reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc kochane
U nas mamusia ciagle nas rozpieszcza jedzonkem i zajmowaniem sie Abi:tak:wkoncu sie wyspalam:-)
Mam wrazenie ze powoli zaczynam sie toczyc:-D
Mam pytanko czy wy jak bylyscie w ciazy to mialyscie bole krocza bo ja z Abi mialam male a z tym lobuziakiem to mnie niezle boli wczoraj to myslalam ze zwatpie tak mnie tam rozciagalo:baffled:
O fajnie ze spotkanko sie szykuje ale u mnie ciagle jest mama wiec pewnie nie damy rady a szkoda:-(

reklama
Witam dziewczyny po bardzo dlugiej przerwie!!!!!!!!!
Od czasu kiedy wrocilam z urlopu to nie mialam czasu zeby tu zagladac!!!
Ale obiacuje ze sie poprawie.Nie wiem co tam sie u was dzieje?:szok::szok::szok::szok:
A u nas ogolnie wszystko oki.Moj Fabianek nie dawno ob chodzil swoje 1 urodzinki!!!
No i ma 4 zabki\.Bo ostatnio jak tu zagladalam przed urlopem to jeszcze nie mial zadnego!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
o rany ale pogoda :wściekła/y::-:)wściekła/y::-(
Kasia nie wiem czy do Ciebie przyjadę bo oboje z Kubą mamy totalne katary i nie chciałabym poczęstować reszty zgromadzenia ;-):zawstydzona/y:;-)

Oleska ja mam takie bóle ,i troszku mnie to martwi bo to chyba za szybko u mnie:-(

Byłam w baby clinic żeby zważyc Marcelka i okazało się, że bidulek po tej ostatniej chorobie schudł:-:)-( Ciągle jest w normie ale trzeba wykorzystac to, że ma apetyt i wciskac mu ile wlezie:-) Na drugie śniadanie zjadł całą kanapkę, serek i banana, a teraz wcina biszkopciki:-D

Oleska ja nie miałam takich bóli więc nie pomogę

Kasiunia i Fabian helołł:-):-) Pisz pisz bo my z Kasią8118 niedługo jakieś kary grzywny wprowadzimy za nie udziealnie się:-p:-p

czesc
Ale pogoda :wściekła/y:Dupa dzis ze spacerku.
Sylwia- udanego wypoczynku no i ja bym juz tam zostala:-D na twoim miejscu. Ale t pewnie bedziesz za nami tesknila i wrocisz:-p
Kasiu8118- jak nie bedzie padalo to wpadne

Wiecie co bylm w Manchester w konsulacie no i d...a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdjecie nie pasowalo:-(po pierwsze z tylu bylo dwa kolory bialego:baffled::baffled:i po drugie oczy jego byly za nisko:szok::szok::szok:Ona przylozyla do zdjecia taka kalke no i musi sie wszystko zgadzac co do milimetra:szok::szok::szok:powariowali oni:wściekła/y::wściekła/y:No trudno zrobilismy drugi roczny,za rok jak pojade do Polski to tam pojde do fotografa,bo ci tutaj to chyba zdjec nie umieja robic:wściekła/y:

OLESKA-JA takich boli nie mialam,wiec nie doradze Ci

Hej
No pogoda rzeczywiscie do dupy:wściekła/y: Nawet z malym nie bylam nigdzie bo non stop leje:wściekła/y:
Niunka- juz sie zaaklimatyzowalam. W piatek przyjezdza moja mama i zostaje do 22.10 wiec po jej wyjezdzie bardzo zapraszam do mnie- nie tylko ciebie ale wszystkie chetne
brydka-
wszystkiego naj............... z okazji??????????? no wlasnie ktora wiosne obchodzisz?
Sylwia.m- nie martw sie- Marcelek nadrobi na all inclusive:-p Pare drinkow pina colada i sex na plazy i bedzie jak nowo narodzony;-)
kasiaifabian- czyli pasemek nie masz czasu zrobic kolezance z forum?:-p
A ja dodatkowo jeszcze cherlam jak stary dziad:szok::no: Czuje sie jakbym miala pluca wypluc:wściekła/y:

BRYDKA-Ampar zdradzila ze sa twoje urodziny:-):-)
Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Piwa, wódki i miłości. Miłych dni, ciekawych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń zycze Ci ja:tak::tak::tak:

reklama
Doris78- ja wlasnie dlatego zrobilam zdjecie u fotografa przy urzedzie paszportowym w polsce i jakby sie do czekos przyczepili to myk do niego na ponowna konsultacje:tak: Bo masz racje czepiaja sie wszystkiego tak jakby tym malym dzieciom cykniecie zdjecia to byl pryszcz

Do góry