reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris , tak dowiedziałm się , dziękuję:-)
wygląda na to, że szkoła spoko;-)tylko ta tłumaczka nas zwodzi, wczoraj odwołała bo pomyliła się, i umówiła się w dwóch miejscach a dzisiaj znowu powiedziała, że z kolei dyrektora szkoły nie ma:-(kazała czekać na telefon zapewniając, że miejsce dla Damina jest:tak:ok, ja poczekam, tylko ile mam jeszcze dziecko nastawiać psychicznie:crazy:

reklama
MarzenaM - jeszcze sie mały znudzi chodzeniem do szkoły:):-):-)
jak my do pracy:):-D:-D

Kobietki 3 majcie kciuki od dziisj zrzucam kg:);-)Poki co dobrze zaczelam dzien od ćwiczeń i godzinnego spcerku:):-).
Zaczełam robić A6Wmam nadzieje ze wytrwam jeszcze 41 dni:):-)może któraś zacznie z emna i bedziemy sie nawzajem podtrzymywał:-):-):-)

Kasia8118 - widzę, że nie tylko mnie Matalan wciaa i inne sklep typowe "babiszony" tak nazywa Kobiety lubiace zakupy mój tesciu:).
Gdzie planujecie sie spotkać i kiedy?

4muchy -Aerobiczna 6 Weidera- to sa cwiczenia na brzuch 6 róznych i codzinnie sie robi ciut wiecej z tego co wiem i z komentazry i znajomych co to robili efekty sa zadawalajace, nawet bardzo:-):-):-)własnie zaraz ide sie zierzyc w pasie i jak nie doznam szoku:no::crazy::rofl2:to za 41 dni poiwem WAm co i jak juz ponoć po 2 tyg sa efekty:-)

reklama
dziewczyny co tu sie dzieje?:-D
trudno nadazyc z pisaniem i odpowiadaniem:-)
marzena-moja cora ma 7 lat zaczela podstawowke w polsce no i ja tu przywiozlam miesiac temu:dry:ale na szkole jeszcze sobie poczeka:baffled::baffled::baffled:.ta pani z education service sie nazywa kasia ale tam jeszcze 2 polki pracuja.jak bys potrzebowala to ci dam namiary.

Do góry