reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jestem dziewczynki i mogę się rozwinąć.
Tak jak pisałam wcześniej nie byłam w kościele w niedziele. Jak tylko zobaczę sie z księdzem dogadam szczegóły, obiecuje.
Brydka w środę jestem u was, ale nie wiem o której bo musze na kolesia z Avonu czekać.
A w czwarek chętnie się spotkam, jak nie będzie lało.Kasiu wyślij mi proszę adres to sprawdzę dojazd sobie, chyba ,że się jakoś z którąś mogę na mieście gdzieś umówić i razem pojedziemy.
Tak ja pisałam Marysia ma ząbek już drugi.Jest nawet grzeczna, może troszkę tylko marudzi,ale nie mocno.Teraz nareszcie zasnęła a ja mogę się spokonie wykąpać i zająć mężęm;-)
Sylwunia baw się dobrze kochana i odpoczywaj;-)
o kórej w pubie w niedziele??13/14??

Ja sie malduje oczywiscie jako ostatnia.
Sylwia- zazdroszcze ci tego wyjazdu:wściekła/y::wściekła/y:. Moi rodzice tez sie bawia na Dominicanie. bardzo sobie chwala , mowia ze jest jak w raju.

Kasiu8118- ja bym chetnie wpadla, o ile moge. tez tak ok 11.
Ampar - jak ci sie mieszka na nowym mieszkanku? A co to za zatrucie, pewnie zes chlala i teraz masz:-p:-D.

Generalnie Doris kocahnie to nie wiem, bo mam we środę swój dzień i prawdopodobnie weekend to nie męż mnie zabiera....ale nic nie wiem, wiem, że dziś jadę do Moniki.... Magda jakbyś dała radę przed 14.oo byłoby zajebiscie, bo kochanie wykorzystałabym cię ;)

Dzien dobry:-)
KASIA8118-JA jak Kube zapisywalam nic o tej szkole nie wiedzialam,jedyne to ze chodzila tam Kubusia kolezanka (2 lata sarsza)i zapisalam go tam zeby mu bylo latwiej poprostu,a potem chodzil z jej siostra :-)a On strasznie dlugo sie adoptowal tam:-(I to nie jest katolicka:no:Dla mnie wazne jest ze do 3 klasy ,szkola jest osobno nie maja zadnego kontaktu ze starszakami.No i jak sprawdzam w opinie na temat szkoly i procenty nauczania to jest wysoko:tak:

Dzień dobry:-).Za oknem deszcz więc nudny dzionek się zapowiada :-(.Zobyczymy czy coś się zmieni jeszcze w tej kwestii.Niunka oczywiście że możesz wpasc w czwartek o 11.To co kilka chętnych już jest może spotkanie wypali;-).Pogoda niby ma byc ok.A widziałyście jak funt idzie do góry:-)?Sylwia.m a ty kiedy wracasz z wczasłów?

reklama
Do góry