reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia j o jejku biedylek ten Macius.Najwazniejsze ze jest caly i zdrow.:tak:
Kasia8118 tak niunka ma racje to jutro i 26 niestety.:szok::szok::szok::szok::szok:
Niunka ty ja ci dam stara dupa ty zostalaś kochana wczesniej starą dupą.Ty babo jedna ty!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A mi to sie tak nudzi ze chyba zwariuje albo zaczne na drutach robic Fabiankowi sweterki na zime!!!!!:rofl2:
Nefretete sto lat stola ........i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!!!

reklama
Hej dziewczyny ja już mam dosyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Przez ten okres wiecznie kręcę dyma w chałupie.Szkoda gadac nie wiem co się stało,ale takiego ciężkiego i mocnego okresu dawno nie miałam:no:.Okropnie wyglądam jestem słaba ,nerwowa i strasznie pryszczata.Raz mi gorąco i duszno, a za parę minut mam jakiś wybuch ciepła i potem znowu mi zimno.Tak mojego zdenerwowałam że wziął małego i poszli sobie:-(.Co normalnie mój mąż nigdzie nie chodzi z dzieckiem bo zaraz jak mają razem gdzieś isc to ma 100 wymówek.

Kasia8118 ty Kasia zrob sobie ciepla kąpiel otwórz sobie butelke dobrego czerwonego wina.Pusc sobie ulubiona muzyke i sie relaksuj!!!Korzystaj z tego ze chlopakow nie ma,zobaczysz ze ci to pomoze!!!!!!!!
A nie dumy robisz w chalupie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

K&F nie wiem czy zdążę nalac sobie wody do wanny nim przyjdą bo mój mąż pewnie szybko wróci z małym nie wiesz jacy są faceci:baffled:.No chyba że ja mam tylko takiego:-(.Z winem to też lipa bo jestem taka słaba że pewnie już bym nie wyszła z wanny nawet po jednej lampce ,a co tu mówic o całej butelce:-D.

witam
dziękuje dziewczynki za życzonka :-)
byłam dzisiaj w szpitalu na badaniach po cesarce...tzn to niby miały być badania bo jak nazwać fakt samego zmierzenia ciśnienia?:baffled: lekarz tylko przyszedł i zapytał czy dobrze sie czuje, czy rana sie zagoiła i z nią wszystko oki:-D normalnie śmiech a nie badania no ale cóż.... jestem ciekawa jak będzie wyglądała jutrzejsza wizyta u pediatry:sorry2:

i takie pytanko. co sądzicie na temat zastrzyków antykoncepcyjnych?

kasia.j może twój maluszek sie przygotowuje do zawodu kaskadera? dobrze że nic mu sie nie stało

KASIA8118-Twoj nie jedyny:no:moze sobie przebic piatke z moim mezem:-DJanusz tez jak wyjdzie z chlopakami to zaraz juz jest w domu i zawsze znajdzie sie jakis powod:wściekła/y::wściekła/y:I ja tez dostaje przyszczy pelno jak mam okres:wściekła/y:nienawidze tego:wściekła/y:
KAMA-gratulacje dla Maksika:tak::tak:

To moj facet z kolei to jakby mogl to by w ogole nie siedzial w domu. Musze go sila z powrotem sprowadzac :baffled: Ostatnio sie napalil i chce wziac i pojechac z Kubusiem gdzies na weekend. I tylko czeka na moje pozwolenie. A ja mu odpowiadam, zeby jeszcze Maciusia sobie wzial, a ja bede sobie odpoczywac. Ale prawda jest taka, ze jestem troche zazdrosna, bo samotny facet z dzieckiem czy dwojka to jak jak lep na muchy :crazy:

Sylwia - to sie pochwal co kupilas :-)

reklama
Do góry