reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

no i lipa...wlasnie dzwonila babka z education service ze nie ma nigdzie miejsc w katolickich szkolach w mojej okolicy:wściekła/y:
wiec w tym tygodniu musze obejsc trzy szkoly w kazdej zaaplikowac i ona sie mi bedzie odwolywac ...potrwa 6 tygodni i zobaczymy:crazy::crazy::crazy:
sieeeeet:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
jasmina-A Ty jeszcze karmisz,tak????Co nie da sie odzwyczaic Dawid ???czy Tobie jest ciezko sie z tym rozstac??Jak ja przestalam karmic jakos tak mi dziwnie bylo:baffled::baffled:brakowalo mi tego:tak:

doris uwierz mi, nie odczułam tych pieluch :-)
wiesz jak w domu były 4 osoby dorosłe to się naprawde nie odczuwa, ja nawet nie wiem co to nocne wstawanie, tak się nami wszyscy zajmowali:tak:
aniteczka a w jakim wieku masz dziecko i w jakiej dzielnicy mieszkasz?
i możesz napisać jak się nazywa ta babka z education service ?

Ale Wy macie dzisiaj produkcję:-D:-D:-D

Ja zmykam na mały spacer:-) Dorota mówi, że na katar i kaszel najlepsze jest chłodne powietrze więc idziemy sie kurowac:tak: Nie biorę wózka to sobie dziecko pospaceruje troszkę:-)

Hej
Ja jak zwykle wczoraj zasnelam:wściekła/y: spalam 12h:szok:
musze wam powiedziec ze jestem pod wrazeniem wczorajszej wizyty u dentysty. Zrobil nam przeglad (nawet szymciowi), dobrze policzyl zeby i zaczal leczenie- sensowny gosc nawet. Po ponad 4 latach sie udalo wreszcie cos znalezc:tak:

Sylwia.m- gadaj tu co robisz w czwartek:-):-)
4muchy- ja nie mam makaronu alejuz zadzwonilam do meza:tak:;-)
Monika1213- super wiesci. Silna babka z ciebie:tak:
Kasia8118- ja dalam rade tylko na 1h wyjsc. Zmarzlismy na kosc:tak: No i ja chetnie sie spotkam w tym tygodniu:-p
Jasmina111- te mysli podejrzewam beda towarzyszyc do momentu az sie nie zdecydujemy- wiem o czym mowisz;-)
mojadzidzia- witaj:tak:
Doris78- placilismy 35euro za pokoj- u was moze byc troche wiecej za kube. Sniadanie wykupujesz rano jak chcesz za 5euro za osobe- dawid na pewno za darmo. taniej jest zarezerwowac przez internet. Dam ci wszystkie namiary.
Jak tam kolysanki- pasowaly dawidowi?

Dziewczyny- jezeli ktoras potrzebuje to mam namiary na opiekunki w bradford- angielki, okolo 45lat, 3fna godzine. Dojezdzaja, odbieraja, zawoza. Chodzilam z nimi na play grupe- fajne babki

reklama
Hej dziewczynki ja już po spacerku;-).Za dużo nie zmarzłam bo po drodze zaszłam do Matalana i jakoś nie mogłam z niego wyjsc a mały prawie cały spacerek przespał.Widzę że na spotkanie nie ma dużo chętnych szkoda bo chciałam się z wami spotkac.Jak coś to zapraszam w piątek albo w czwartek dajcie znac czy są chętne.

Do góry