reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
No prosze jaki urodzinowy pazdziernik:tak::tak:Sylwia do mnie pisalai mowila ze jest super,widoki z balkonu maj przepiekne:tak:tem. 22 stopni no i jedyne to ze czasem slonce schowa sie za chmurami:-D:-D

jeżeli którąś z was jeszcze interesuje sprawa obywatelstwa to znalazłam jeszcze takie info MojaWyspa.co.uk: Pytania i odpowiedzi : Obywatelstwo brytyjskie
wedle tego to naszym dzieciom urodzonym w uk przysługuje obywatelstwo brytyjskie:-) w przyszłym tygodniu pójdę do urzędu w którym rejestrowałam Alexa i dowiem sie wszystkiego, a przynajmniej sie postaram... było by super;-)

Dziewczyny chyba ja chyba zaraz pęknę ze złości mój durny mąż właśnie zadzwonił do mnie i mi oświadczył że zle wyliczył godziny i że teściowa nie zdążyła na samolot:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Ludzie ja go zabije:wściekła/y::wściekła/y:.Fajnie nie miałam na co wydac kasy to kupie kolejny bilet:wściekła/y::wściekła/y:.

Czesc dziewczyny! Wrocilam :-) Czuje lekki niedosyt po tej podrozy, tylko 5 dni, ale dobre i to. Imprezka sie udala pomimo pogody, akurat w weekend pralo zabami. Ale w gronie rodzinkowym nie straszna nam byla pogoda i coroczny program wspinaczkowo-imprezowy udany. I dzieci zdrowe :-D

Kasia8118 - moze bylo mu dobrze z mamusia i sie nie chcial z nia rozstac ;-)

Brydka - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, by ten roczek byl jeszcze lepszy niz poprzedni :-D fajnie byc waga :tak:

Kasia8118- nawet nie chce sobie ciebie teraz wyobrazac bo ja bym miala maxa:wściekła/y:
Monika1213- twoj komentarz mnie powalil:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiaj- fotki prosze:-) W tym roku tez wygralas?
Nefretete- no to czekamy na wiesci odnosnie obywatelstwa bo tez jestem chetna, byloby super:tak:

A dziewczyny i co z niedziela bo naprawde mozemy miec problem z miejscami?????

A ja wlasnie wyslalam chlopakow do lidla i mam wolne. Chyba wrzuce jakis filmik:-p

A Ja pożegnałam Magdę i Maryśkę ;-):-) Monik, plis, nie gniewaj się, że dziś Cię nie nawiedziłam, zapomniałam o tym przedszkolu i jakoś tak chciałam ten dzień, no wiesz.... myślałam jednak o Tobie i same pozytywy gadołyśmy z Magdą.

Laski dziękować ;***

reklama
Do góry