Łoj Kasiulka no to nie zazdroszcze Ale co sie odwlecze to nie uciecze:-) Troche dłużej z rodzinką zostaniesz. Choc dla mnie to troche dziwne,nie zdazyc na samolot,to chyba na ostatnia chwile pojechaliscie i odprawa byla juz zamknięta
reklama
M
Monika1213
Gość
a to imprezka na następną sobote :
Leeds-Manchester.pl :: Zobacz temat - Piknik dla dzieci w Bradford 26/07/08
Leeds-Manchester.pl :: Zobacz temat - Piknik dla dzieci w Bradford 26/07/08
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Boze Kasiu,j- nie zazdroszcze, my tez raz o maly wlos nie zdazylismy, pojechalismy nie na to lotnisko.A teraz bilety pewnie beda drogie.
A ja mam bilety na 15 grudnia za 75f. , a moj jedzie autkiem.
A ja mam bilety na 15 grudnia za 75f. , a moj jedzie autkiem.
Brydka
Optymistycznie...
Kasia nie zazdroszczę :-( jednak nie ma tego złego...
a ten weekend Monia zapowiada się ciekawie, chyba warto tam pojechać ;-) miałam jazdę z Olkiem, ale zaaplikowałam i śpi....
a ten weekend Monia zapowiada się ciekawie, chyba warto tam pojechać ;-) miałam jazdę z Olkiem, ale zaaplikowałam i śpi....
jasmina111
Fan(ka)
Kasiu j. - ojjj ja to jestem z tych co jada duzo wczesniej, umarlabym z nerwow jakbym jechala na ostatnia chwile.
Brydzia - lozeczko bardzo ladne.
Dziewczyny czasami jezdzicie do Polski samochodami, jak taka droga u Was wyglada? Czy jedziecie ciagiem czy robicie sobie przerwe na sen? Ile trwa taka droga?
Widze ze sloneczko wyszlo, chyba zaraz wstawie pranie.
Brydzia - lozeczko bardzo ladne.
Dziewczyny czasami jezdzicie do Polski samochodami, jak taka droga u Was wyglada? Czy jedziecie ciagiem czy robicie sobie przerwe na sen? Ile trwa taka droga?
Widze ze sloneczko wyszlo, chyba zaraz wstawie pranie.
Brydka
Optymistycznie...
Siemka, a dzięki - Ja niedawno skopana przez młodego oczy otworzyłam....
A Ja to samochodem bym się nie zdecydowała, na pewno do czasu, kiedy Olek by mi nie zrozumiał, że przed Nami długa droga, bo znam swoje dziecię i byłaby to najgorsza podróż w moim życiu
A Ja to samochodem bym się nie zdecydowała, na pewno do czasu, kiedy Olek by mi nie zrozumiał, że przed Nami długa droga, bo znam swoje dziecię i byłaby to najgorsza podróż w moim życiu
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej, hej:-):-):-)
Kasia.j ja też jestem z tych co wolą na lotnisku posiedziec dwie godziny ale miec pewnosc, że dojadę Chyba bym rozwaliła całe lotnisko jakbym nie zdąrzyła
Jaśmina ja nie jechałam samochodem choc miałam z moim wracac ale w ostatniej chwili zdecydowalismy ze ja z Marcelem do samolotu a on sam. Jemu z Bradford do Gdańska zeszło 22godziny praktycznie bez przerwy
A ja dzisiaj jadę po mebelki do Ikei Jakieś kwiatuszki się też kupi i jeszczev kilka innych duperelków
Kasia.j ja też jestem z tych co wolą na lotnisku posiedziec dwie godziny ale miec pewnosc, że dojadę Chyba bym rozwaliła całe lotnisko jakbym nie zdąrzyła
Jaśmina ja nie jechałam samochodem choc miałam z moim wracac ale w ostatniej chwili zdecydowalismy ze ja z Marcelem do samolotu a on sam. Jemu z Bradford do Gdańska zeszło 22godziny praktycznie bez przerwy
A ja dzisiaj jadę po mebelki do Ikei Jakieś kwiatuszki się też kupi i jeszczev kilka innych duperelków
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Brydzia, Sylwia - czy Wy jakies domy albo mieszkania kupilyscie, dostalyscie? Takie zakupy, przez moja nieobecnosc na watku z wiadomosciami jakos do tylu jestem. :-tak:;-). Pisac mi tu szybciutko co sie dzieje?
Podziel się: