reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

niunka - a ile masz pokoi w domku? A ten bon to tylko na farbe czy ogolnie na remont?

W szpitalu zwazyli i zmierzyli Dawidka i tyglada to tak:
wzrost; 78 cm, waga; 10,5 kg :-):tak:

reklama
A wiesz ze moja Jasminka byla wieksza w jego wieku :szok: i byla tez na piersi.
Pogoda troszke jakby sie poprawila trzymajcie kciuki zeby nie padalo juz do wieczora.

niunka19 82 mi każdy dzień pasuje aby wpasc do ciebie na kawkę więc niech reszta zdecyduje.Może piątek to będzie w tedy pasowało Cfc girl i w środę wraca Ampar to może też się dołączy do spotkania bo zdąży już wypocząc po podróży:blink:.Piszcie dziewczyny jak wam pasuje.

Jeszcze nie mam mieszkania, a Już plany snuję, to się nazywa mieć wyobraźnię co :-D
Podejście drugie za mną, Olek jakby mi padł, teraz pytanie na ile mi padł :) Cykłam mu zdjęcie, bo uwielbiam go takiego :) Poleciałam już na pocztę z aplikacją i czekam na telefon od mojego, co powiedziała Vicki w Accencie :-)
fa66df833334801emed.jpg

Mój młody jest na modyfikowanym, karmiłam piersią dwa miesiące, bo przez nerwy związane z teściową straciłam pokarm, ale chłop jak dąb nie chuchany, w sensie - nie bałam się mu dawać wcześnie jabłuszek, słoików i nie choruje, jest taki pełny energii, że aż szok i 20 kg które się prosi czasami na ręce:-( a mój kręgosłup płacze:eek:

reklama
O masz Ci los, jeszcze Ci się jadalnia trafiła :-) Super sprawa. Ja się staram o dwu pokojowe, choć nie wiem czy to dobry pomysł, okresu brak... Jeszcze czekam chwilkę a potem po raz kolejny do lekarza :dry: Codziennie liczę, że dostanę okres

Do góry