reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dziendobry!

Milego plotkowania kobitki. Duzo Was tam bedzie :-) I czekam na relacje.

A wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam napisac, ze Macius zaczal raczkowac :-D Doczekalam sie, a jaki z niego nerwus sie zrobil :baffled:

reklama
Witam sie i ja:-). Fajne spotkanko Wam sie szykuje, wiec udanych pogaduszek zycze :-);-)

Nefretete a ja jestem bardzo zainteresowana sprawa obywatelstwa, teraz czekam od 2 miesiecy na rezydenta i potem na pewno bedziemy sie starac o obywatelstwo brytyjskie, bo niby formalnie nie ma to znaczenia, ale w kwesti spolecznej zmienia to wszystko. Jesli ktos nie planuje zostac tu na stale, to zbyteczne ale dla rodziny jak moja gdzie w 99% chcemy tu pozostac jest to przepustka do normalnosci, cokolwiek to znaczy, choc Plakami pozostaniemy zawsze i nigdy tego nie zmienimy. Mozemy miec przeciez podwójne obywatelstwa jedno nie wyklucza drugiego:sorry2:

Dziewczynki nas niestety też nie będzie. Marysia od 3 walczy ze sobą i ze snem,padam na twarz.Nie wiem czy to ząbki czy brzuszek bo się pręży ,ale brzuszek ma miękki.Jak tak cały dzień będzie to się wścieknę.
natomiast zapraszam do siebie na przyszły czwartek. na priva wyślijcie mi potwierdzenia kto będzie i wyślę wam adres.

Bawcie się dobrze i życie na prawdę zaczyna się po 30:-):-):-)

AGUS-moj MAZ tez sie chce starac o obywatelstwo,a mi jest to obojetne nie musze tego mniec.Prwade mowiac kloce sie z nim o to ,dlaczego chce tego?/Moze Ty mi powiesz z czym bedzie lepiej???bo ja tego nie wiem:no:

reklama
Do góry