reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Haha troszkie sie posmialam jak was czytam.
No tylko szkoda Maciusia, Kasiu.j- dobrze ze mu sie nic nie slalo.Acha ja bym tam poscila chlopakow na weeked , odpocznij sobie kobitko. A twoje nikt ci przeciez nie zje. A inne niech sobie bzycza:-D
K&F- Ty sie tak nie burz:no::no::no:
Sylwia- jeszcze troszkie i bedziesz musiala wziasc porzyczkie na waciki:-p:-D
Kasia8118- i jak tam twoje chlopki, zdarzylas wziasc kapiel?

A my dzis bylismy w Ikei i wszedzie juz swiatecznie. Nie wiadomo co kupic.
Szymek juz zdrowy , padl dzis o 20 :szok: Nie wiem czemu, ale chyba swierze powietrze mu dobrze zdrobilo.

Hej z wieczorka
Maly spi dosc pozno bo w dzien mi spal ponad 3 godziny:szok:
Kasia8118- no to musialas niezle swojego wkurzyc. Wiem cos o tym bo moj tez kiedys raz w zyciu taka akcje zrobil:-D:-D:-D:-D
Kasiaj- niech sobie bzycza gorzej jak zachca bzykac;-):-p
Sylwia.m- co mi kupilas?
K&F, Nefretete- wszystkiego dobrego z okazji urodzin:tak:

Niunka nie było ich prawie godzinę:sorry2:.Nie wysilił się tatuś:no:.Ale jak dla mojego godzina z dzieckiem sam na sam to pewnie i tak dużo:-D.Mały ledwo wszedł do domu to już od progu krzyczał mama mama i mnie szukał:-p.Pewnie już miał dosyc tatusia:-D.

Kasiu.j a ty to masz dobrego męża pilnuj go lepiej dobrze:tak:.Faktycznie facet sam z dzieckiem może zainteresowac nie jedną kobietę.I jak jeszcze zacznie udawac takiego bezradnego biedaczka to pewnie nie jedna chętnie pomoże :-D:-D:-D.W przebraniu pampersa i .....nie tylko...:-D:-D.Ale się rozmarzyłam :tak:;-).

Czesc

Ale rano jest ciemno!!! Mlody sie obudzil jak zwykle przed 7, a ja go probowalam jeszcze uspic, bo bylam pewna, ze jest duuuuuzo wczesniej. Ale zaraz sie wlaczyl budzik :-:)baffled::crazy:

Kasia8118 - zaczyna sie od godziny..... potem bedzie coraz dluzej, jak mlody sie zrobi bardziej kontaktowy :-) a moj maz, no nie moge narzekac, bo sobie swietnie radzi z dziecmi :-)

Kasiu sto lat dla Ciebie :)
Mąż mi zrobił niespodziankę i już jest w domku.Jedziemy za sofami się rozejrzeć. No a poza tym,że mi głowa prawie pęka z bólu to oki.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia....

reklama
Do góry