reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka
My juz mamy spacerek z K&F za soba, Szymkowi chyba sie podobalo , po takiej przerwie dopiero teraz wyszlam z nim na spacerek. Charczy jeszcze troszkie , ale ponoc to nie grozne.

Jasmina- moj jak jedzie autkiem do polski to ma przerwe u mojej siostry w Niemczech, wiec jest odpoczynek, A potem to tylko przerwy na stacjach.

Ale nas sloneczko rozpieszcza , co? ciekawe na jak dlugo.
Sylwia ty jeszcze u mnie nie bylas, moze wpadniesz na kawkie, no jak inne maja ochote to tez zapraszam oczywiscie.:-)

Hej
Wlasnie wrocilam ze spaceru z Brydka i magda. Szymonek zasnal w autobusia wiec mam chwile dla siebie.

Niunka- ty tez jeszcze nie bylas u mnie na kawce wiec zapraszam. A na ktore lotnisko sie pomylilas bo my zamiast na doncaster sheffield pojechalismy gdzies pod hull:szok:

kasiaj- ja tez wole byc wczesniej- ale nie zawsze da rade;-)
Sylwia- ty juz u mnie bylas ale tez cie zapraszam. Zakladaj jakis topik i na opalanko do mnie na ogrodek:tak::-)

Jak ktos jeszcze ma chetke to zapraszam. Podobno ma byc ladnie. Podobno- tego nie gwarantuje
Brydka, Magda- dzieki za szybki spacerek. Was tez jutro zapraszam

Amparowa bejbe, dzięki za spacerek i pomoc w kupnie łóżka. jesteście kochane, bo mam kozak wyrko, w poniedziałek, ale ja już podjęłam odpowiednie kroki, zaraz idę czek wpłacić i Marta o tego busa będę krzyczeć.
A załatwię we czwartek na bank :-D:-D:-D Spacerek kozak, kawa kozak, ale Ja nie kozak po 4 godzinach snu.
Edytka cieszę się, że wyszłaś już z domku ;-):-)
A Ja mieszkanie, social, ale kozak :-D

Amparowa bejbe miałaś rację co do dostępności na moim nowym miejscu zamieszkania, lipa że dwa tygodnie bez neta, ale dobrze, żem naściągała tyle filmów że na miesiąc będę miała, no i spotkania z wami i urządzanie, to mi zleci w try miga :-):-D Nawet się cieszę, bo z deczka odpocznę, a muzę mam, więc sobie słuchać będę więc nawet nawet. No i robić, malować itd.
No to byle do czwartku kochani....
Czekam na Monikę i Wojtka, dobre duszki ::-)

Brydzia, Sylwia - czy Wy jakies domy albo mieszkania kupilyscie, dostalyscie? Takie zakupy, przez moja nieobecnosc na watku z wiadomosciami jakos do tylu jestem. :-:)tak:;-). Pisac mi tu szybciutko co sie dzieje?

My wynajmujemy:-)

Sylwia ty jeszcze u mnie nie bylas, moze wpadniesz na kawkie, no jak inne maja ochote to tez zapraszam oczywiscie.:-)

Bardzo chętnie ale dopiero jak się tutaj ogarniemy:baffled: bo narazie to wszelkie spacery i spotkania odpadają:wściekła/y:
No i wtedy ja zproszę Was do siebie:tak:

Brydka a gdzie tą chatkę dostałaś??

Ampar - witaj w klubie:-Dmy ten sam blad popelnilismy:-D:-D:-D:-DTeraz sie z tego smieje , ale wtedy prawie ryczalam. Pewnie ze wpadne do cebie , moze w przyszlym tyg.:-)

Czołem laseczki!!!!
Ale nudy,stary poszedl na kawalerskie do kumpla,a ja jak zwykle warta w domu:tak::-D
Jutro jedziemy na caly dzien nad morze jesli pogoda dopisze,moze troche odetchne poza domem.
Sylwia gdzie zdjecia z wakacji???
Brydzia szalejesz widze. Ja jutro tez zadzwonie do tego accentu,a co.... Moze cos tez sie uda. Chociaz z tego domu bedzie mi sie ciezko wyprowadzic,czuje sie naprawde jak we wlasnym;-)

reklama
Do góry