reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

MalenkaM witamy w naszym gronie:-).Mój mały śpi jak wstanie to ruszamy dalej bo szkoda siedziec w domu.Jutro pogoda ma byc taka mało słoneczna więc dzisiaj trzeba wykorzystac na maksa to co mamy.

reklama
kamalodz ja nie moge takich zeczy czytac bo az mi sie krew scina!!!
Taka babe to odrazu zamknac i odebrac jej prawa rodzicielskie.Co takie malenstwo jest winne?
marlena witam cie serdecznie.

:-)Moja ksiezniczka juz wstala wiec trzeba cos zjesc ale obiecuje ze zajrzymy tu wieczorkiem albo po spacerku o ile zasnnie

doris78 i kasia8118- ale z was szczesciary;-)moj szymon wstaje o 6.00 w najlepszym przypadku:wściekła/y:
Jasmina111- zazdroszcze sasiadow.To naprawde wazne

Ja jutro bede i bardzo sie ciesze:happy:
Do zobaczenia

hej
Ja dzis juz sama w domciu, maz wocil do pracy ja sie troche lepiej czuje ale nia mam sily wyjsc z domu na spacer, mam jeszcze goraczke i leci ze mnie jakby na dworzu bylo z 40st ufff
szkoda ze Michas nie moze wyjsc w tak ladna pogode ale nie chce ryzykowac. jutro poprosze brata moze podjedzie ze mna do lister parku albo chociaz do centrum on sobie polazi ja posiedze z wami chociaz ta godzinke ale nie wiem czy sie zgodzi :crazy: sama nie dam rady za slablo sie czuje:-:)-:)-(
czytam ten artykul ale ja nie moge -jestem zbyt nerwowa, ja nie wiem co bym zrobila jakby cos takie dzialo sie na moich oczach ehhh
Witaj Marlena - mamy dzieci w podobnym wieku :)))
Kasia j - kiedy dokladnie jedziesz? jestes juz spakowana?
Kurcze pisanie posta zajmuje mi sporo czasu bo mam dziwna przypadlosc pisania wyrazow od tylu ;/ i musze poprawiac pozniej, czasem przestawie tylko sylaby ale roboty i tak jest hehe
ktoras z was mowila o sasiadach. Ja tez mam sasiadke ktora jest nadwyraz opiekuncza hehe daje nam kwiaty do ogrodu teraz jakas fasolke pnaca dala wczoraj, przynosi leki jak bylam chora, teraz chce przychodzic codziennie uczyc mnie angielskiego, wozi mojego meza na jakies spotkania w sprawach benefitow mowie wam dziwna babka a jak sie pytamy czemu to robi dla nas to mowi ze jestesmy jej przyjaciolmi i juz heheh milutka :))

Stwierdzam dziewczyny ze sąsiadów macie super:-) ja też niby nie narzekam ogólnie spokój i cisza,ale denerwuje mnie trochę murzyn co mieszka piętro wyżej bo zawsze co wychodzę z domu to wpadam na niego a on chce mnie zagadac i jakoś tak dziwnie patrzy na mnie.Denerwuje mnie to bo słabo znam język i już mu o tym mówiłam a on i tak dalej mi gada i gada:wściekła/y:.

MARLENA-Witaj na forum i fajnie ze doszla kolejna dziewczynka,bo tu wiekszosc to chlopcy:-):-)pisz jak najczesciej:-)
kasia.j-a ta zabawke Kubus na roczek dostal,tak?bardzo fajna,wlasnie myslalam o czyms takim na roczek dla Dawidka.Powiedz gdzie to kupilas:-):-)
KASIUNIA-Ja bede napewno,lubie te nasze spotkania i zawsze sie nanie pisze,szkoda ze tak rzadko sie widujemy:-(
Jasmina-fajnie miec takich sasiadow,my jak kideys sie wprowadzilismy do domu to sasiadka nam przyniosla ekspress do kawy na zapoznanie:-):-)podejrzewam ze kiedys od kogos dostala i jej zalegal,ale liczy sie gest,bardzo sie ucieszylam:-):-)
KAMA-Ta kobieta straszna ja nie wiem jak tak mozna robic:no::no:tez jak to czytalam to sie zdenerwowalam,strasznie:-(
no to chyba wszystko,ale sie rozpisalam:-)

reklama
Hej
Kama straszny tez artykul, ale kasia,j ma racje ze nie ma dnia zeby czegos podobnego nie bylo:-(.
Witamy nowa koleaznkie na forum, Moze wpadniesz jutro na spotkanie:-)

Ja bede napewno , no chyba ze bedzie padac to n i e . Juz sie niemoge doczekac jutra.

A co rannej pobudki to moj Szymek budzi sie codziennie ok 8, 8.30.
Pierwsza drzemike ma ok 11, druga ok. 3 , a chodzi space przed 21. Wkoncy wszystko sie unormowalo:tak::-)

Dzieczyny przerzylam dzis maly szok,:szok: dwa domy dalej ,dzis ok 11 godziny wpadlo 4-5 poterznych chlopa i pociskali ceglami w auto , potlukli wszystko i sobie pojechali. A co ja sie strachu najadlam. I to w bialy dzien. A niby taka poprzadna i spokojna dzielnica:confused:.SZOK:szok:

Do góry