reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Haha troszkie sie posmialam jak was czytam.
No tylko szkoda Maciusia, Kasiu.j- dobrze ze mu sie nic nie slalo.Acha ja bym tam poscila chlopakow na weeked , odpocznij sobie kobitko. A twoje nikt ci przeciez nie zje. A inne niech sobie bzycza
K&F- Ty sie tak nie burz
Sylwia- jeszcze troszkie i bedziesz musiala wziasc porzyczkie na waciki
Kasia8118- i jak tam twoje chlopki, zdarzylas wziasc kapiel?
A my dzis bylismy w Ikei i wszedzie juz swiatecznie. Nie wiadomo co kupic.
Szymek juz zdrowy , padl dzis o 20 Nie wiem czemu, ale chyba swierze powietrze mu dobrze zdrobilo.
No tylko szkoda Maciusia, Kasiu.j- dobrze ze mu sie nic nie slalo.Acha ja bym tam poscila chlopakow na weeked , odpocznij sobie kobitko. A twoje nikt ci przeciez nie zje. A inne niech sobie bzycza
K&F- Ty sie tak nie burz
Sylwia- jeszcze troszkie i bedziesz musiala wziasc porzyczkie na waciki
Kasia8118- i jak tam twoje chlopki, zdarzylas wziasc kapiel?
A my dzis bylismy w Ikei i wszedzie juz swiatecznie. Nie wiadomo co kupic.
Szymek juz zdrowy , padl dzis o 20 Nie wiem czemu, ale chyba swierze powietrze mu dobrze zdrobilo.
ampar3
Fanka BB :)
Hej z wieczorka
Maly spi dosc pozno bo w dzien mi spal ponad 3 godziny
Kasia8118- no to musialas niezle swojego wkurzyc. Wiem cos o tym bo moj tez kiedys raz w zyciu taka akcje zrobil
Kasiaj- niech sobie bzycza gorzej jak zachca bzykac;-)
Sylwia.m- co mi kupilas?
K&F, Nefretete- wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Maly spi dosc pozno bo w dzien mi spal ponad 3 godziny
Kasia8118- no to musialas niezle swojego wkurzyc. Wiem cos o tym bo moj tez kiedys raz w zyciu taka akcje zrobil
Kasiaj- niech sobie bzycza gorzej jak zachca bzykac;-)
Sylwia.m- co mi kupilas?
K&F, Nefretete- wszystkiego dobrego z okazji urodzin
kasia8118
Niunka nie było ich prawie godzinę.Nie wysilił się tatuś.Ale jak dla mojego godzina z dzieckiem sam na sam to pewnie i tak dużo.Mały ledwo wszedł do domu to już od progu krzyczał mama mama i mnie szukał.Pewnie już miał dosyc tatusia.
kasia8118
Kasiu.j a ty to masz dobrego męża pilnuj go lepiej dobrze.Faktycznie facet sam z dzieckiem może zainteresowac nie jedną kobietę.I jak jeszcze zacznie udawac takiego bezradnego biedaczka to pewnie nie jedna chętnie pomoże .W przebraniu pampersa i .....nie tylko....Ale się rozmarzyłam ;-).
Czesc
Ale rano jest ciemno!!! Mlody sie obudzil jak zwykle przed 7, a ja go probowalam jeszcze uspic, bo bylam pewna, ze jest duuuuuzo wczesniej. Ale zaraz sie wlaczyl budzik :-baffled:
Kasia8118 - zaczyna sie od godziny..... potem bedzie coraz dluzej, jak mlody sie zrobi bardziej kontaktowy :-) a moj maz, no nie moge narzekac, bo sobie swietnie radzi z dziecmi :-)
Ale rano jest ciemno!!! Mlody sie obudzil jak zwykle przed 7, a ja go probowalam jeszcze uspic, bo bylam pewna, ze jest duuuuuzo wczesniej. Ale zaraz sie wlaczyl budzik :-baffled:
Kasia8118 - zaczyna sie od godziny..... potem bedzie coraz dluzej, jak mlody sie zrobi bardziej kontaktowy :-) a moj maz, no nie moge narzekac, bo sobie swietnie radzi z dziecmi :-)
cfcgirl
Mamusia Marysi
Kasiu sto lat dla Ciebie
Mąż mi zrobił niespodziankę i już jest w domku.Jedziemy za sofami się rozejrzeć. No a poza tym,że mi głowa prawie pęka z bólu to oki.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia....
Mąż mi zrobił niespodziankę i już jest w domku.Jedziemy za sofami się rozejrzeć. No a poza tym,że mi głowa prawie pęka z bólu to oki.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia....
M
Monika1213
Gość
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sto lat, sto lat nie żyje, żyje nam
A kto?? - Kasia:-):-):-):-)
Magda możemy podac sobie ręce dzisiaj bo mi też głowa pęka
A kto?? - Kasia:-):-):-):-)
Magda możemy podac sobie ręce dzisiaj bo mi też głowa pęka
reklama