reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIA8118-aha to ok:-)
KASIA.J-A w nd ma byc spotkanie z mezami:-)w pubie na obiedzie :tak:ale nie wiem jak sie nazywa:sorry2:hm.. nawet nie wiem gdzie to jest:dry:znam tylko droge,chyba znam:confused:
Niech dziewczyny napisza:tak:kiedys Magda dala linka to tego pubu:tak:
Dobranoc:-):-)

Witam Dziewczyny

W tym tygodniu trochę praca i Julka dały mi w kość. W pracy w piątek wizytacja szefostwa więc z Emmą latamy jak szalone (Emma koleżanka w pracy). Julka budzi się w nocy cała w skowronkach gotowa do zabawy, więc mam do tego zarawne nocki.

kasia.j witaj z powrotem

Wszystkim październikowym solenizantkom wszystkiego najlepszego, ja urodziny mam dopiero mam w kwietniu, ale już w grdniu mam imieniny.

kasia8118 z wielką przyjemnością przyjdę do Ciebie, tym razem tylko z Julią, Adaś do szkoły

jeśli chodzi o obywatelstwo to my narazie się nie staramy, ale z tego co słyszałam można mieć podwójne obywatelstwo, tylko słyszałam ale pewności nie mam

Kasia8118 - pozyczaj i czytaj, bo potem bardzo bym chciala ja :-) jak sie Dorota zgodzi, znow sie naogladalam sukieneczek, plaszczykow i innych akcesoriow dziewczecych...... :-(

4 muchy - ustawa jasno mowi, ze nie, ale jak zawsze zostawia otwarta furtke, czyli jesli organ uprawniony do tego sie zgodzi to mozna, ale od tej decyzji nie ma juz odwolania

reklama
Do góry