reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc, ja mam na imie Sylwia, jestem calkowity nowicjusz ale chcialbym tez dopisac sie na Wasze forum:-). Mieszkam z córcia Agusia i mezem w Knottingley, bardzo malej miescinie miedzy Pontefract a Castleford. Od Bradford to bedzie gdzies 25 mil wiec nie wiem czy jeszcze mozna to zaliczyc jako okolice:sorry2:.

reklama
Cześć Sylwia cieszę się, że piszesz, a że dalej... pfff co z tego :-D:-D:-D
Z Sylwią znamy się ze Smyków i piszemy sobie od jakiegoś czasu, ale się nie widziałyśmy jeszcze, tyle co na zdjęciach :-D

czesc dziewczynki
Widze ze sporo zakatarzonych szkraboe, mojemu naszczescie minelo. Odpukac- narazioe ok.
Ja na spotkanie tez sie nie pisze, sorki.

Sylwia- witaj na forum , pewnie ze sie zaliczasz do okolic:-). Napisz cos wiecej o sobie. Ile twoja corcia ma latek?co porabisz ?

Hej Edyt, super, że chociaż za Tobą kwestia przeziębienia. Bo Ja już kombajnuję jak mogę, by szybko nam przeszło, choć Ja to twarda sztuka ;-):-D
U nas paskudna pogoda, bez kitu okropna :-( Ide dalej pakować ::-D

Witaj Sylwia na forum
odległość nie ma znaczenia jeśli można porozmawiać z zajefajnymi :tak::-D:tak::-D mamuśkami ;-)
pozdrawiamy serdecznie :happy2:

cześć dziewczyneczki
Sylwia witamy witamy... 25mil to jeszcze nie tak daleko... ja i tak mieszkam najdalej :-)
dziś mam wizyte u położnej... moze dzis mi powie cos ciekawego:baffled: moj synek juz sie odwrocil główką do wylotu, mama i teściowa powiedziały ze mam nic nie robic, nie męczyć... tylko ze ja nie mam czym sie zmeczyc... moge siedziec przed kompem albo lezec i i tak mnie maly cisnie... nienawidze bezczynnosci:wściekła/y:

Nefretete - mam prosbe do Ciebie. Jak bedziesz u poloznej zapytaj sie jak to jest jezeli mialo sie juz dwie cesarki. Jak to bedzie przy 3 ciazy? Czy tez cesarka czy silami natury. no i jeszcze ile trzeba odczekac do tej trzeciej ciazy?
Bede wdzieczna jak sie zapytasz.

reklama
Dziekuje za mile przyjecie :-D, ja jestem mama niepracujaca, moja córcia bedzie miala za miesiac 5 latek i wlasnie w piatek zaczynaja sie wkoncu wakacje!:tak: Nie moze sie bidulka doczekac bo mówi ze chce sie wkoncu wyspac i obejzec do konca Milkshake:-D:-D. Mieszkamy w UK od 2,5 roku, ale 3 miesiace temu przeprowadzilismy sie w te rejony. Wczesniej mieszkalismy w Barnsley blizej Sheffield. Musze przyznac, ze troszke nam teskno za starymi katami, bo tutaj nie mozemy sie jakos odnalezc:no:

Do góry