reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny
Przepraszam ale spotkanie musze przelozyc na czwartek:wściekła/y:W srode przychodza do nas z housingu wymieniac okno. Sorki. Zapraszam wszystkich w czwartek.

reklama
czesc dziewczyny
Przepraszam ale spotkanie musze przelozyc na czwartek:wściekła/y:W srode przychodza do nas z housingu wymieniac okno. Sorki. Zapraszam wszystkich w czwartek.
Edytko ja w czwartek raczej odpadam bo się już z koleżanką umówiłam. Ale jak się coś zmieni to wpadniemy oczywiście.
Ta pogoda mnie dopbije. Marysia dopiero usnęła. To już drugie podejście .Ostatnia drzemka 15 minut...Dobrze ze sie zdązyłam wysikać :)

czesc dziewczyny
Edytko ja w czwartek raczej odpadam bo się już z koleżanką umówiłam. Ale jak się coś zmieni to wpadniemy oczywiście.
Ta pogoda mnie dobije. Marysia dopiero usnęła. To już drugie podejście .Ostatnia drzemka 15 minut...Dobrze ze sie zdązyłam wysikać :)

czesc dziewczyny
dlugo nie zagladalam co u Was slychac ale jakos czasu mi brakuje.
3 lipca bylismy z Dawidkiem w szpitalu i wstepnie padaczka zostala wykluczona, teraz czekamy na wizyte u kardiologa, moze ten bezdech byl spowodowany przez arytmie... Narazie nic nie wiadomo na 100%. Kamien z serca mi spadl ze to nie padaczka uffff.
A pogoda super! Zaraz bede sie zbierala po Jasminke, Dawidek smacznie sobie spi. A pisalam Wam ze mamy nowy wozek? Spacerowka granatowo niebieska. Leciutki.
Narazie pozdrawiam.
No i mam nadzieje ze mnie tu ktos pamieta :-)

Brydka - jak masz mieszkanie z housingu i masz jakas usterke to naprawiaja ci wszystko za Free.A my jak dostalismy ten dom to dali nam bony o wartosci 300f na malowanie.Bo dom wymagal malowania.

reklama
Do góry