reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej hej:)))

ja tak tylko na chwilę:-)

nefretete sto lat sto lat:-)

niunka ale 23 jest jutro chyba???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-p:-p

4muchy w przyszłym tygodniu to ja też będę:-)

W tym tygodniu tak jak już Dorota wcześniej napisała jestem bardzo pochłonięta zakupami:-D:-p:-D:-p no i zaraz też sie zbieram:tak:

Halo halo co tu taka cisza?
Sylwia- a co ty tak duzo kupujesz, za duzo masz kasy?

My dzis Szymkiem bylismy chwilkie na dworku po tygodniu czasu, ale i tak zimota brrrrrrrrr
to se napisalam co.

Hej
Mi sie nic nie chce. kaszle dalej , szymcio zasmarkany. Mialam isc do lekarza ale rano tylko daje rade wlaczyc szymciowi bajke i spie dalej. Wyszlam troche na spacer bo juz nie moglam. I jeszcze nie ma mojej mamy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sylwia.m- kup mi cos ladnego:tak:;-):-p

Czesc

Moj Macius wybral sie dzis nad ranem na zwiedzanie mieszkanka. Zasnelam podczas karmienia, nie poczulam jak skonczyl jesc i podreptal sobie na koniec lozka i spadl :-( Na szczescie nic mu sie nie stalo, tylko sie przestraszyl.
Chcialam sobie tez pojsc na zakupy, odeszlam od auta jakies 100m i mi sie wozek rozlecial. Nagle sie zlozyl razem z Maciusiem. Moj bididulek, jakis pech go dzis przesladuje. Odpadla sruba, na szczescie ja znalazlam kilka dni temu, ale nie wiedzialam od czego jest. Moze sie bedzie dalo naprawic.
A na dodatek glowa mnie boli caly dzien :-(
No to sobie ponarzekalam.

Zdrowka dla wszystkich.

NEFRETETE-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALOLATKO:-p:-p:-p:-p:-p:-pSTO LAT I POCIECHY Z SYNKA I DOMINIKA;-);-);-)
4MUCHY-w tym tygodniu sa zajecia w polskiej szkole:-)za tydzien maja wolne:-)
KASIA.J-no to pechowy ma dzisiaj dzien Macius:-(to dobrze ze nic mu sie nie stalo:tak:
KASIA8118-a Ty jak sie czujesz???

reklama
czesc dziewczyny!!!
Widze ze wiekszosc chora:-(,u nas tez jeszcze katar,ale mam nadzieje ze to koncowka:tak:
Maksio zrobil dzis siusiu do nocnika,hehe,liczylismy na cos grubszego ale dobre i to.

Do góry