reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Alez sie rozpisalyscie:-), zreszta jak zawsze.

Ampar - no fajnie mamy , mieszkamy na tej samej ulicy.
Kama - Maksik niezly z niego smieszek:-)
Kasiu83- Szymus pije mleczko i narazie wszystko dobrze, Musze tylko ktorszkie poczekac i zobacze czy ma na to mleko alergie.Oby nie.
Kasiu8118- dzieki za mile spedzone popoludnie.
Kasiu.j - szkoda ze to nie leeds, ale napewno sie tam wybierzemy.
Karolinko - jak tam wakacje w polsce?Zaliczylas juz jeziorko

reklama
Kama no ten filmik superowy no i zabawka pierwsza klasa:-):-)
Niunka fajnie ze mleczko smakuje- trzymam kciuki zeby nic sie brzydkiego nie dzialo.
Dziewczyny ja widze ze wy sie na biezaco spotykacie tylko ja na tym wygwizdowie - nikt tu nie zachodzi ;/ i jak to sie mowi psy dupami szczekaja :-):-):-D

Czesc dziewczyny.Ja wstałam dzisiaj o 6.30 bo mały był łaskawy,ale i tak nie czuje się wyspana bo wczoraj nie mogłam spac bo coś kości mnie bolały:no:.Nie wiem czemu może na zmianę pogody:crazy: .Starosc nie radosc:laugh2:.Pogoda od rana taka jakaś mieszana,ale liczę że zrobi się ładnie.Kasia83 a gdzie ty mieszkasz?

KASIA8118-moj Dawid tez mi daje pospac tylko do 6.30 i to jak z zegarkiem w reku codziennie 6.30 pobudka:crazy::baffled:
kasiek83-oj, ja nie raz mowilam ze moge do ciebie przyjechac albo mozemy sie umowic w tym parku obok ciebie na spacerek:-):tak::-p

KAMA-a z ta hustawka to u nas juz jest chyba za pozno ,bo Dawid wazy juz ponad 9 kilo!!

Ja dzisiaj cos bez humoru jestem,wszystko mnie drazni od samego rana:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!!:-)
My:-) juz po sniadanku,przed chwila wkroczylam do Oli do pokoju z workiem na smieci i sie troche przejasnilo!!!!!(robie tak co najmniej raz na 2,3 miesiace)Bo jeszcze troche i nie znalazlabym jej pomiedzy tymi wszystkimi "zabawkami"!!!!!!!
Kamalodz-filmik super,a Maksik sliczny chlopak!!!!
Pogoda taka jakas dziwna,ale moze byc.Mam nadzieje ze jutro nie bedzie tak wialo!!!:tak:
Kasia83-no tak musimy sie spotkac zeby potem odnalezc sie na lotnisku!!!:-D

Czesc dziewczyny

Jakas chodze podenerwowana, ale to pewnie przed podroza. Niby lece z mezem, ale to tak jakbym miala trojke dzieci :-( tyle ze to trzecie dziecko dzwiga bagaze :-) Ciagle jestesmy przeziebieni, najgorzej z Maciusiem.

Kama - Maksio slicznie sie smieje :-) i zabawka super

Asiunia - ja tez przegladam zabwki mojego synka, bo on jest na etapie zbierania skarbow i czasem sie zastanawiam kiedy i jak on te wszystkie rzeczy znosi do domu :confused: a w aucie woze tyle galezi, ze mozna by z tego niezle ognisko zrobic :-)

Doris - to tak jak u mnie z humorkiem, wszystkim sie juz z rana dostalo po glowie

reklama
Do góry