reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

MONIKA1213-super ze wkoncu wszystko jest ok:-)naprawde bardzo sie ciesze :-)codziennie o Tobie myslalam :tak:wiedzialam ze wszystko bedzie ok:-):-):-)
No i pewnie brzuszek Ci urosl od naszego ostatniego spotaknia co???Duzo kopie Bartus??
KASIA.J-CZy ta szkola w Brighause to ST John s Cofe ??bo mam ja tez zaznaczona:-D:-D
No i co tam twoje dzieci na gotowaly??Mowisz ze obiad masz juz z glowy???:-D:-D:-D:-D
JASMINA-Ja mam takie mysli i to tez codziennie:-D:-Da z tego wzgledu ze marzy mi sie ta dziewczynka:tak:ale momentami mam dosyc,jak mi Kuba piszczy ,Dawid.I czasami brak czasu na wszystko.Kubie trzeba pomoc w nauce,staram sie mu wpoic ze trzeba sie systematycznie uczyc codziennie,wiec z Nim siedze,widomo angielski no i tez polski,troche tego jest,a tu obok Dawid biega i szaleje i wszystko zabiera i wtedy jak sobie pomysle ze by mialo 3 dziecko dojsc, to odganiam te mysli bardzo daleko:baffled::baffled::baffled:
KASIA8118-I CO poszlas na spacer??Ladnie jest ale mrozno strasznie:baffled::baffled:ja juz zaliczylam spacer z Dawidkiem:tak:
ANITECZKA-Halo co tam u Ciebie????
BOZENA -A twoj Marcel juz lepiej chodzi do przedszkola??czy placze jeszcze???
NEFRETETE-a Ty czemu sie nie odzywasz??doszlas juz do siebie po przyjezdzie???
AMPAR-a Ty jak tam???
SYLWIA-A Ty kiedy sie przeziebilas??wczoraj bylo ok:baffled:

Hmmm..zapomnialam o kims???jak tak to przepraszam:-):-):-)

reklama
doris a wiesz jak taka różnica wieku między dziećmi jest korzystna;-)
wogóle nie odczuwasz, że masz małe dziecko, wszyscy chcą sie w domu nim zajmować:-D:tak:

Sylwia - bedziesz szczepic Marcela jak jest przeziebiony? bo ja nie jestem pewna, jeszcze go nie szczepilam, bo przed wyjazdem kaszlal, a teraz znow ma katar :wściekła/y: wolalabym, zeby byl zdrowy :baffled: .

No właśnie został jeszcze tydzień i mam nadzieję, że mu przejdzie, chociaż wątpię bo dzisiaj biedaczek czuje się gorzej:-( Ta od szczepionek twierdzi, że jeśli nie miał temperatury w ostatnich kilku dniach to można szczepic:baffled:
Sama nie wiem, zobaczę jeszcze:baffled:

Monika to super wieści:tak: W pierwszym momencie rzuciły mi się w oczy słowa "wczoraj urodziłam" i aż wielkie oczyzrobiłam zanim nie doczytałam do końca:-D:-D:-D Baaaardzo dobrze, że ta bakteria poszła w pizdu:tak::-) Teraz bęzie już tylko lepiej tylko musisz bardzo bac o siebie i maluszka:-)

Kasia Ty się nie zastanawiaj nad drugim bo czas leci nieubłaganie:-D:-D niedługo bedziesz za stara:-D:-p:rofl2:

MARZENA-No to fakt :-):-)ale jak sobie pomysle ze cale zycie w pieluchach :zawstydzona/y:to mi sie nie chce:-)ja to zwsze chcialam miec najlepiej blizniaki i to parke:-D:-D:-Dwiem ze byloby ciezko ale za jednym razem i jest z glowy:-D:-D:-D

dzięki dziewczyny :tak::-)
mały kopie że wszystko mnie boli a do tego rozciąga się wypychając co sie tylko da :tak::-D
aniteczka te bakterie w zatokach są od niewyleczonego przeziębienia ,tymbardziej że w ciąży za bardzo leków nie można brać:no: a że ja od razu z grubej rury to miałam te najgorsze które doprowadzają do zapalenia pluc i sepsy
a co do imienia chyba Bartosz zostanie ale na drugie ,moja mama strasznie przeżywa i chyba nie do końca bym chciała by moje dziecko przypominało jej o stracie ,więc czeka nas kolejna debata nad imieniem:tak:;-)

reklama
Do góry