reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkie mamuski!!!
Wczoraj caly dzien nie moglam wejsc na forum,nie wiem dlaczego?!internet dzialal a strona bb nie!!!Wiec dzisiaj z samego rana zajrzalam i nadrobilam zaleglosci!!!!
Sylwia.M-widzialam was jak jechalescie i jak sie nie myle to ty PROWADZILAS!!!Powodzenia na dzisiejszej jezdzie!!!:tak:
Kasiek83-szybko wracaj do zdrowia!!!Oby synus byl dzis grzeczny!:-)
Dziewczyny co do spotkania to ja jak najbardziej jestem chetna,mam nadzieje ze wiekszosc z was sie zdeklaruje ze bedzie!!!:-Dpozdrawiam milego dnia zycze

reklama
Czesc dziewczyny!!!Ale mialam dzisiaj wsciekly poranek:wściekła/y::wściekła/y:Oczewiscie przez kogo??Przez mojego kochanego synka:-D:-Dz rana jak zwykle awantura:angry::angry:bo on nie ma czasu pobawic sie,nie ma czasu bajek ogladac...ahh koszmar:-(Ale juz jest w szkole mam spokoj do 15tej:-D:-D
ASIUNIA-Ja ostatnio tez nie moglam wchodzic na bb ,pare razy mi sie to zdazylo ale resetowalam komputer i potem odrazu mi wchodzila ta strona:-):-)
KAMA-wspolczuje ci tych wydatkow,sama przez to przechodzilam:-:)-(A wy dowiadywaliscie sie w angielskim warsztacie samochodowym o ta naprawe??Moze u jakiegos polskiego mechanika daloby rade naprawic taniej??na stronie bradford oglasza sie chyba z 3 mechanikow,jedni to nawet dojezdzaja do klienta i robia za darmo przeglad:tak::tak:

Doris - dzisiaj chyba jakis taki dzien jest. Jasminka tez wstala chyba lewa nogo choc trudno to powiedziec bo jak jeszcze lezala w lozku to pretensje miala do calego swiata. Jak juz sie wyszykowalismy i czas byl wychodzic z domu to sie okazalo ze moj szanowny Maz zapomnial naprawic kolo w wozku Dawida. Wczoraj tak Go prosilam zeby spojrzal i zrobil bo ciagle kolo mi sie odczepia. Oczywiscie wszystko bylo wazniejsze. Wiec kolo mi odpadlo przy wynoszeniu wozka z domu. Musialam wozek wniesc spowrotem i zabrac Dawidka w nosidelku. Kurcze ale nerwa mam. Przyszlysmy do szkoly jak dzieci juz byly w klasie. Dla Jasminki do bylo straszne bo nie miela czasu porzadnie sie pozegnac ze mna i juz miala lzy w oczach. Dzisiaj chyba nastukam Tomkowi!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i obiadu nie bedzie!!!!!.

Sylwia - trzymam kciuki za Twoja nauke jazdy.

kasiek - jak samopoczucie? Nie jestes juz sama, u mnie tez szpital, ja i dzieciaki :-(Maciek tak mocno kaszle, ze az mi wymiotuje :-( a ja z Kubusiem jestesmy przeziebieni.

doris - trzeba mu bylo powiedziec, ze jutro weekend i przez 2 dni sie bedzie bawil

jasmina -hihi...., nad moim mezem tez wisza ciemne chmury, tez nie ma dzis obiadu, bo mialam jechac na zakupy, a nie jestem w stanie prowadzic

Sylwia - trzymaj sie dzielnie, mnie do dzis sie zdarza miec ciezka moge i rzuca mi autkiem :laugh2: albo zgasnie mi silnik, a potem Kuba skarzy tatusiowi, ze mama psuje autko

pozdrowionka dla wszystkich

Kasiek83,Kasia.J-wracajcie do zdrowia!!!!!dzieciaczki tez niech szybko zdrowieja.pozadrawiam:-D:-D:-D
Naszczescie Ola ma dobry humor!!!!Wlasnie w tej chwili wziela klapouchego i wyciera kurze jego ogonem:baffled::baffled::baffled:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przynajmniej bede miala posprzatane!!Ach te dzieciaki to maja pomysly!:laugh2::laugh2::laugh2:Ale zdarza sie jej nie wiadomo dlaczego obudzic w zlym humorze!chyba wszystkie Mamy to czeka,juz teraz zycze duzo cierpliwosci!

czesc dziewczyny
U nas bylo cos nie tak z kompem, a raczej ze str. baby boom, bo tylko jej nie moglam otworzyc :wściekła/y:, nie wiem czemu :confused:.
No ale jestem,
Karloinko zyczymy udanych i slonecznych wakacji, wracaj do na s opalona i wypoczeta:-) Caluski dla kedziorka

Doris - kochana ja wakacje spedzam w angli:-(, a to dlatego ze moj maz dostal niedawno nowa prace i nie dostanie zaraz wolnego , no ale bylismy ponad dwa miesiace w polsce , tylko ze to nie byly wakacje:-(

Dziewczyny kiedy to spotkanko , ja bede napewno, Kasia mowila mi ze w srode? A o ktorej?

Hej kochane
Nam znowu spalo sie do 10 :-):-):-)nie wiem co stalo sie mojemu dziecku ale ja nie narzekam bo jak wspominalam wczesniej jestem ciagle zmeczona w tej ciazy i mogla bym spac caly dzien:tak::tak::tak:
Nadal trenujemy Abi na nocnik i jest roznie raz zawola raz nie ale teraz juz sie tym tak nie przejmuje grunt zeby nauczyla sie robic zanim przyjdzie na swiat nowy dzidzius :-D:-D:-D
Mam pytanko kiedy przelozylyscie dzieci z lozeczek do lozek i czy mialyscie to zabezpieczenie na lozko??Moja Abi zaczyna wyskakiwac mi z lozeczka wiec mysle ze juz czas na nia :tak::tak::tak:
Pozdrowionka

Hej dziewczyny to ja żyje!Jestem strasznie zła bo jak zwykle dokucza mi brak internetu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!Strasznie marzyło mi się spotkanie w tym tygodniu bo pogoda super szkoda że nie miałam internetu może jakoś bym was namówiła.Dziwie sie wam że się nie spotkałyście w parku.Jeżeli chodzi o polski klub to nic nie załatwiłam bo mój mąż kupił sobie nowy telefon i numery że starego telefon co były mu już nie potrzebne skasował nie mam tego numeru.Przykro mi bardzo bo mi też zależy na tym żeby była jakaś sala na nasze spotkania bo pogoda jest do d...teraz to jeszcze a co będzie zimą.Byłam z małym w przychodni po receptę na mleko i też nic nie załatwiłam bo lekarka stwierdziła że nie zapisze mi mleka bo jej to nie wygląda na problem z mlekiem tylko coś innego i zapisała mi jakieś płyny które używałam już w Polsce i ogólnie mało co pomogły więc jestem strasznie zła.Może zmienię przychodnie.

To co niunka19 82 spotykamy się dzisiaj na placu zabaw czy jesteś zajęta?Mój mały teraz śpi to może tak o koło 14.30 daj zna czy Ci pasuje.Jak nie to może w poniedziałek bo ma byc ładna pogoda.

reklama
Moja perełka siedzi sobie na bujaczku i zasypia...słodka jest...
Dziewczynki to co na środę w Lister parku?? Może godzina 12??
Mój mąż niestety kończy dzisiaj urlopik i od poniedziałku do pracy. Kurcze smutno będzie sie samej budzić...
Gdzie jest Myszavik?? Kochana wszystko u ciebie ok??
Kasiu weźmiesz mi te płytki na spotkanie??

Do góry