reklama
nefretete101
Fanka BB :)
a dziękuje dziękuje:-)
oki ja mykam do łóżeczka. Dobrej nocki kochaniutkie
oki ja mykam do łóżeczka. Dobrej nocki kochaniutkie
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Nefr---wszystkiego naj naj. A ja myslalam ze ty mlodsza jestes, tak napisalas ze najmlodsza to pomyslalam ze masz jakies 21.
Dobranoc.
Dobranoc.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
hej hej))
ja tak tylko na chwilę:-)
nefretete sto lat sto lat:-)
niunka ale 23 jest jutro chyba???
4muchy w przyszłym tygodniu to ja też będę:-)
W tym tygodniu tak jak już Dorota wcześniej napisała jestem bardzo pochłonięta zakupami no i zaraz też sie zbieram
ja tak tylko na chwilę:-)
nefretete sto lat sto lat:-)
niunka ale 23 jest jutro chyba???
4muchy w przyszłym tygodniu to ja też będę:-)
W tym tygodniu tak jak już Dorota wcześniej napisała jestem bardzo pochłonięta zakupami no i zaraz też sie zbieram
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Halo halo co tu taka cisza?
Sylwia- a co ty tak duzo kupujesz, za duzo masz kasy?
My dzis Szymkiem bylismy chwilkie na dworku po tygodniu czasu, ale i tak zimota brrrrrrrrr
to se napisalam co.
Sylwia- a co ty tak duzo kupujesz, za duzo masz kasy?
My dzis Szymkiem bylismy chwilkie na dworku po tygodniu czasu, ale i tak zimota brrrrrrrrr
to se napisalam co.
ampar3
Hej
Mi sie nic nie chce. kaszle dalej , szymcio zasmarkany. Mialam isc do lekarza ale rano tylko daje rade wlaczyc szymciowi bajke i spie dalej. Wyszlam troche na spacer bo juz nie moglam. I jeszcze nie ma mojej mamy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sylwia.m- kup mi cos ladnego;-)
Mi sie nic nie chce. kaszle dalej , szymcio zasmarkany. Mialam isc do lekarza ale rano tylko daje rade wlaczyc szymciowi bajke i spie dalej. Wyszlam troche na spacer bo juz nie moglam. I jeszcze nie ma mojej mamy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sylwia.m- kup mi cos ladnego;-)
4muchy
doris78 czy ty wiesz kiedy jest wolne w polskiej szkole. Ta sobota czy następna. Ja niestety zgubiłam swoją rozpiskę.
Czesc
Moj Macius wybral sie dzis nad ranem na zwiedzanie mieszkanka. Zasnelam podczas karmienia, nie poczulam jak skonczyl jesc i podreptal sobie na koniec lozka i spadl :-( Na szczescie nic mu sie nie stalo, tylko sie przestraszyl.
Chcialam sobie tez pojsc na zakupy, odeszlam od auta jakies 100m i mi sie wozek rozlecial. Nagle sie zlozyl razem z Maciusiem. Moj bididulek, jakis pech go dzis przesladuje. Odpadla sruba, na szczescie ja znalazlam kilka dni temu, ale nie wiedzialam od czego jest. Moze sie bedzie dalo naprawic.
A na dodatek glowa mnie boli caly dzien :-(
No to sobie ponarzekalam.
Zdrowka dla wszystkich.
Moj Macius wybral sie dzis nad ranem na zwiedzanie mieszkanka. Zasnelam podczas karmienia, nie poczulam jak skonczyl jesc i podreptal sobie na koniec lozka i spadl :-( Na szczescie nic mu sie nie stalo, tylko sie przestraszyl.
Chcialam sobie tez pojsc na zakupy, odeszlam od auta jakies 100m i mi sie wozek rozlecial. Nagle sie zlozyl razem z Maciusiem. Moj bididulek, jakis pech go dzis przesladuje. Odpadla sruba, na szczescie ja znalazlam kilka dni temu, ale nie wiedzialam od czego jest. Moze sie bedzie dalo naprawic.
A na dodatek glowa mnie boli caly dzien :-(
No to sobie ponarzekalam.
Zdrowka dla wszystkich.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
NEFRETETE-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALOLATKOSTO LAT I POCIECHY Z SYNKA I DOMINIKA;-);-);-)
4MUCHY-w tym tygodniu sa zajecia w polskiej szkole:-)za tydzien maja wolne:-)
KASIA.J-no to pechowy ma dzisiaj dzien Macius:-(to dobrze ze nic mu sie nie stalo
KASIA8118-a Ty jak sie czujesz???
4MUCHY-w tym tygodniu sa zajecia w polskiej szkole:-)za tydzien maja wolne:-)
KASIA.J-no to pechowy ma dzisiaj dzien Macius:-(to dobrze ze nic mu sie nie stalo
KASIA8118-a Ty jak sie czujesz???
reklama
Podziel się: