reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej
sylwia a gdzie Ty sie wyprowadzilas??Wiecie ja mam manie kupywania drobiazgow do domu,nasz domek byl nie umeblowany wiec tez szalelismy w ikei:-)
moja dzidzia jeszcze biega ,wczoraj poszla spac o 11 i spala do 10!!!!! wolalabym zeby kladla sie o 8 i spala do 7 ale coz ,nie bede z nia walczyc jak sie zmeczy to zasnie.

reklama
Sylwia Ja dostałam w Ilkly, więc kawałek mnie wyniesie, ale ja się z tego tak bardzo cieszę, że będę tam. I spokój i cisza i z daleka.... Bardzo naprawdę, a mieszkanie, z miejsca mi się podobało, więc jeszcze lepiej.
Łóżko dla Nas wczoraj takie kozak kupiłam. Landlordowi powiedziałam i Kamil w końcu się wkur...., bo Andy mówi, że mogliśmy mu wcześniej powiedzieć, a Kamil powiedział, że jak miał mu wcześniej powiedzieć, jak sam nie wiedział, a w czwartek się dowiedział. No i że on rozmawiać teraz nie będzie i ma sprwdzić, czy nic mu nie wiszę. Frajer, bo Ja mam swój zeszczycik, a on zawsze wpadał teraz bez jak poli, jak mi tu wpadnie, jak go zj.....
Monika, dzięki, że wczoraj wpadliście, masz fajnego męża, znaczy, żeby nie było, miłe wrażenie zrobił o tak..... :-):-):-):-);-):-D

dziewczynki, czy któraś z was nie ma pompki do materacy, bo mam taki wielki zamszowy, ale bez pompki, a łóżko podjedzie mi dopiero w poniedziałek, więc pytam, czy któraś nie ma ?! I tak się tam z Magdą kłóciłyśmy, bo chcieli mi za 2 tygodnie przywieźć, a Ja do tego Ciapatego, że chyba go Bóg opuścił.... Tak wiem, głupie :-D:-D:-DNie dość że nic nie rozumiał.....Pewnie w Argosie pompka może być co ?! Jesssu, Kaśka z rana już by pisała, a wy się wylegujecie w najlepsze, mną nerwy rzucają :-D:-D:-D

Kama - piszesz ze do Accentu pojdziesz, a oni w Leeds tez maja chatki. I czy oni tylko mieszkania maja czy domki tez. I ostatnie pytanko: Ile pokoi bym dostala jezeli jest nas czworo. Jak to wyglada?
Brydzia - napisz ile pokoi dostaliscie na ktorym pietrze i czy jest balkon no i jaki czynsz bedzie?
Kurcze ja tez lubie moj domek z ogrodkiem bez bramy wjazdowej :-):-D i okolice tez polubilam, ale wysokosc wynajmu i do tego jeszcze podatek dla miasta w sytuacji kiedy ja nie pracuje to mnie dobija.

A co z Pogoda dzisiaj? jakies sloneczko wyglada zza chmur ale nic nie wiadomo.
pozdrawiam dziewczyny

Ostatnia edycja:
Jaśmina 111 Ja dostałam na pierwszym piętrze, starałam się o dwa pokoje i living i tak dostałam, odnowione, boskie, zakochana jestem w nim, a też chciałam domek, ale w sumie, bez schodów dla mnie lepiej, a tygodniowo 90 funtów kochanie mi wychodzi i 6 września mam rezydenta więc będę się starała o dofinansowanie, bo mogę. A z kansilem też będzie inaczej, ale Stuart powie Nam we czwartek. Balkonu nie mam, ale mam okna wielkie na całą ścianę fajne, więc nie narzekam :-) i już się pakuje :-D

Dzien dobry kolezanki :-)
Co wy na spotkanko w Liser Parku jutro?

Moja Abi nadal ma katar :-(i marudna jest troche.
CHyba pogoda sie popsula a mialo byc tak pieknie w tym tygodniu:-(

Widze ze wiecej dzieciaczkow zakatarzonych? U mnie tez gile wisza do pasa. Jasminka juz lepiej ale Dawid to sie meczy bidulek, teraz zaczal pokaslywac. A ja mam i katar i boli mnie gardlo. Ale my po angielsku nadwor wychodzimy, Jasmina w krotkich spodenkach biega po ogrodzi :-):tak:

kurcze Brydzia ale Ci zazdroszcze tej chatki..... ehhhh fajnie fajnie, kurcze musze zmolestowac mojego zeby zaczal cos myslec na ten temat.

reklama
Ja wolę nie ryzykować bo mi się leki z Polszy kończą, więc odpadam, ale potem już po wszystkim to na bank siedzieć w domu nie będę, ale tam na skałki i do lasku, nad rzekę, oj......
No gluty lecą, ale w końcu i nasze się przyzwyczają....
Amparowa, skończyło mi się kochanie doładowanie, więc doładuję dziś i zadzwonię do Cię to w czwartek pojedziemy razem :*

Do góry