reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Byłam Kaśka byłam, jak mnie widział to Ja, ale Ja zobaczyłam Edytę jak szła w kierunku stacji, nie znałam Kasi, ale edyta powiedziała, że to ona i tak się poznałyśmy i chwilkę pogadałyśmy.:tak:

reklama
Czesc :-)

No prosze! Ja tez bylam na Foster i spotkalam Kasie z Edyta i chlopakami :-D A ja lazilam po sklepach i w koncu nic nie kupilam, bo nic mi sie nie podobalo :-:)baffled:

No faktycznie tu cisza:szok:.
Oj byl zakupowy dzionek, no i spotkaniowy dzien, a tak z Kasia gadalysmy ciekawe kogo spotkamy:-D.
My jutro rano jedziemy po rodzicow bo wracaja z wakacji no i znowu bedzie w domku glosno:-D.

Ja dzis wieczorkiem prawie siedzialam przy swieczkach bo zapomialam doladowac prad:wściekła/y:, no i o 23 do Copa po prad. Diabla mozna dostac z tymi tokenami:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:.
dobranoc.

Hej
Kasia8118- mama dotarla. Wlasnie skonczylysmy ploty a artur zasnal na kanapie po drineczkach:-D

Dziewczyny- nie mozna zarezerwowac stolika tylko w ciemno przyjezdzac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec kto da rade byc przed 14 byloby super to moze do 14 cos zorganizuja. My bedziemy 13.30 i zaczniemy szturmowac ale we trzy osoby moze byc ciezko:no:

A ja jutro z rana na zakupy sie wybieram
K&F- daj znac ktory dzien ci pasuje? Moze w srode po spotkaniu to nie musialabym 2 razy jechac:-pA jak nie to inny dzien

Mówiłam, że w niej się nie rezerwuje, bo to przemiał, zjadasz i idziesz, albo czkeać na dworzu będzie trza, ale plac jest zabaw... Ja wczoraj po 18.30 wróciłam, a jak Artur pukał, to chciałam ( nie wiedziałam, że to on z pytaniem ),m opieprzać, że po 22.00 Ja śpię, a ktoś mi puka... No dobra, Prisona oglądałam... A Jak Monika zadzowniła, to mówię sobie " O boże, po 22.oo ona w Ikei ? ", pytam Kamila, która godzina a on, że 20.oo z groszem, ładnie zmęczona byłam....Olek padł do rana, bez gadki :)

reklama
Doris78 jeszcze nie zaczęłam czytac bo jeszcze ,mam gościa i wiesz jak to jest:baffled:.Od poniedziałku planuje rozpocząc czytanie:tak:.A z tymi staraniami nie wiem jak będzie bo mój nie chcę żebym była w ciąży na ślub jego brata bo boi się że nie będziemy mogli tam jechac.A ja sama już nie wiem czego chce ostatnio to mam takiego nerwa na mojego że szkoda gadac:no:.Dzisiaj przysłali nam nowy aparat niby wszystko OK.:tak:.Wczoraj dostałam wózek ogólnie podoba mi się,ale moje pedantyczne oko dojrzało tam dwie malutkie dziórki i już mi się nie podoba.Nie wiem dokładnie czy to dziórki czy błąd w materiale czy może zachaczone:baffled:.

Do góry