reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hEJ
ja mam jakies zatrucie bo rzygam i inne sprawy:wściekła/y:
A teraz czekam bo o 15 ma byc health visitor i poopowiadac o play grupach i innych rzeczach dla szymcia
Kasia8118- to nam bylo milo wpasc;-) Chetnie przyjade w czwartek
Sylwia.m- nic nie zarabia. To po prostu cena hurtowa u nich wiec jak chcesz to wez w markecie. A ta 3.30 w nocy sie nie przejmuj- juz nastepnego dnia zapomnisz:-D:tak:
Niunka- niech kaska nie bedzie taka dowcipna:-p
Monika1213- dam ci znac czy bede jechala z centrum to pojedziemy razem. ten przystanek z ktorego odjezdza autobus do kasi jest blisko ciebie
Nefretete- moj tak spal dopoki go od cycka nie odstawilam czyli do 50tygodnia:szok:

ampar3 to żeś mnie kobieto pocieszyła:-):-D:-):-D
przed momentem wrocilismy z zakupów... mój kochany synuś spisał sie na medal:-) cały spacer i buszowanie po sklepach przespał i nawet pozwolił mamie przymiezyc i kupić co nieco... przewaznie kiedy wchodziłam do przymiezalni był ryk i wychodziłam ze sklepu bez niczego, a dzis 3 bluzki udało mi sie kupic:-D

mam takie pytanko... hmmm sama nie wiem jak o to zapytać.... co do niedzielnego spotkania:baffled: ponieważ moj synuś długo bez cyca nie wytrzyma czy bedzie nie taktem jak dam mu w pubie papu? czy lepiej np wychodzic do autka? nie wiem na co sie przygotowac...:zawstydzona/y:

Sylwia, co Ty z cichacza mi komety na NK zostawiasz, co :-D:-D:-D
Kurna, jaka Ja zdolna, za mała roleta, rozwalony palec, 5 min wcześniej jakby Amparowa przyszła, zalałabym ją krwią.... i znów muszę do Bradforda jechać :szok::-( Nie lubie....

Madziu Gratulacje dla maryni :****

Melduje sie i ja:-)

Brydka- uwazaj tam na siebie, co wy tam robicie z Kamykiem, hardcor jakis czy co, ze krew sie leje:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ampar- ostatnio wirusy szaleja moze cos podlapalas, jakas grype zoladkowa. Zdrówka zyczymy

Nefretete- ja musze sie przyznac, ze trzymam kciuki za Was z tym odzwyczajaniem, ale u mnie skonczylo sie to tak, ze mezus wyprowadzil sie do drugiego pokoju na 2 lata, bo jego miejsce zajela córcia:zawstydzona/y:. A karmieniem sie nie przejmowalam, tylko dawalam cyca jak byla potrzeba, a karmilam 15 miesiecy, wiec zaliczylam kilka dziwnych miejsc. Nigdy sie nie spotkalam z jakimis negatywnymi komentarzami;-)

reklama
AGUS-moj maz wyniosl sie z pokoju tylko na 6 miesiecy:-):-)
NEFRETETE-wiesz jak te karmienie jest dyskretne i niekrepujace innych ludzi to czemu nie:-)ja tez karmilam i wiem jak to jest:-)mi jakos sie udawalo to robic dyskretnie:tak:Ale wiesz co,ja tam widzialm taki pokoj do karmienie i przewijania:tak:

Ale dzisiaj wieczorkiem tutaj spokojnie:cool::cool::cool:

A Ty Brtdka bedziesz w niedziele??

Do góry