reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia- papa bawa sie dobrze!!!!!!!!!!!!:-) Tylko dupki za mocno nie przysamaz:-p:-p:-p

Kasiu8118- no to moze byl uzywany, a nie nowy , ale mozesz chyba jakby co skontaktowac sie z gosciem i oddac.

Sylwia.m- paaaaaaa i baw sie dobrze;-)
Kasia8118- przykro mi z powodu aparatu. mam nadzieje ze jak gosciu je dalej sprzedaje to nie powinno byc problemu z wymiana lub ze zwrotem. Rozumiem twoje rozgoryczenie:no::dry:

A ja chyba w piatek bede musiala isc do lekarza bo juz malego tym kaszlem rozbudzam jak go usypiam i bola mnie plecy.

Brydka-
wniosek z powyzszego taki ze po 30-tce sie czlowiek zaczyna sypac, znaczy rozsypywac:tak::-p

HALO!!!!JEST tu ktos???:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pnie spac:-D:-D:-D:-DJa mialam dzisiaj pobudke o 6:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i juz jestesmy po sniadanku,kawce ,do szkoly przygotowane jest i nudddddddddddda:tak::tak:
KASIA8118-Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu z oddaniem albo wymiana,ale zwsze jest klopot wysylac a potem czekac,nie??
Aha wlasnie a jak tam tez rachunek za prad ??wyjsnil sie??

No ja tez juz po sniadanku!!!
Fabianek oglada zgaduj zgadula!!!I sie smieje ntaki z niego smieszek sie zrobil.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BRYDKA*
Dziś Twojego święta pora,
Już od rana wielki ruch,
Stań przed lustrem, wciągnij brzuch!
Jeśli nie chcesz się stresować,
Musisz ostro zabalować!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
STO LAT STO LAT.........................

BRYGIDA TYSIĄC BUZIAKÓW Z OKAZJI URODZIN ,TO KOLEJNY ETAP DO NASTĘPNEJ MLODOSCI :-):-D:-)

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.:-):tak::-D

reklama
birthday005.gif
Brydko kochana, z okazji urodzinek i imieninek zyczymy Ci niechaj każde Twe marzenia doczekają się spełnienia i te dni kolorowe, niechaj zawsze pozostaną w Twojej głowie. Niechaj róża Ci zakwitnie i kłopotów dużo zniknie.

P.S. Wypraszam sobie, ze niby 31-latki to stare dupy, zycie to dopiero sie zaczyna po 30-stce, rówiesniczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry