reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

NEFRETETE-my juz wychodzilismy do fotografa ale sie cofnelismy,stwierdzilam ze jak pojade do polski zrobie i wtedy za rok znowu przyjedziemy:-)
KAMA-MOZNA starc sie o paszport 5 letni,bez zameldowania w Polsce:-)

reklama
no chociaz raz- dominuje:-p:-p
A jestem bo Szymek dzis zasnol po 8 , to dletego ze go przetrzymalam na jednej drzemce.
Nie wiem co sie z nim dzieje , ale ostatnio jak mu sie mowi ze nie wolno , to wali fochy i koniec , Usiadzie sie i normalnie ma focha . Siedzi obrazony jakies 3 min.:szok:

Hallo ja jestem:blink:.a kto mnie tu próbuje wygrysc z posadki:cool2:.Nie mam humoru do pisania bo dzisiaj przysłali aparat i jest coś z nim nie tak :wściekła/y:.Oj oberwie się mojemu:wściekła/y:.W sumie już to skomentowałam,ale nie chcę bardziej się rozkręcac przy teściowej.Poczekam aż wyjedzie:cool:.

reklama
Do góry