reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
tu można zobaczyć efekty Aerobiczna 6 Weidera

YouTube - Aerobiczna Szóstka Wediera [kfd.pl] - profesjonalny tutorial a6w

Bożena powodzenia :-)
Ty wstydliwa, akurat:-D:-D

aniteczka w końcu wracamy do normalności:-D tzn szybkie sprzątanie i gotowanie, żeby tylko posty popisać:-D:-D

a z ta Kasią rozmawiałm i ona skierowała nas do Teresy angielki, która mówi po polsku. Nawet ta Teresa nas w domu odwiedziła:-)

bozena- zycze powodzenia w zrzucaniu kiloskow:-):-):-)...ja bym sie chetnie przylaczyla do ciebie ale cale zycie sie odchudzam i juz chyba mam dosyc:baffled: bo to trwa od szkoly sredniej:sorry2:..postanowilam ze nie bede juz tyc i bede sie zdrowiej odzywiac...moze to potrwa ale pewnie przyniesie jakies rezultaty na dluzsza mete:tak:....mam nadzieje:szok:
suwaczek musisz sobie utworzyc na jakiejs stronce a pozniej skopiowac link i wkleic w sygnature:nerd:.
chetnie bym sie dolaczyla do spotkanka tylko nie znam na tyle bradford i nie dojechalabym chyba sama na bd2:baffled:
marzena-mieszkamy na bd9:happy:

Hej z wieczora:-):-)
Ja w tym tygodniu nie dam rady:-(Dawid jest przeziebiony troche,a w czwartek nam wypadlo i musze jechac do maamy i zadzwonic do Zakopca i potwierdzic rezerwacje:-)
Moze bysmy sie spotkaly w nastepnym tygodniu w centrum?? ,to by dolaczyly nowe kolezanki:tak::tak::tak:ktore Bradford nie znaja:tak:sobie pojdziemy gdzies na kawe,co Wy na to????

BOZENA-A te cwiczenia to sa naprawde n a brzuszek??bo mi by sie przydalo,bo mi opna taka po dwoch ciazach zostala :baffled::baffled::baffled:
ANITECZKA-Gratulacje dla Malego zaraz Ci pojdzie jeszcze:tak:

Kasia8118 -- niom niby same swoje:)jak nie znajde pracy albo nie znajda mi zajecia w domu to sie odezwe:):-)
MarzenaM - dobrze ze dałas ten filmik:)teraz to dopiero nabrałam ochoty ale to jeszcze 41 dni:/:wściekła/y:
aniteczka1981 - po zdjeciu nie widać zebys potzrebowłą cwiczen ale ja jestem tutaj rok i 14 kg do przodu:/:-):wściekła/y:niebawem lece do PL na wesele i gdzi aj znajde kiecke na siebie:)?!:crazy:
A poiwedz mi jeszcze który link bo ząłozyłam ale mam 3 linki na suwaczku:)?!

doris78 - ja kiedys zaczełam to i po 3 tyg juz mailam efekt ale mnie podkusilo przerwac a pozniej juz mi sie nie chchialo.Ale moje znajome w PL to cwiczyły i naprawde sa efekty:).Ja własnie zamierzam zgubic brzuszek po Marcelku:):-)

doris - swietny pomysl z tym spotkaniem w centrum:-):-):-):-)
ja sie pisze:tak::tak:
taaaaa:rolleyes: wez nie mow o oponach:-):-):-) bo to laseczka jestes:-D:-D....
bozena - moze po zdjeciu nie widac ale mam jakies 25 kilo do przodu:baffled:
a co do suwaczka to wydaje mi sie ze ten link ktory pasuje do forum bbc code :sorry2:

reklama
aniteczka1981 - ide sie wykapać bo juz nei amm siły próbować:):-)a co do kg to why my kobity nabieramy dośc ze nosimy 9 miechów rodzimy to jeszcze pożniej zostaje co nie co an brzuchach:):sorry2:

Do góry