reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - tak, juz w ten poniedzialek popoludniu bede sie smazyc na sloneczku przez calutki tydzien :-)

Doris, Kasia - nie jestescie same, u mnie tez chlopaki daja popalic :-( Kubus chcialby sie bawic z Mackiem tak jak z kolegami ze szkoly, a ten maly sie przewraca i placze, na nic tlumaczenia, dzis juz mam dosyc, Maciek to tez maly nerwus, bo chcialby duzo, a niewiele jeszcze moze i tak w kolko. Z wytesknieniem czekam wieczoru, kiedy nastanie ta bloga cisza i wszyscy spia, a ja sie wlocze po domku.

witam sie z wieczorka:-)
cichutko tu dzisiaj jak nigdy:-( dziewczyny pewnie balują. dziś jest piątek:-) w końcu weekend:-D
ja dziś byłam pierwszy raz na kursie angielskiego w Women Centre.... ogólnie było milo i sympatycznie. jestem troche rozczarowana, że nie ma podziału na poziomy i wszystko jest przerabiane od początku:baffled: co prawda moge sobie odświeżyć pamięć ale to troche strata czasu... ale cóż i tak jak na razie nie mam innej alternatywy:sorry2: oby w styczniu było jakieś miejsce w colegu dla mnie:tak: ubawiłam sie troche dzisiaj jak kazali zapytać w języku oczywiście angielskim "czy moge iść do toalety?"- "can I go to toilet?" buahahaha:-D naszczęście poznałam tam fajną dziewczynę, chyba z Estoni... miałam przynajmniej z kim pogadać- dosyć dobrze gada po angielsku więc nie było problemu z porozumieniem:-)

A mój królewicz dzisiaj po kąpieli nawet mleka nie pojadł... odrazu padł sztywny:-D słodkie maleństwo... zauważyłam, że czasami śpi z otwartymi oczami. Fajnie to wygląda jak przewraca gałkami podczas snu... niezły ubaw z niego mamy:-D

Hej
Ja tez nie mam weny. Chyba przesilenie jesienne daje o sobie znac. Trza by jakis witaminek polykac:tak:
Kasia8118- to chyba rzeczywiscie syndrom dwulatka, czy tam bunt dwulatka. Ja mam to samo. Wszystko na nie, histeria, rzucanie, czasami chlast w ryj:szok: najgorsze ze to podobno ma trwac rok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasiaj- przede wszystkim suuuuuuuuuper podody i mam 2 pytania:
1. Widzialam ze twoj starszy synek nie ma pedalow w rowerze. Czy to jakis sprawdzony sposob na nauke?
2 Z jakiego biura kupowaliscie wczasy?

Sylwia.m- ales sie napisala. Ale chociaz zaznaczylas swoja obecnosc:-D:-D:-D:-D;-)

Ide sobie poczytac, wysuszyc wlosy i poprostowac

Dziewczyny co z wami , normalnie nie ma co czytac:szok:
U nas zreszta tez sie nic nie dzieje.
Kasiu.j- zazdroszcze ci tego sloneczka.:wściekła/y:
Nefretete- powiadasz z ze spi z otwartymi oczkami:-D
Madziu- Dostalam katalog, ale czy to juz swiateczny?
Chcialabym zamowic jeden zestaw, ale nie wiem jaki on ma zapach. Na kiedy by to bylo?
A ja ide ogladac babski film., Baby mama,, czy cos w tym stylu.

Niunka- to pisz bedzie co czytac:-D:-D:-D:-D
Kasia8118- ja tez sie cienko widze;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba trzeba by poogladac jakies oferty pracy:-p i tatusia czasami zostawic:-p

Ja dzisiaj pierwsza hehe:-)
Malenki nie dal dzis pospac mamusi,zazwyczaj wstaje przed 10 a dzis o 7.30:crazy:
Kasia J. ale wam zazdroszcze tej wycieczki,my dopiero w maju gdzies robimy wypad,ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie:sorry2:
Maly dostal w prezencie chodaczek,mialo nie byc w ogole,ale jak widze jaki jest szczesliwy gdy moze rozrabiac w kuchni,to od czasu do czasu go wsadzam:tak:
Dzis mam wolne ale jutro musze isc:-( Odkad Krzysiek zostal managerem troche pozmienialy mi sie dni pracy,bo jakos musimy sie wymieniac:tak:
Niunka i jak zadowolona jestes z pracy????

reklama
Witam panie:-).Widzę że zapowiada się kolejny dzień ciszy:-(.Oby to było przejściowe:sorry2:.Ja też będę dzisiaj trochę zajęta więc nie będę się rozpisywac na forum:no:.Czeka mnie dzisiaj szkoła:nerd:.Nie było mnie tam przez dwie ostatnie soboty więc mam spore zaległości:zawstydzona/y:.Idę do małego bo zaraz będzie ryk że mu uciekłam.

Do góry