reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Nefretete gratulacje, jednak sie nie poddalas i postawilas na swoim, synus grzecznie spi w lózeczku, wzorowa mamuska, ja to szybko jednak wymiekalam:zawstydzona/y:. A tak przy okazji przyznaj sie kiedy masz urodzinki, skoro tez jestes waga to jakos teraz:confused:

No to imprezowo w tym pazdzierniku:-D:-D:-D
Kasia a co to za róznica 27 czy 20, skoro i tak super laski z nas szczególnie w towarzystwie Angielek, no i czujemy sie ciagle na te 20:-D:-D

Doris nie wiem jeszcze jak to będzie :no:,ani kiedy wtedy wrocę ,i czy wróce narazie mamy same znaki zapytania co dalej jedyna jasna odpowiedz to rosnący mi brzuch ;-):tak:

19.10 - 24latka koncze :-)
a do usypiania zapozyczyłam sposób mojego taty w wersji lekkiej :-) mama mi opowiadała jak tata na usypiał... mamuska tylko co chwile latała patrzyć czy jeszcze oddychamy hahaha
sposób taty: włożyć smoka do buzi i przytwierdzić pieluchą żeby nie wypadł i trochę potelepać:-D ja troche zmodyfikowałam :-) wkładam smoka przykrywam pieluszką coby sie nie udusił i kołysze w kolysce... czasem sie zejdzie 15minut czasem godzine ale w koncu usnie:-D

Hej
Brydka- to ja jeszcze tutaj- OBY TWOJE MARZENIA SIE SPELNILY
Monika1213- ten rosnacy brzuszek to najwazniejszy;-):tak:
Doris78- gratuluje drzemki:-D Ja to mam na co dzien- 3godz snu w dzien:szok:
kasia8118- jak tam z jutrzejszym spotkaniem? Ile chetnych naliczylas?

A co do niedzielnego obiadu. Dajcie moze znac kto bedzie na pewno to mozemy zarezerwowac stolik bo ostatnio w niedziele miejsc nie bylo:confused::baffled:

czesc kolezanki
Ja wlasnie wstalam ;-)polozylam sie na godzinke bo juz padalam.
Musze sie wam pochwalic moj maz dostal prace na stale:-) wkoncu po roku pracy na tymczasowym i dzis mamy swieto w rodzinie:tak:
Jesli chodzi o rosnacy brzuszek to moj jest juz ogromny a dzidzius to tak koziolkuje ze czasem mam wrazenie ze z pepowiny sobie skakanke zrobil:-D
Nie wiem czy wam pisalam ale mamy kota od niedzieli i jestem taka szczesliwa bo od razu zajal sie polowaniem na myszy wiec jeden klopot z glowy:tak:

Monika jesli chodzi o te bole krocza to podobno sie wiazadla rosciagaja ale ja ide do poloznej w piatek i ja zapytam.

reklama
Ampar3 jeżeli chodzi o spotkanie to cały czas aktualne.A jeżeli chodzi o chętne to Ty ja i Doris na te osoby mogę liczyc mam nadzieję na 100procent:-D:-D:-D.Niby jak nie będzie padac to ma byc jeszcze Magda i Edyta:-).No i nie wiem co z Moniką:baffled:?Jak kogoś pominęłam to sorki:sorry2:.Teściowa już pojechała:-(.Mały troche płakał:-(.

Do góry