reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Łoj Kasiulka no to nie zazdroszcze:szok: Ale co sie odwlecze to nie uciecze:-) Troche dłużej z rodzinką zostaniesz. Choc dla mnie to troche dziwne,nie zdazyc na samolot,to chyba na ostatnia chwile pojechaliscie i odprawa byla juz zamknięta:tak::-D

reklama
kama- no tak liczylam w zapasie jakies 15 min, bo lotnisko mam niedaleko, wieczor i trasa raczej bez korkow, no nic, nie pierwszy raz sie spoznilismy, ale mam malutka nadzieje, ze juz ostatni ;-):-D

Boze Kasiu,j- nie zazdroszcze, my tez raz o maly wlos nie zdazylismy, pojechalismy nie na to lotnisko.A teraz bilety pewnie beda drogie.
A ja mam bilety na 15 grudnia za 75f. :-D, a moj jedzie autkiem.

Kasia nie zazdroszczę :-( jednak nie ma tego złego...
a ten weekend Monia zapowiada się ciekawie, chyba warto tam pojechać ;-):tak: miałam jazdę z Olkiem, ale zaaplikowałam i śpi....:confused:

Kasiu j. - ojjj ja to jestem z tych co jada duzo wczesniej, umarlabym z nerwow jakbym jechala na ostatnia chwile.
Brydzia - lozeczko bardzo ladne.
Dziewczyny czasami jezdzicie do Polski samochodami, jak taka droga u Was wyglada? Czy jedziecie ciagiem czy robicie sobie przerwe na sen? Ile trwa taka droga?

Widze ze sloneczko wyszlo, chyba zaraz wstawie pranie.

Siemka, a dzięki - Ja niedawno skopana przez młodego oczy otworzyłam.... :-D
A Ja to samochodem bym się nie zdecydowała, na pewno do czasu, kiedy Olek by mi nie zrozumiał, że przed Nami długa droga, bo znam swoje dziecię i byłaby to najgorsza podróż w moim życiu :-D

Hej, hej:-):-):-)

Kasia.j ja też jestem z tych co wolą na lotnisku posiedziec dwie godziny ale miec pewnosc, że dojadę:tak: Chyba bym rozwaliła całe lotnisko jakbym nie zdąrzyła:wściekła/y:

Jaśmina ja nie jechałam samochodem choc miałam z moim wracac ale w ostatniej chwili zdecydowalismy ze ja z Marcelem do samolotu a on sam. Jemu z Bradford do Gdańska zeszło 22godziny praktycznie bez przerwy:szok:

A ja dzisiaj jadę po mebelki do Ikei:-D:-D Jakieś kwiatuszki się też kupi i jeszczev kilka innych duperelków:-p

reklama
Brydzia, Sylwia - czy Wy jakies domy albo mieszkania kupilyscie, dostalyscie? Takie zakupy, przez moja nieobecnosc na watku z wiadomosciami jakos do tylu jestem. :-:)tak:;-). Pisac mi tu szybciutko co sie dzieje?

Do góry