reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

A zapomniałam wam jeszcze napisac że dostałam odpowiec w sprawie wózka.A mianowicie zaproponowano mi 10procent upustu odpisałam im że chcę 30procent a oni mi na to że to stanowczo za dużo i że mam jeszcze raz przemyślec.Wydaje mi się to śmieszne co to jest te 10 procent przy tak małej kwocie to chyba na waciki:-D.Co myślicie?

reklama
Kasia8118- no to rzeczywiscie sie nie wysilili:szok: Ale zawsze to waciki za darmo:-D
Doris78- troche ciumknie czasem tego nowego:baffled: A dokad sie wybieracie?

Kasia8118 - zaproponuj 20% :-) albo nowy

ampar - mnie tez smutno bez mamy, przyzwyczailam sie ostatnio :-(

doris - a gdzie jedziecie?

Z autkiem sie wyjasnilo. Poszla pompa paliwowa, naprawia szybko. Narazie mamy pozyczone.
Dzis mielismy spotkanie z nauczycielkami Kubusia. Panie go chwala, ze robi postepy, bardzo sie zintegrowal z grupa, ma dwoch kolegow, z ktorymi lobuzuje, wszystkie dzieci dostaja naklejki za rozne osiagniecia, a nasze dziecko zeby zachecic do zabawy, to musza mu powiedziec "no stickers for you" albo przekupic czekoladka :-) Maly indywidualista i spryciarz.
A co do wyjazdu to dzis zadzwonili, ze w hotelu ktory wykupilismy nie ma miejsc i zaproponowali w tej samej cenie lepszy :-)

Hejka
Ale tu sie dzieje.
U nas Szymek juz zdrowy, ale nie chce jeszcze z nim wychodzic na dwor , bo i tak brzydka pogoda.
Dzis zakupilismy nocnik dla malego i zaczynamy walczyc. ciekawe coz tego wyjdzie.

Kasiu.j- zazdroszcze ci tej wycieczki, sama tez bym gdzies najchetniej pojechala. .Super.
Oleksa- ale najadlas sie strachu , co. No faktycznie jeszcze moglaby dzidzia poczekac z wyjsciem na swiat.
Doris - gdzie sie wybieracie? no i lepiej poinformuj sluzby drogowe zeby wstrzymali ruch.
Brydka- jak tam Olek?
Amparowa - a u ciebie kiedy to spotaknie?
Kasia 8118- badz twarda nie popusc, bierz 20% jak ci dadza:-p

Witajcie
No i się przeprowadzamy.Teraz wszystko kupujemy bo mieszkanko nie jest wyposażone.Ale się cieszę, chociaż na myśl o tej całej przeprowadzce aż mi się włos jeży na głowie. Ale cóż, przeżyjemy.
Ja chora więc na spotkanie w środę na pewno nie przyjadę bo mogę zarażać. No a poza tym trochę roboty z tą przeprowadzką będzie a jak podpiszemy jutro wszystkie papiery w agencji to zaczynamy przeprowadzać się.Kupione już mamy pralko-suszarkę, kuchenkę i lodówkę.Chyba, bo Michał pojechał zobaczyć.Wyczaiłam na necie łóżko i czekam na odpowiedź od sprzedającego. A Michał się czai na narożnik na ebayu.
Marysia bardzo słaby miała apetyt dzisiaj.Nie wiem już co jej jest.Pogodna jest , nie płacze, kupki luźne.Ja już myślę,że to na zęby bo ma dziąsełka napuchnięte.Biedna mała...
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

reklama
Dzień dobry dziewczynki:-).Pogoda za oknem nijaka :baffled:trochę już spadł deszcz a teraz słońce:baffled:.Co będzie dalej:baffled:?I znowu kiepsko się czuję bo dostałam wczoraj okres i lekko męczy mnie katar i ogólnie jestem nie do życia.Jakaś taka słaba:-(.Nie wiem za co się zabrac bo trochę się uzbierało:no:.Może zacznę od porządków w domu a pózniej jakiś spacerek i zakupy.Pewnie na forum będzie kolejny cichy dzień:crazy:.Cfc girl no to powodzenia w przeprowadzce:tak:.Pewnie będziesz miała co robic:tak:.Przeprowadzki z dzieckiem to ciężka sprawa:sorry2:.Dziewczyny do do spotkania w środe to ja nic nie słyszałam:no:.Wiem że miało byc w tym tygodniu,ale z tego co wiem to dzień nie został jeszcze ustalony:no:.O kurcze,ale się rozpisałam:-D:-D:-D.uciekam bo mały się właśnie obnaża,musze go ratowac:-D:-D:-D.

Do góry