomze mojej opnce:d:-):-)oczywiscie spaść
Monika1213- i co wiadomo juz cos z tym domem?!
MarzenaM - słyszłam ze jutro idziesz do pracy na kilka dni do Prospectu?!....A jak tam mały juz lepiej!?
Dzisiaj mój Marecel dostał mala paczke z Pl od stesknionych dziadków i oramlnie moja mamma mówi z enie to dziecko stwierdzil dzisiaj ze "jak codziennie bd dostawal paczki to bd bardzo grzeczny"/.:-)
A od piątku nam sie zacznie Marcel zaczyna nowe przedszkoleL:-):-)
Kurcze ale Wam fajnie same spacerki, spotkania......a ja normalnie eldwie sie tocze po rpacy autobusem do domu 1, godz:/i biedne dziecko nie am ze mne zabardzo pozytku:/<ale chchialam prace to mam>:-)
Jedyne co sie pocieszam ta praca to ze oprócz kasy mam nadzieje ze te moje 24km chodzenie pomze mojej opnce:d:-):-)oczywiscie spaść
Monika1213- i co wiadomo juz cos z tym domem?!
MarzenaM - słyszłam ze jutro idziesz do pracy na kilka dni do Prospectu?!....A jak tam mały juz lepiej!?
Dzisiaj mój Marecel dostał mala paczke z Pl od stesknionych dziadków i oramlnie moja mamma mówi z enie to dziecko stwierdzil dzisiaj ze "jak codziennie bd dostawal paczki to bd bardzo grzeczny"/.:-)
A od piątku nam sie zacznie Marcel zaczyna nowe przedszkoleL:-):-)
M
Monika1213
Gość
Ja dzis zwariowany dzien mialam, wszystko w biegu robilam, teraz chwila wytchnienia. Tatus kapie szkraby, cisza w domu :-)
Jutro bede troche wczesniej, tak po 10, bo o 12 juz sie bede zbierala zawiesc Kubusia do szkoly. Monika1213 szkoda, ze Was nie bedzie, Kubus mialby z kim poszalec. Chetnie bym Was zabrala, ale nie wejdzie mi 3 fotelik z tylu :-(
BozenaM - moj tez dostal dzis paczke, chcialam ja schwowac i dac za kilka dni na urodziny, ale pilnowal kiedy listonosz przyjdzie. Widocznie babcia mu dala cynk, ze wysyla :-)
Moze ktos by sie chcial zapisac na kurs salsy? U nas na razie nie ruszaja lekcje z powodu braku chetnych. :-( Kosztuje 6f od osoby we srody od 18 do 19, w klubie tenisowym w Heaton.
Jutro bede troche wczesniej, tak po 10, bo o 12 juz sie bede zbierala zawiesc Kubusia do szkoly. Monika1213 szkoda, ze Was nie bedzie, Kubus mialby z kim poszalec. Chetnie bym Was zabrala, ale nie wejdzie mi 3 fotelik z tylu :-(
BozenaM - moj tez dostal dzis paczke, chcialam ja schwowac i dac za kilka dni na urodziny, ale pilnowal kiedy listonosz przyjdzie. Widocznie babcia mu dala cynk, ze wysyla :-)
Moze ktos by sie chcial zapisac na kurs salsy? U nas na razie nie ruszaja lekcje z powodu braku chetnych. :-( Kosztuje 6f od osoby we srody od 18 do 19, w klubie tenisowym w Heaton.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
ROKSANA-Amparpewnie potem odpisze Ci,jak zwykle Marta jest aktywna wieczorem
Monika-NO to pewnie troche zawiedziona wyszlas od lekarza:-(
MARZENA-zdrowka dla Damiana,pewnie zlapal od kogos jakiegos wirusa:-(
JASMINA-oj ja z Kuba tez mama takie jazdyoj czasami tam mnie potrafi wnerwic,ze musze wyjsc z pokoju policzyc do 10
ANITECZKA-a Ty bedziesz??cos sie ostatnio nie odzywasz???
MOJADZIDZIA-no to nastepnym razem musisz byckoniecznie
Monika-NO to pewnie troche zawiedziona wyszlas od lekarza:-(
MARZENA-zdrowka dla Damiana,pewnie zlapal od kogos jakiegos wirusa:-(
JASMINA-oj ja z Kuba tez mama takie jazdyoj czasami tam mnie potrafi wnerwic,ze musze wyjsc z pokoju policzyc do 10
ANITECZKA-a Ty bedziesz??cos sie ostatnio nie odzywasz???
MOJADZIDZIA-no to nastepnym razem musisz byckoniecznie
M
Monika1213
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: